Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

Hocam ben aslında citaro ları seviyorum hatta 2030 a kadar filoda kalmasını isterim fakat yaşlandılar ve toplu taşımanın aksamadan ilerleyebilmesi lazım
Yerine gidip Çok kaliteli Solarıs alsanız mis Man, Citaro Güzel olur İstanbula Iveco Urbanway Crealiste beğenirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Autobus
Yerine gidip Çok kaliteli Solarıs alsanız mis Man, Citaro Güzel olur İstanbula Iveco Urbanway Crealiste beğenirsiniz
Solaris’i Türkiye’ye getiren firma yok ayriyeten ihalelerde yerli üretim şartı var. Yedek parçası, servisi en kolay olan araçlardan alınır.

Ahh yanlışlıkla Mercedes-Benz alsalar ne güzel olacakta nerde o günlerr
Ya birşey söyliycem hocam geçen 2024 model Conectoya bindim ve çokta iyi değildi bozuk yollardan hemen Herşeyi oynamaya başlamış 2009 modeller gibi koltukları çok rahat değil ve en önemlisi klimasını hiç hissetmedim bence Mercedes conectods otokarda iyi değil keşke eskisi gibi başka marka araçlar gelse.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Bence Temsa da almazlar, BMC ,otokar veya mercedes alabilirler.
IMG_20250522_081819.jpg

%100 Otokar kalitesi

Ahh yanlışlıkla Mercedes-Benz alsalar ne güzel olacakta nerde o günlerr
Benim anlamadığım Mercedes Benz in Türkiye'de büyük bir firması var Mercedes Benz Türkiye adında ama hâlâ yerli yerli diye tutturup Mercedes almıyorlar yani bir daha hata yaparlarsa otobüs alımında artık ulaşım komple duracak haberleri yok

• 100
Benim anlamadığım Mercedes Benz in Türkiye'de büyük bir firması var Mercedes Benz Türkiye adında ama hâlâ yerli yerli diye tutturup Mercedes almıyorlar yani bir daha hata yaparlarsa otobüs alımında artık ulaşım komple duracak haberleri yok
Yani Mercedes Türkiye olası bir sorunda hemen yardım da eder parça konusunda falan bende anlamadım. Kalite diye bir şey var. En Son alınan Mercedeslerin eski Conecto olması üzücü yenilerini alabilme fırsatları varken

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
Bence kurumu zor döndürüyorlar, en son mazot fiyatlarının pahalılığından bahsetmişlerdi, Devlet Malzeme Ofisi yardımı olmadan zor alırlar gibi.

Bence kurumu zor döndürüyorlar, en son mazot fiyatlarının pahalılığından bahsetmişlerdi, Devlet Malzeme Ofisi yardımı olmadan zor alırlar gibi.
Ben asla böyle düşünmüyorum, işlerine gelmediği için almıyorlar. Daha düşük bütçeli şehirler nasıl kaliteli araçlar alabiliyorsa bunlar hayli hayli alır.

ÖHO'da bile 2024-2025 Conectoların sayısı çok arttı.

Ucuza çok elma almak istediler ama o elmalarda çürük olabilir. En mantıklısı elmanın ne kadar çok olması değil ne kadar kaliteli elma gelecek olması.
1 otobüs =100 yolcu mantığıyla hareket ettiler, bence yanlış da yapmadılar çünkü daha az alsalardı mutlaka iett hatlarında öho ların sayısı artardı.

• Beğen
1 otobüs =100 yolcu mantığıyla hareket ettiler, bence yanlış da yapmadılar çünkü daha az alsalardı mutlaka iett hatlarında öho ların sayısı artardı.
Bilmiyorum bazen sayının daha fazla olması daha çok yolcu taşımasından daha iyi diyorum, bazen de bu fazla alımlarda kalitesizlikten bozulup hiç sefer yapamaması aynı şeye denk geliyor diyorum karışık durum

Konu görüntüleyen kullanıcılar