Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda paylaşılan tumotobusler.vercel.app sitesinde gördüğünüz, paylaşmak istediğiniz görselleri,yazıları burada payalaşalım konular birbirine karışmasın. Tekrardan site sahibinin ellerine, emeğine sağlık
Yanlış hatırlamıyorsam A-765'ti hatta jantları siyah. 65 veya 66 hangisiyse ikisinden biri yeni araç aldığı için deparkodaki araçtan sinyal gelmiyor o yüzden uygulamada gözükmüyor orda
Yanlış hatırlamıyorsam A-765'ti hatta jantları siyah. 65 veya 66 hangisiyse ikisinden biri yeni araç aldığı için deparkodaki araçtan sinyal gelmiyor o yüzden uygulamada gözükmüyor orda
Siteye olan ilginiz için çok teşekkürler. Elimden geldiğince geliştirmeye devam edeceğim. Önerileriniz varsa iletebilirsiniz. Şimdi otobüse tıklayınca açılan kısmı biraz değiştirdim.
API ve sitenin çalışıp çalışmadığını aşağıdan takip edebilirsiniz.
tumotobusler.betteruptime.com
Siteye olan ilginiz için çok teşekkürler. Elimden geldiğince geliştirmeye devam edeceğim. Önerileriniz varsa iletebilirsiniz. Şimdi otobüse tıklayınca açılan kısmı biraz değiştirdim.
Şunu sonradan fark ettim. Hat bilgisinin altında seferin hangi saatler arasında kaç dk sürdüğü yazıyor. Örneğin sabah ilk sefer 06:10 - 06:59 49 dk sürmüş
Api ve kodsal açıdan ne kadar mümkün bilmiyorum fakat
Burda örneğin Metrobüse tıklandığında haritada sadece metrobüsler, ÖHO'ya tıklayınca sadece öho araçları haritada filtrelense güzel olur ama mümkün olur mu bilmiyorum tabiki orası sizde