Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Otobüs 34 (Eski Adıyla Tumotobuslervercelapp) Sitesi Paylaşımları

15YK ------> 14R_D_D2537

Bu ifade aracın aslında 14R çalışacağını mı gösteriyor?

IMG_4248.png

Yanlışlıkla bastım şu araca , başka bir aracı ararken 🤣 Bu da değişik
Akülü araç derken inşallah engelli bir bireyden bahsetmiyordur 🧐

Ekli dosyayı görüntüle 73661
Her seferinde daha tuhafı çıkamaz diyorum ve tekrar tekrar çıkıyor gerçekten inanılmaz.

Adalar aracı olduğu için orda aküllü araba veya atv tarzı bir şeyle çarpışmış olabilir

• Beğen
Tepkiler: Semih19-2
@tolga merhaba hocam mümkün müdür bilmiyorum ama sistem arac.iett.gov.tr'deki gibi bakılan aracın konumu güncellendiğinde de haritadan güncellenme şansı var mı

Mesela C-1605 yazdım siteden

Ekran görüntüsü 2025-07-16 235218.png

Güncelleme aralığına değer girmeden yeni konum gelince kendisi algılayıp yeri haritadan değişmesi olabilecek bir şey mi ütopik mi yine

@tolga merhaba hocam mümkün müdür bilmiyorum ama sistem arac.iett.gov.tr'deki gibi bakılan aracın konumu güncellendiğinde de haritadan güncellenme şansı var mı

Ekli dosyayı görüntüle 73667

Güncelleme aralığına değer girmeden yeni konum gelince kendisi algılayıp yeri haritadan değişmesi olabilecek bir şey mi ütopik mi yine
Mümkündür, denerim.

Filo amiri önce 09.34 kalkışlı seferi 3. duraktan başlayacak şekilde 09.39'a almış. Sonra durum normale dönünce tekrar 09.34'te kaldırmış aracı.

Yazılan 09.39 seferi de olmadığı için silinmelidir yazmış amir. Bizim forumdaki 'silinsin' gibi bir şey.

Burada aracın temizlenmesi anlamında kullanılmamış.

Temizlenmelidir olsa anlarım da silinmelidir ? Hiçbirşeye bağlayamıyorum . En azından burada 4-5 dakika gecikmeli kalkmış . Aynısından yukarıda bir yerde paylaşılmıştım . 2 saat rötarlı kalkmış
Planlanan saatinde kalkmış 09:34

Yetişmez diye 09:39'a 5. duraktan kalkış koymuşlar ama 9:34'e yetişmiş ve kalkmış. 09:39 kalkışın da silinmesi istenmiş duyuru tarzı yerlerden

Ekli dosyayı görüntüle 73667

Dakika aralığını 1 veya 1.5 yaparsanız filtrelediğiniz otobüsler veya hatlar otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme olduğunda normalde filtre gidiyordu. Bu sorun çözüldü.

Neden 1 dakika diye soracak olursanız İETT verileri dakikalık güncelliyor. ESHOT'ta 30 saniye mesela.

Dakika aralığını 1 veya 1.5 yaparsanız filtrelediğiniz otobüsler veya hatlar otomatik olarak güncellenecektir. Güncelleme olduğunda normalde filtre gidiyordu. Bu sorun çözüldü.

Neden 1 dakika diye soracak olursanız İETT verileri dakikalık güncelliyor. ESHOT'ta 30 saniye mesela.
Hocam Eshotta kalan otobüs kodlarını toparlıyorum haberimiz olsun yakında kalan araçlar gelicek. 😉

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği wowturkeynet@gmail.com adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

Yararlı Bağlantılar