Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Seferleri Artması Gereken İett Hatları | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Seferleri Artması Gereken İett Hatları

1000091786.jpg

Geçmiş olsun 20.30 ve 21.15 seferi de iptal

Üşenmedim tek tek baktım ve dediğimde yine haklıyım.

Ekli dosyayı görüntüle 71245

Ekli dosyayı görüntüle 71246

Ekli dosyayı görüntüle 71247

Ekli dosyayı görüntüle 71248

Ekli dosyayı görüntüle 71249

Ekli dosyayı görüntüle 71250

Sabah varlar öğleden sonra yoklar. Öğleden sonra çalışan bir araç buldum o da iptal olmayan seferleri yapıyordur. O da T1076

Ekli dosyayı görüntüle 71251

Sonuç olarak durum bu:

Ekli dosyayı görüntüle 71252
Dün (25 Haziran) günü hatta 13 sefer iptal olmuş. 13 seferin 2'si sabah, 11'i öğleden sonra. Öğleden sonra iptal olan seferlerin araçları N/A olarak görünüyor (1 sefer hariç). Anlaşılan hattaki bazı araçlar ara dinlenmede 89F'den başka hatlara dağıtılıyor ve giden araçların yerine de araç gelmiyor. Öğleden sonra anca 6 sefer yapılabilmiş.

Dün (25 Haziran) günü hatta 13 sefer iptal olmuş. 13 seferin 2'si sabah, 11'i öğleden sonra. Öğleden sonra iptal olan seferlerin araçları N/A olarak görünüyor (1 sefer hariç). Anlaşılan hattaki bazı araçlar ara dinlenmede 89F'den başka hatlara dağıtılıyor ve giden araçların yerine de araç gelmiyor. Öğleden sonra anca 6 sefer yapılabilmiş.
Aynen uzunca anlattığımın özeti bu. 89F'de öğle arasındaki yaklaşık 5-6 saatlik arada sabah çalışan araçlar başka hatlara verilince araçların yerine geri araç verilmediği için iptal oluyorlar. Çok saçma bir şey cidden. 1 günlük bir şey olsa neyse diyeceğiz. Neredeyse her gün olan bir olay

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Api isteği ve boyutu sıkıntı yaratmayacksa bu özellikle siteye yenilik katabilir
Geçmiş sefer verisini veren ayrı bir api daha var fakat bunda da CORS sorunu var. Bu da API yalnızca ibb.gov.tr alan adı olan sayfalara cevap veriyor demek. Ben de şu an bu veriyi SOAPUI üzerinden test isteği atarak görüntülüyorum. CORS proxy ayarlarsam bu geçmiş sefer verilerini de sitede gösterebilirim. 2020'ye kadar her gün veri var. Kapı kodu, hat, güzergah, başlangıç saati, bitiş saati, sefer durumu (iptal, tamamlandı, yolda kaldı) gibi parametreler de var.

hepiniz tüm bu forumdaki İETT'ci arkadaşlar birleşip farklı dakikalarda örneğin

500T'nin Cevizlibağ'dan geri geçmesini isteyin.

Alo. 153
Bunu yapmak hem şöförlere hem de vatandaşa haksızlık etmekten başka birşey değil. Adamlar doğru olanı yaptı. Sen Şifa Mahallesinden 500T bineceksin 4.Leventte ineceksin çift bilet basacaksın Cevizlibağ gideceksen de 500L ye ücretsiz aktarma yapacaksın. Cevizlibağdan 500L ye tek biletle 4.Levente geleceksin ineceksin 500T ye tek bilet basacaksın Şifa Mahallesine kadar geleceksin. Fiyatta artma mı var yok. İndiğin gibi bineceksin aynı yerden. Seferleri de sıklaştırıyorlar. Böyle bir güzelliği İETT hangi hatta yaptı acaba? Şöförler İllallah etmişti yolcular ha keza öyle, her gün tartışmalar. Hayırlı olsun tüm İstanbullulara

Geçmiş sefer verisini veren ayrı bir api daha var fakat bunda da CORS sorunu var. Bu da API yalnızca ibb.gov.tr alan adı olan sayfalara cevap veriyor demek. Ben de şu an bu veriyi SOAPUI üzerinden test isteği atarak görüntülüyorum. CORS proxy ayarlarsam bu geçmiş sefer verilerini de sitede gösterebilirim. 2020'ye kadar her gün veri var. Kapı kodu, hat, güzergah, başlangıç saati, bitiş saati, sefer durumu (iptal, tamamlandı, yolda kaldı) gibi parametreler de var.
Kolay gelsin merakla bekliyoruz o zaman efendim

Bunu yapmak hem şöförlere hem de vatandaşa haksızlık etmekten başka birşey değil. Adamlar doğru olanı yaptı. Sen Şifa Mahallesinden 500T bineceksin 4.Leventte ineceksin çift bilet basacaksın Cevizlibağ gideceksen de 500L ye ücretsiz aktarma yapacaksın. Cevizlibağdan 500L ye tek biletle 4.Levente geleceksin ineceksin 500T ye tek bilet basacaksın Şifa Mahallesine kadar geleceksin. Fiyatta artma mı var yok. İndiğin gibi bineceksin aynı yerden. Seferleri de sıklaştırıyorlar. Böyle bir güzelliği İETT hangi hatta yaptı acaba? Şöförler İllallah etmişti yolcular ha keza öyle, her gün tartışmalar. Hayırlı olsun tüm İstanbullulara
İndiğin gibi bineceksin demek abartı bence, İETT önce sefer sıklaştırılacak der sonra yeterli yolcu yok der azaltır da azaltır bekleyip görelim ama bence 4.Levent curcunaya dönecek

Eğer ki 500L den indiğin gibi 500T ye binemezsen bak yolcu nasıl isyan ediyor birde 500T de sefer iptali olursa o zaman curcunayı görürüz

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Curcuna olmaması için İETT de önlem alacaktır merak etmeyin, dört dörtlük bir hat değildi 500T dört dörtlük olmasını da beklemeyin, metro ve Metrobüs yok böyle idare edeceksiniz hattı ikiye bölme aktarma bunlar şu anda şu durumda yapılabilecek çözümler günü kurtarmak için kalıcı çözüm istiyorsanız metro ve Metrobüs için baskı kurmanız gerekmektedir. İETT kalkıpta bu hattı komple körüklü otobüslerle de donatmaz bunu da hepimiz biliyoruz.

Şahsi görüşüm; 500L hattının zamanla sefer aralıklarının artacağı. Çünkü bu aracın yolcusu Levent'te başlıyor. İlerleyen zamanlarda 500L'nin seferleri azalabilir ya da güzergâhı değişebilir. Daha fazla yolcunun kullanacağı şekilde düzenlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: emreunel159
Aslında 500L hattı durak sayısı az HM kodu verilebilcek bi hat hem metroya ücretsiz hemde 500T hattına ücretsiz hizmet verebilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar