Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Seferleri Artması Gereken İett Hatları | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Seferleri Artması Gereken İett Hatları

62g ye katılıyorum ya seferleri artsın yada tm1 in artsın
TM1 ne kadar daha hızlı Alibeyköy'e iniyor olsa da ne M7 TM1'e ne de TM1 M7'e ücretsiz aktarma vermediğinden hattın tek amacı Yavuz Selim Caddesi (Çobançeşme) üzerinden yolcu alıp Alibeyköy'e indirmek. Bu görevi 06.00-08.30 / 16.00-18.00 arası yarım saatte bir çalışan diğer saatlerdede saatte bir çalışan TM2 deparı karşılayabileceğini düşünüyorum.

TM1 ne kadar daha hızlı Alibeyköy'e iniyor olsa da ne M7 TM1'e ne de TM1 M7'e ücretsiz aktarma vermediğinden hattın tek amacı Yavuz Selim Caddesi (Çobançeşme) üzerinden yolcu alıp Alibeyköy'e indirmek. Bu görevi 06.00-08.30 / 16.00-18.00 arası yarım saatte bir çalışan diğer saatlerdede saatte bir çalışan TM2 deparı karşılayabileceğini düşünüyorum.
tm1 hattı diğer tm hatlarindan farkli olarak metro entegre hattır siteden bakabilirsiniz ben madem arttırmıyorlar 62g yi iptal etsinler tm1 o arttırıp 50l ye aktarma versinler

130Ş, abartmıyorum bu hattın 7/24 çalışması gerekiyor. Gece 00:00 den sonra her saat başı seferi olmalı seferleri de İETT yapmalı, ayrıca bu hatta günboyu çalışacak 6 tane körüklü otobüs tanımlanmalı 16S 11ÜS 18K dan farksız bu hat yoğunluk anlamında

500L ye acaba İOAŞ, başka bölge ÖHO eklenebilir mi mümkün müdür sizce

LÜTFEN 50L NİN YÜKÜNÜ ARTTIRMAYIN 80 KİŞİLİK OTOBÜSE 120 KİŞİ BİNİYORUZ ZATEN
sizde haklisiniz ama nedense yıllardır 62g nin seferlerini arttırmıyorlar inatla yolcusuda oluyor yonetimde görüyordur yolcusu olduğunu ama inatla seferler artmıyor,gerçi hayırlısıyla su M7 nin Kabataş etabının açıldığını görsek bunlarin hiçbirine gerek kalmıcakda bakalım

50b alibeykoy-bakırköy bu hattın seferleriyle oyuncak gibi oynuyorlar bir 20 dakikada bire düşürüyorlar bir 30-35 dakikada bire çıkarıyorlar sefer araliklarini gerçekten ben anlam veremiyorum bunların kafası nasıl çalışıyor eyupsultan bölgesinden bakirkoye giden tek araç önemli bir hat yolcusuda var ama sefer saatleri şuanda yarım saatte bir,valla eski sistemde 94y iken daha fazla seferi vardı birde dalga geçer gibi iptal ettiklerinde 94y yi alibeykoyden daha fazla sefer imkani ile bakirkoye ulasabileceksiniz fıkra bu kadar

76D akşamları pik yapıyor patlak gidiyor hep esenyurt'a
E-59 Bahçeşehir-Taksim hattı vardı, pik saatler haricinde aslında idare ediyordu. Sonra E-59’u Ispartakule’den çektiler, araçların bir kısmını E-56 Ispartakule-Taksim hattına verdiler. Pik saatler için çok iyi oldu.

76D için ise sefer artımı dışında çok bir çare yok gibi. 1,5 milyonluk bir ilçeye hizmet ediyor kolay değil. Metro paklar anca.

Konu görüntüleyen kullanıcılar