Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Türkiyedeki Otobüs Markaları Hakkındaki Düşünceleriniz | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Türkiyedeki Otobüs Markaları Hakkındaki Düşünceleriniz

Rime

Çaylak
Çaylak

Türkiyedeki Otobüs Markaları hakkındaki düşünceleriniz​

Otobüslerin Kalitesi , bilgisi , haberleri , vb hakkında buradan yazabilirsiniz​

Son düzenleme:
Bana göre en kaliteli otobüslerin markası>>>> Man ve Mercedes
En kalitesiz otobüslerin markası>>>> BMC

• Beğen
Tepkiler: yuSuF
Kalitesizlikte tcv açık ara ilk sıraya geçer. Ardından tezeller > akia > güleryüz > bmc > temsa gelir.

Kalite olarak man > mercedes > otokar > isuzu olur.

Man, Mercedes, Otokar kalitede lider.
BMC her kasası ile teneke. TCV de 10 yaşıbı çıkartan çok nadir araba var. Temsa plus kasasında topladı ana yine kötü araba.

• Beğen
Tepkiler: Rime ve kentci
Otokar Kent Mercedes Citaro Mercedes Conecto
En kalitesiz Karsan Bredamenaribus Avancity Cng Bmc Procity Temsa Avenue

• Beğen
Tepkiler: Rime
2006 yılından bu yana bu sektörde çalışan birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki
En kakiteli otobüs markalası Setra

• Beğen
Tepkiler: Rime ve Tam35
Mercedes-Benz, MAN , Otokar (İstanbul özel üretim), Akia (metrobüs) kaliteli bulduğum otobüsler.
TCV karat , eski kasa avenue kalitesiz bulduğum otobüsler.

• Beğen
Tepkiler: Rime
TCV firması Temsadan ayrılan arkadaşların kuruduğu (Turkish Commercial Vehicles) bir firma ve maalesef ürettiği ilk otobüsten bu yana istenilen performansı asla yakalayamadı.

Mühendislik, prototip modelleme olarak her ne kadar iyi işler yapsalar da piyasada rekabet edecek bir ürün ortaya koyamadilar.

• Beğen
Tepkiler: Tam35
Man, Mercedes, Otokar kalitede lider.
BMC her kasası ile teneke. TCV de 10 yaşıbı çıkartan çok nadir araba var. Temsa plus kasasında topladı ana yine kötü araba.
5000lik Procityler o Akiaları evire çevire döver. 2014 model Avenue CNGler de güzel araçlar.

A3100'ün bozuk ön tabelasını görünce Akia'nın Bmc'den bile adi bir marka olduğuna iyice emin oldum.

Son düzenleme:
5000lik Procityler o Akiaları evire çevire döver. 2014 model Avenue CNGler de güzel araçlar.

Procity TRlerin sadece motor sesini sevmiyorum. Tasarımı ve ferahlığı 10 numara.
BMC'nin çöp oldugunu görmek için uzağa gitmeyin Filonun çoğunluğu BMC olan Diyarbakır'a gelip görebilirsiniz

Orası beni ilgilendirmiyor. Belediyenin araçlara bir ilgisizliği varsa? Kasap şoförler de araçların yıpranmasında etkili olmuyor mu?

Orayı az çok okudum, şoförlerin bir iş bilmezliği olduğunu algıladım.

Uzağa gitmeyin demişsiniz ama orası İstanbul'un 2000 kilometre uzağında. 😂

İETT'deki 381 aracın bir tanesi bile pert olmamışsa ben bu markaya saygı ve sempati duyarım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar