Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Türkiyedeki Otobüs Markaları Hakkındaki Düşünceleriniz | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Türkiyedeki Otobüs Markaları Hakkındaki Düşünceleriniz

Orayı az çok okudum, şoförlerin bir iş bilmezliği olduğunu algıladım.

Uzağa gitmeyin demişsiniz ama orası İstanbul'un 2000 kilometre uzağında. 😂

İETT'deki 381 aracın bir tanesi bile pert olmamışsa ben bu markaya saygı ve sempati duyarım.
bize İadeli araçlar geldi okumuşsunuzdur kaç araç yandı kaçtanesi yolda kalıyorda haber olmuyor.

2 bin kilometre ötede olan ve asla yolculuk yapmayacağım araçlardan bana ne!...

Beni ilgilendiren 381 araç var ve son zamanlarda çok kez bu B5*** serisi BMC ile yolculuk yaptım. Hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım.

KONU BAŞLIĞI DEĞİŞTİRİLDİ
Eski Başlık

(Si̇ze Göre) En Kaliteli Otobüs Ve En Kalitesiz Otobüs Marka(Ları)​

YENİ BAŞLIK

Türkiyedeki Otobüs Markaları hakkındaki düşünceleriniz​

• Beğen
Tepkiler: T.C EMRE SAĞIR
5000lik Procityler o Akiaları evire çevire döver. 2014 model Avenue CNGler de güzel araçlar.

A3100'ün bozuk ön tabelasını görünce Akia'nın Bmc'den bile adi bir marka olduğuna iyice emin oldum.
Temsa CNG Lee güzel araç değil bir kere. 2011 model kent bile daha iyi. (14 ve 16 model CNG Temsa)

2 bin kilometre ötede olan ve asla yolculuk yapmayacağım araçlardan bana ne!...

Beni ilgilendiren 381 araç var ve son zamanlarda çok kez bu B5*** serisi BMC ile yolculuk yaptım. Hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım.
Sırf bu yüzden İstanbul'a geldim. Bindim B5000 kodlu BMC lere. Aracın bazı yerlerinde pas kusması var. Trimlerde hasarlar sarkmalar çok. Motor sesi diğer BMC TR kasalardan az. Ama kalite olarak ikisi de leş. 2010 model kent, conecto da gram pas akması olmazken (kaç farklı şehirde bindim -40 derece olanda da, + 50 derece olanda da) borulardaki boya atmasından dolayı olan pas akması dışında trimlerden vs.den hiç pas akması göremedim ama 2021 model BMC de gördüm.

Sizin BMC'leri bilmiyorum amabizim burdaki Bazı 2015-17 arası BMC CNG'ler şöför araçtan inince araç çalıştığı halde bi sağa bi sola yatıyor bazende stop düğmesi kendi kendine basıyor.

Birde bu haberde 1 ay öncesine ait BMC Sağlam diyen arkadaşlara benden gelsin.

-

27.08.2024 - 20:38 Haberin Tarihi
Diyarbakır’da ulaşım sorunu! Otobüsler arıza veriyor

Diyarbakır’da uzun yıllardır devam eden ulaşım sorunu sürerken, vatandaşlar ise acil çözüm için Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.​

1729979032647.png

Diyarbakır’da günlük hayatın en çok tercih edilen şehir içi ulaşım araçlarından olan otobüslerin arızaları devam ediyor. Yıllardır devam eden ulaşım probleminden yakındıklarını ve acil çözüm beklediklerini belirten vatandaşlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.
1729979047697.png

BAZEN KLİMALAR AÇILMIYOR, ARAÇLAR YOLDA DURUYOR
Şehir içi otobüs ulaşımında kimi zaman klimaların açılmadığını, bazen de araçların yolda durduğunu ve yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yetkililere seslendi.

150 OTOBÜS ALINACAK
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısının dördüncü oturumunda; toplu taşımadaki sıkışıklık, şikayetler ve halkın talebi doğrultusunda Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 82 toplu taşıma otobüsü akaryakıt ve bakım onarım maliyetleri dolayısıyla satışı yapılıp yerine 150 yeni otobüsün alınmasına ilişkin karar alınmıştı.
KAYNAK MÜCADELE GZT

-

Diyarbakır’da uzun yıllardır devam eden ulaşım sorunu sürerken, vatandaşlar ise acil çözüm için Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.​

Ekli dosyayı görüntüle 57343

Diyarbakır’da günlük hayatın en çok tercih edilen şehir içi ulaşım araçlarından olan otobüslerin arızaları devam ediyor. Yıllardır devam eden ulaşım probleminden yakındıklarını ve acil çözüm beklediklerini belirten vatandaşlar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı yaptı.
Ekli dosyayı görüntüle 57344

Şehir içi otobüs ulaşımında kimi zaman klimaların açılmadığını, bazen de araçların yolda durduğunu ve yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yetkililere seslendi.

150 OTOBÜS ALINACAK
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısının dördüncü oturumunda; toplu taşımadaki sıkışıklık, şikayetler ve halkın talebi doğrultusunda Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan 82 toplu taşıma otobüsü akaryakıt ve bakım onarım maliyetleri dolayısıyla satışı yapılıp yerine 150 yeni otobüsün alınmasına ilişkin karar alınmıştı.
KAYNAK MÜCADELE GZT
Bizim BMC'ler böyle

-

150 OTOBÜS ALINACAK
KAYNAK MÜCADELE GZT
BMC'nin attığı kazıktır bize

-

150 OTOBÜS ALINACAK
KAYNAK MÜCADELE GZT
Diyarbakır neden hala cng araçta diretiyor anlamak güç. Cng araçların bakımına onarımına yetişmek zor ve işletim maliyeti de yüksek. Isuzu, otokar gibi daha kaliteli markaların dizellerini alsalar bu kadar başları ağrımayacak.

Orayı az çok okudum, şoförlerin bir iş bilmezliği olduğunu algıladım.

Uzağa gitmeyin demişsiniz ama orası İstanbul'un 2000 kilometre uzağında. 😂

İETT'deki 381 aracın bir tanesi bile pert olmamışsa ben bu markaya saygı ve sempati duyarım.
İETT deki araçların pert olma şansı yok gibi bişey . En kötü durumdaki araçları bile toplayıp sıfır gibi yapıyorlar :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yasin190754
Diyarbakır'ın neyi düzgün ki araçları bakımlı olsun. Bir kere iklimler de çok farklı, biz her gün kavrulmuyoruz. Ben bunları sözde yeni Akialardan daha çok seviyorum, bu kadar basit.

Bmc'nin eskileri tamamen teneke ama yenilerini her zaman savunurum.

Bende her zaman BMC ye karşıyım. Karsanı bile savunurum ama BMC asla.
Rampada diğer markalar klimayı kapatmadan zorlanmadan çıkarken BMC lerin klima kapalı bile zor çıkması(Bursa D23 hattı, 18,19,20,21 ve makyaj yemiş 23 kasa dahil)
Diyarbakır'ın neyi düzgün ki araçları bakımlı olsun. Bir kere iklimler de çok farklı, biz her gün kavrulmuyoruz. Ben bunları sözde yeni Akialardan daha çok seviyorum, bu kadar basit.

Bmc'nin eskileri tamamen teneke ama yenilerini her zaman savunurum.

Diyarbakır neden hala cng araçta diretiyor anlamak güç. Cng araçların bakımına onarımına yetişmek zor ve işletim maliyeti de yüksek. Isuzu, otokar gibi daha kaliteli markaların dizellerini alsalar bu kadar başları ağrımayacak.
Diyarbakırdaki BMC'lerin çoğunu kayyum aldı.
Otokar ve isuzu araçlarımız var ancak 12 metre değilde yarım otobüs (Dizel) var

Diyarbakırdaki BMC'lerin çoğunu kayyum aldı.
Otokar ve isuzu araçlarımız var ancak 12 metre değilde yarım otobüs (Dizel) var
Benim bilgilerim yetersiz olabiliyor yanlış bilgi olmaması adına | Diyarbakır Belediye Otobüsleri'nde sorsanız ordaki arkadaş cevaplar.
Saygılarımla,

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü için özel olarak üretilen otobüslere noldu bir bilginiz varmı? nerede bu otobüsler

Konu görüntüleyen kullanıcılar