Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:33'de #21 Rime' Alıntı: Şehrin göbeğindemi yoksa kıytı köşedemi Genişletmek için tıkla ... Hocam Bornovanın dibi dibimizdeki caddelerde fiber var ama bizim caddelerde yok
Rime' Alıntı: Şehrin göbeğindemi yoksa kıytı köşedemi Genişletmek için tıkla ... Hocam Bornovanın dibi dibimizdeki caddelerde fiber var ama bizim caddelerde yok
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:34'de #22 Rime' Alıntı: yo köylerede çekiyor telekom. fiber çekiyor köylere veya bakır Genişletmek için tıkla ... Ben bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyordu
Rime' Alıntı: yo köylerede çekiyor telekom. fiber çekiyor köylere veya bakır Genişletmek için tıkla ... Ben bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyordu
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:35'de #23 Atabey' Alıntı: Ben bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyordu Genişletmek için tıkla ... tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın
Atabey' Alıntı: Ben bir kere arkadaşım köye gitmişti ziyarete gittim yok İnternet çekmiyordu. Hatta telefon zor çekiyordu Genişletmek için tıkla ... tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın
Atabey Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:38'de #24 Rime' Alıntı: tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar.
Rime' Alıntı: tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar.
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:38'de #25 Rime' Alıntı: tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... telekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayatta
Rime' Alıntı: tüm apartman hatta site en yakın telekom müdürlüğüne gidin başvuru yapın yada müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... telekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayatta
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:39'de #26 Rime' Alıntı: telekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayatta Genişletmek için tıkla ... turkcell'de zamcı kazıkcı En iyisi telekom
Rime' Alıntı: telekom bölgeyi turkcell'e bırakmak istemez hayatta Genişletmek için tıkla ... turkcell'de zamcı kazıkcı En iyisi telekom
Rime Moderatör Moderatör Cumartesi saat 17:40'de #27 Atabey' Alıntı: Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar. Genişletmek için tıkla ... telekom gelirse yakın zamanda telekom altyapısını kullanan firmalarda gelir.
Atabey' Alıntı: Yakında söyliycem zaten herkes arasın belki yaparlar. Genişletmek için tıkla ... telekom gelirse yakın zamanda telekom altyapısını kullanan firmalarda gelir.