Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar

Bucali

Çaylak
Çaylak
Örneği başlatıyorum
Euro Truck Simulator 2
Aşağıdaki dlc'leri de öneririm

West Balkans
Greece
Road to the Black Sea
3 dlc için 19$ 15 Cent ödedim
Bu dlc'leri de alınca oyunda "Sıla yolu"yapabiliyoruz😂

Bus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Bus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.
598 gibi mi?

Daha karmaşığı bile oluyor. Yine de ben hatları çok dolaştırmayacak şekilde oluşturmaya çalışıyorum. Hatların fotoğrafını oyuna girdiğim bir zaman atacağım. Tam 510 Gaziemir - Balçova gibi bir hat oluşturdum oyunda çok güzel oldu.

Ulaşım oyunu olarak, en çok oynadığım oyunlar;

* Euro Truck Simulator 2
* Cities: Skyslines
* Mini Motorways (Bu oyun Android'de yok ama İOS'da var Steam'de denemek için almıştım güzel oyun.)
* Mini Metro (Oyunun Mobil versiyonu da var.)
* American Truck Simulator (Oyunu ETS2 kadar oynamamış olsam da güzel oyun)

Size steam hesabımdan bazı oyunları oynama süremi göstereyim. Uzun süredir Steam'den oyun oynamadım ama en çok Cities: Skylines oynamayı özledim.😁
1000003731.jpg

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: dragi35 ve Bucali
Ulaşım oyunu olarak, en çok oynadığım oyunlar;

* Euro Truck Simulator 2
* Cities: Skyslines
* Mini Motorways (Bu oyun Android'de yok ama İOS'da var Steam'de denemek için almıştım güzel oyun.)
* Mini Metro (Oyunun Mobil versiyonu da var.)
* American Truck Simulator (Oyunu ETS2 kadar oynamamış oşmama rağmen güzel oyun)

Size steam hesabımdan bazı oyunları oynama süremi göstereyim. Uzun süredir Steam'den oyun oynamadım ama en çok Cities: Skylines oynamayı özledim.😁Ekli dosyayı görüntüle 70699
Oha.Ben daha 487 saat anca oynamışımdır.Bir de bende 10 aydır var

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
Birde workers resources soviet republic oyununu öneririm. Modları var ve ulaşım konusunda da detaylı Cities Skylinesçılar beğenir aynı zamanda da ülkenin ihtiyaçlarını karşılıyoruz o da başka bir eğlence

Türkçe desteği de var ve sürekli güncelleme alıp yeni dlcler geliyor Oyun epicte önemli dlcleriyle 1800 TL

- ETS 2
- Bus Simulator 18
- Cities Skylines (Ulaşım hatları kurarak)
Erişim engellenmeden önce. - Roblox

Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar