Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ulaşım/Taşımacılık Vb. Kategoride Sevdiğiniz Oyunlar

Bus Simulator 21 güzel ama iki harita var sadece. Hatları oyundaki hazır durakları seçerek oluşturuyoruz. Man Lion's City, Mercedes Benz Citaro ve Scania, Volvo gibi güzel otobüsler var. Sevmediğim yönü durakları seçerek oluşturulan rotaların duraklar alakasız yerlerde olduğu için otobüsü çok dolaştırmak zorunda kalması.
Bus Simülatör 21 bana çok karışık geldi

Bus Simulator 21'de 510 benzeri bir hat. Sırf bu yüzden numarasına 510 verdim. Astra Park ve Kerststadt'ı çevre yolundan bağlıyor Gaziemir ile Balçova gibi.

IMG-20250619-WA0003.jpg

IMG-20250619-WA0002.jpg

Ets2'de konvoy oluşturabiliyoruz,lakin konvoylar maksimum 8 kişilik.
Balkan dlcsini de kapıp gelirseniz sıla yolu yaparız ha. 2 senelik şoför kadar tecbürem vardır oyunda
oynayacak bilgisiyarım olsa. PC GTA 5 Açtı Çöktü. ETS2 Açtı donuyor ve kasıyordu. Bus Simulator 18 Açtı Kastı. Roblox açılıyordu bir oda erişime engellendi. Şuan Bu Forumda günde neredeyse 12 saat aktifim canım sıkılmasından iyidir. 😊

• Üzgün
Tepkiler: emreunel159
Bus Simulator 21'de 510 benzeri bir hat. Sırf bu yüzden numarasına 510 verdim. Astra Park ve Kerststadt'ı çevre yolundan bağlıyor Gaziemir ile Balçova gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 70703

Ekli dosyayı görüntüle 70704
Bus Sim 21'in haritası 18'dekine benziyor. benim bildiğim kadarıyla o yazılarıda değiştirebiliyorsunuz Bus Simulator 18'de hem hattın yazısı hemde numarası değişiyordu.

Örneğin 510 | Gaziemir - Balçova - .... vb
Bus Sim 18'de yapabiliyorsun 21'dede olması lazım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dragi35
Bus Sim 21'in haritası 18'dekine benziyor. benim bildiğim kadarıyla o yazılarıda değiştirebiliyorsunuz Bus Simulator 18'de hem hattın yazısı hemde numarası değişiyordu.

Örneğin 510 | Gaziemir - Balçova - .... vb
Bus Sim 18'de yapabiliyorsun 21'dede olması lazım
Evet 21'de de var hattın adını istediğim gibi değiştirebiliyorum. Harita aynı hem 18 hem 21 oynadım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar