buna benzer amerikada olan otobüslerden birtanesi Türkiyede yok.konudan az ayrı olarak bu otobüs modelinin gerçek modelini bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 70731
; Orion VII
'ye benziyor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
buna benzer amerikada olan otobüslerden birtanesi Türkiyede yok.konudan az ayrı olarak bu otobüs modelinin gerçek modelini bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 70731
Sizin kaçtane otobüsünüz vardı hocam.Bus Simulator 18'den zamanından kalma ssler. İETT, EGO ve Eshot modlarını kurmuştum atölyeden
Ekli dosyayı görüntüle 70734
Ekli dosyayı görüntüle 70735
Ekli dosyayı görüntüle 70736
Ekli dosyayı görüntüle 70737
Ekli dosyayı görüntüle 70738
Ekli dosyayı görüntüle 70739
Eski pcmde kasa kasa oynuyordum sonra sıkılıp bırakmıştım 4-5 ay önce yeni pc aldım unutmuşum oyunu şimdi yükledim tekrar boş zamanlarımda girerimSizin kaçtane otobüsünüz vardı hocam.
Benim para sınırsızdı 60 Civarı Otobüsüm vardı. en son oyunu bug'a sokup bıraktım. Bissürü hat açmıştım. Hangisinden çok para gelirse ona göre talebin çok olup olmadığına bakıyordum ona göre araçları veriyordum. Bus sim 21'de talep diye birşey gelmiş galiba talebe göre otobüs koyabiliyorsunuz.Eski pcmde kasa kasa oynuyordum sonra sıkılıp bırakmıştım 4-5 ay önce yeni pc aldım unutmuşum oyunu şimdi yükledim tekrar boş zamanlarımda girerim
Ekli dosyayı görüntüle 70740
21 daha güzel bence ama şu oyunda Otokar, Temsa Conecto olsa tadından yenmez (aslında Wowturkey olarak şöyle bir otobüs oyunu yapsak müthiş olurdu)Eski pcmde kasa kasa oynuyordum sonra sıkılıp bırakmıştım 4-5 ay önce yeni pc aldım unutmuşum oyunu şimdi yükledim tekrar boş zamanlarımda girerim
Ekli dosyayı görüntüle 70740
Steam'dada çıkarırdınız.21 daha güzel bence ama şu oyunda Otokar, Temsa Conecto olsa tadından yenmez (aslında Wowturkey olarak şöyle bir otobüs oyunu yapsak müthiş olurdu)
21'i gördüm de 18'i steam TL'iken almıştım. 21 dolar bazında pahalı. Mercedes'in linsanslı Capacity, Citaro, Citaro G, Capacity L ve MAN'ın otobüsleri var yeterli bence21 daha güzel bence ama şu oyunda Otokar, Temsa Conecto olsa tadından yenmez (aslında Wowturkey olarak şöyle bir otobüs oyunu yapsak müthiş olurdu)
18'de Man CNG Körüklü 5 Kapılı çok saçma. 4 kapılık araca 5 kapı koydukları için Man Dizel Körüklü kullandım21'i gördüm de 18'i steam TL'iken almıştım. 21 dolar bazında pahalı. Mercedes'in linsanslı Capacity, Citaro, Citaro G, Capacity L ve man otobüsleri var yeterli bence
Epicte var diye biliyorum.21'i gördüm de 18'i steam TL'iken almıştım. 21 dolar bazında pahalı. Mercedes'in linsanslı Capacity, Citaro, Citaro G, Capacity L ve MAN'ın otobüsleri var yeterli bence
epicte bi ara ücretsiz oldu. şuan 325₺ gözüküyorEpicte var diye biliyorum.
21'de de aynısı var. Ben de oyundaki körüklü 3 kapılı otobüsleri hiç kullanmıyorum, alışamadım onlara. 5 kapı da saçma, körüklü olarak hep 4 kapılı Man'ları ve Volvo elektrikliyi kullanıyorum.18'de Man CNG Körüklü 5 Kapılı çok saçma. 4 kapılık araca 5 kapı koydukları için Man Dizel Körüklü kullandım
bende 3 kapılı körüklü kullanmıyorum. 5 kapılı saçma. en iyisi 4 kapılı.21'de de aynısı var. Ben de oyundaki körüklü 3 kapılı otobüsleri hiç kullanmıyorum, alışamadım onlara. 5 kapı da saçma, körüklü olarak hep 4 kapılı Man'ları ve Volvo elektrikliyi kullanıyorum.
Biz yapalımbende 3 kapılı körüklü kullanmıyorum. 5 kapılı saçma. en iyisi 4 kapılı.
Steamda BMC , Otokar , İsuzu Mod yapsalar :/ Yada bir oyun yapsalar Bus simulator gibi
Ekonomik şartlara göre belirleriz@Rime hocam
Fiyatı da siz mi belirseneniz? Fikir sizin
Steam'de ucuz oyuna yer yok, 15 dolardan başlatalım siz de karar verinEkonomik şartlara göre belirleriz![]()