Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatları

merak ettiğim bir şey var
buradaki talepler sonuçta kafadan sallama talepler değil,yoğunluğa ve işleve göre belirtilen fikirler
bizim taleplerizimi reddedip 481-234-491 gibi hatları nasıl açıyorlar ben anlayamadım? madem talep bu yönde neden yolcu sayısı sıfır?
Sadece yüksek talep olduğu için açıyorlar galiba. Yolcu sayısı önemli olsa bence açmazlardı.

167 Balçova Kabristan-F.Altay
54 Otogar-Kemer Akt.
15 İnönü-Konak
834 Yenimahalle-Aliağa Akt

481 ve 491in arasında 234ün güzergahı çok iyi aslında iş yapacak potansiyeli de var ama 35 daha çok tercih ediliyor.
234 şu haliyle dolaşıyor gibi göründüğünden tercih edilmiyor
bir de 35 zaten gümrükten geçiyor,234 sadece eşrefpaşa için var
onun için 234 güzergahı kemer-ballıkuyu-kadifekale-eşrefpaşa-gümrük olsa çok daha yolcu toplar

481 ve 491in arasında 234ün güzergahı çok iyi aslında iş yapacak potansiyeli de var ama 35 daha çok tercih ediliyor.
Kuşuçuşu yakın olan yerlere dolandırıyor da ondan.
Aslında hat Homeros Bulvarından Menderes Caddesine gitse Şirinyer civarını Eşrefpaşa'ya bağlayan bir yeni hat daha doğacak.Hatta o zaman öyle olursa Eşrefpaşa'dan 574 Sokağa oradan Ballıkuyu son durağa gider

54 ve 15 gerçekten boş hatlar
834 ü görmedim,aliağa içi tek otobüs hattı gibi o izbanın karşısına giden yokuşlu taraflara hizmet sağlıyor
167 de biraz biraz 969 destekçisi çalışıyor,hem de mezarlık hattı
834'ü bir kez kullandım.O da Aliağa Yeni spor merkezine gitmek için.Bu kadar labirent hat görmedim diyeceğim.👇

598 ve 9 seni çıkışa davet ediyor

834'ü bir kez kullandım.O da Aliağa Yeni spor merkezine gitmek için.Bu kadar labirent hat görmedim diyeceğim.👇

598 ve 9 seni çıkışa davet ediyor
9 demeyin bana 9 kadar manasız 9 kadar saçma bir hat görmedim,338 bile evet 338 bile daha mantıklı

Konu görüntüleyen kullanıcılar