![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben kaç bin kez görmüşümdürNasıl ya![]()
Valla o kadar yazdık ki artık eski yazdıklarımıza dönüyoruz597 Muhittin Erener - Bayraklı Sevgi Yolu
Yazılmış mıydı pardon unutmuşum.Valla o kadar yazdık ki artık eski yazdıklarımıza dönüyoruz
Ata Bey yazmış,hatta siz altına alıntı yapmışsınızYazılmış mıydı pardon unutmuşum.
Bu 597ye denk gelen var mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 70207
.598le birlikte açılmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra 598in güzergahı baya uzadı ama 597 aynı kaldı.
Bergama içinin bütün arayollarını dolanıyor ama bergamaya gitmediğimiz için656 Devlet Hastanesi - Dikilisultan
İşte önerdim ben,İznir'de Olmasını istediğiniz hatlarda yazmıştım(Blanc yan hesabım arada bir kullanıyordum)Bergamaya iztaşıt gelmesine rağmen garaja hat açmadılar. Oysa ki beydağ kirazdan bile hat açıldı.
Bergamaya iztaşıt gelmesine rağmen garaja hat açmadılar. Oysa ki beydağ kirazdan bile hat açıldı.
Tabii halkapınardan aktarma yaptıracaklar illaotobüsü geçtim anlata anlata bitiremedikleri izbanı bile bergamaya getirmediler ki neden otogara hat açsınlar utanmasalar bergamadan otogara gitmek için izban kullanın diyecekler
Halkapınar= Mini New York Aktarma MerkeziTabii halkapınardan aktarma yaptıracaklar illa![]()