Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Varlığından Haberdar Olmadığınız Hayalet İett-Öho Hatları

emreunel159

Paylaşımcı Üye
Bu konuyu İzmir versiyonunu gördüm az önce İstanbul versiyonunu yapmak istedim. Bu konuda açıldıktan sonra unutulan, neredeyse boş gidip boş gelen, aktif olarak çalışan ve yanınızdan geçse bile hiç binmediğiniz hatları yazalım.

Ben başlıyorum: MK19 Ayazma Siteleri - Arena Park (Atatürk Mahallesi)

Ne zaman durakta beklesem hep geçiyor. Varlığını sorguladığım bir hat. Dolu olduğuna denk gelmedim. Sanırım önemli olarak sadece Ziya Gökalp metrosundan geçmesi ve son durağının Arenapark AVM olması.

MK16 --> 5 seferi var günde tam iş saatlerinde ama metrodan kalkması sefer içinde marmaraydan geçmesi ve metrobüste bitirmesi sanırım en verimli hat olabilir ama hayalet gibi çok az seferi var. Hiç denk gelmedim ama büyük ihtimalle dolu gidiyordur

Son düzenleme:
Anlayamadığım bir diğer hat ise KÇ2 hattı. Aynı güzergahtan geçen bir sürü hat varken sırf Yarımburgaz mahallesine giriyor diye yeni hat yapmaya değer mi bilemedim. Kullananların işine yarıyordur belki o yüzden bir şey diyemem

Bir defa öğleden sonra K1128'in Yenibosna Metro kalkışlı 55Y seferini gördüm; ondan sonraki gün de T1047'nin Cerrahpaşa Acil Durum Hastanesi kalkışlı 72YT seferine binip son durağına (Yenikapı Etkinlik Alanı) kadar gittim. 55Y'nin haftaiçinde günde dört seferi var. 72YT'nin ise haftaiçinde günde 16 seferi var.

Bir diğer "hayalet" hat ise 122H. Bu hattın haftaiçinde günde dört seferi var.

300 Silivri - Tüyap (Seferleri 300M ve 300S'ye verildiği için artık hayalet bir hat)
142E Esenyurt - Aksaray
ES2 Akçaburgaz - Tüyap
HT18-1 Kumburgaz - Tüyap
HT19-1 Büyükçekmece - Çakmaklı
76C Büyükçekmece - Bakırköy
73F İstanbul Akvaryum - Taksim
97BT Kocasinan - Taksim
71T Ataköy - Taksim
94A Bakırköy - Aksaray
94 Osmaniye - Aksaray
73Y İstanbul Akvaryum - Kuyumcukent
145M Beykent - Taksim
144B Gürpınar Garajı - Deliklikaya
BM4 Kavaklı - Avcılar
BM5 Sahil Mh. - Haramidere
HT48 Tepekent - Avcılar
147-1 Tahtakale Mh. - Cihangir Mh.
303A-3 Kiptaş Silivri - Avcılar Metrobüs
78ZB Fenertepe - Zeytinburnu
79Ş Şahintepe - Topkapı
32-1 Yıldırım Lunapark - Eminönü
32A-1 Yıldırım Lunapark - Aksaray
32T-1 Yıldırım Lunapark - Taksim
38B-1 Sultangazi Peron/Çukurçeşme - Vezneciler
38B-2 Fevzi Çakmak - Vezneciler
36M Cebeci - Mecidiyeköy
48C Çiftalan - Kemerburgaz
47L Binevler - 4. Levent
49Z Yeşilpınar - Zincirlikuyu
49G Sultangazi - Şişli
HT10 Batışehir - Yenibosna Metro
80 Yedikule - Eminönü
48A Göktürk - Kazlıçeşme
37M Yıldıztabya - Mecidiyeköy
37T Yıldıztabya - Taksim
37Y Yıldıztabya - Vezneciler

Bu konuyu İzmir versiyonunu gördüm az önce İstanbul versiyonunu yapmak istedim. Bu konuda açıldıktan sonra unutulan, neredeyse boş gidip boş gelen, aktif olarak çalışan ve yanınızdan geçse bile hiç binmediğiniz hatları yazalım.

Ben başlıyorum: MK19 Ayazma Siteleri - Arena Park (Atatürk Mahallesi)

Ne zaman durakta beklesem hep geçiyor. Varlığını sorguladığım bir hat. Dolu olduğuna denk gelmedim. Sanırım önemli olarak sadece Ziya Gökalp metrosundan geçmesi ve son durağının Arenapark AVM olması.
Kanuni KYK yurdunda kalan öğrencilere hitap ediyor o yüzden sık.

Konu görüntüleyen kullanıcılar