Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Wow İstek & Öneri & Şikayet kategorisi hakkında | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Wow İstek & Öneri & Şikayet kategorisi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu link işi hâlâ çözülmedi, çoğu konu kilitlendi kaldı. Rica ediyorum eskisi gibi bağlantı paylaşma özelliğini geri getirin. Çok kısıtlanıyoruz bu şekilde. Çoğu arkadaş eskisi kadar paylaşım yapmıyor link atamadığı için.

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim fazla link paylaşımı yapıldığı zaman site kalitesini düşürmektedir Google gözünde değersiz site link çöplüğü olarak görmektedir paylaştığınız yazıların altına kaynak site ismi diye paylaşım yapabilirsiniz mümkün mertebe kopya içerikten kaçınalım sitemizin ceza almasına yol açıyor Google de yükselmek için olması gereken şartlar kopya içerik olmaması birde fazla link paylaşımı yapılmamasıdır

Merhaba konu başlıklarına girince sayfalar aşağı doğru deği de eskisi gibi sağa doğru sayfa numaraları altta görünür şekilde olsa kullanım açısından daha pratik olur

@MoNsTeR @wow_Admin Site istatistik tablosu revize edilebilir mi acaba? Küsüratlarda görülebilsin. Kayıt olan net sayısı bu şekilde 100’er 100’er takip ediliyor.
IMG_20240708_110504

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve yuSuF
Küsüratlar olmaz hocam küçük şeylere takılmayın genel olarak 1k ve küsür ler 100 er katları olarak hesaplar o dediğiniz olmuyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Meksika
Youtube linkleri konusunda bende isyandayım.

Videosunu paylaşamadığım konu açmiyorum ve cevap yazamıyorum. Tarifle fotoğrafla biryere kadar açıklayıcı oluyor. Sonra video şart. Bu gün tramp ı vurdular onun videosunu bile paylaşamadık. Gerçi ölmedi…

YouTube için bir düzenleme gelmeli. Bir çok konu kitlenmiş durumda. Diğer linklerin sadece linki gözükse yeterli. Link ile beraber linkin görseli gözükmese de olur. Çok yer kaplıyor ise.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Evet gözükmüyor Meksika. Kendim merak edip arayınca görüyorum. Mesajımı beğenseler dahi bildirim gelmiyor bu sayfadan.

• Beğen
Bir önerim var; ana ekranda en son mesajlar karışık olarak var olmaya devam etse ve biz kaydırarak göz atsak ve isteyenler için kategoriler üstte bir segme ile yer alsa nasıl olur? Kategoriler çok karmaşık. 4-5 farklı konuda aramalar yapmak çok yorucu. Oraya gir, oradan çık. 24 saatte bir giriyorum ve son 24 saati kaydırarak uygun başlıkları tıklıyorum. En son kaldığım yer de kırmızı çizgi ile sunuluyor zaten bana.

Link paylaşımının sitenin görünürlüğüne hiçbir faydası yok. Hatta zararı var. Bu yüzden özgün içerik, yani kendi yazdığınız mesajlarınızı veya çektiğiniz fotoğraflarınızı paylaşırsanız bu sitenin daha çok yararına olur. Ziyaretçi trafiği zamanla artar. Google özgün içeriğe bakar. Halihazırda başka bir sitede paylaşılmış bir bilginin kopyasını google neden indekslesin?

Bırakalım burada paylaşılan içerikleri başkaları kendi sitelerinde link vererek paylaşsın. Bu şekilde olursa ziyaretçi artar.;)

F7C40E38-00DC-4B68-BCB3-A0C7D8E6D5E7.jpeg

3 gün önce 18600’ lerde olan beğeni sayısı nasıl oluyorda bu kadar azalıyor.
Verilen beğeniler gerimi alınmış.😯

• İnanılmaz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu görüntüleyen kullanıcılar