crypton Uzman Uzman 20 Eki 2024 #41 Yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi benim aldığım beğenilerin sayısı niye düşüyor. Yetkili biri açıklama yapabilirmi. Tepkiler: Tam35
Yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi benim aldığım beğenilerin sayısı niye düşüyor. Yetkili biri açıklama yapabilirmi.
Meksika Paylaşımcı Paylaşımcı 20 Eki 2024 #42 crypton' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 56342 3 gün önce 18600’ lerde olan beğeni sayısı nasıl oluyorda bu kadar azalıyor. Verilen beğeniler gerimi alınmış. Genişletmek için tıkla ... Hocam benim beğendiğim bir çok paylaşım bazen beğeniden çıkıyor. Teknik hata olabilir. Arka arkaya beğeni yapınca hata verebiliyor yeni temada. Tepkiler: Tam35
crypton' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 56342 3 gün önce 18600’ lerde olan beğeni sayısı nasıl oluyorda bu kadar azalıyor. Verilen beğeniler gerimi alınmış. Genişletmek için tıkla ... Hocam benim beğendiğim bir çok paylaşım bazen beğeniden çıkıyor. Teknik hata olabilir. Arka arkaya beğeni yapınca hata verebiliyor yeni temada.
crypton Uzman Uzman 24 Eki 2024 #43 Anasayfada yazan bir konuya tıkladığımızda en son yazılan mesajı bulmak için niye uğraşıyoruz. Niye direkt son mesaja gitmiyor. Tepkiler: Mona Roza ve Tam35
Anasayfada yazan bir konuya tıkladığımızda en son yazılan mesajı bulmak için niye uğraşıyoruz. Niye direkt son mesaja gitmiyor.
crypton Uzman Uzman 4 Kas 2024 #44 Kendi kullandığım cihazda siteye giremiyorum. Başka cihazlarada sıkıntı olmuyor. Geçmlşide temizledim yinede giriş yapılmıyor. Lütfen yardım. Tepkiler: Tam35
Kendi kullandığım cihazda siteye giremiyorum. Başka cihazlarada sıkıntı olmuyor. Geçmlşide temizledim yinede giriş yapılmıyor. Lütfen yardım.
yuSuF Yönetici Yönetici 4 Kas 2024 #45 crypton' Alıntı: Kendi kullandığım cihazda siteye giremiyorum. Başka cihazlarada sıkıntı olmuyor. Geçmlşide temizledim yinede giriş yapılmıyor. Lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Hocam tarayıcınızı silip yeniden yükleyin yada internetiniz ağır olduğundan kaynaklı da yapabilir
crypton' Alıntı: Kendi kullandığım cihazda siteye giremiyorum. Başka cihazlarada sıkıntı olmuyor. Geçmlşide temizledim yinede giriş yapılmıyor. Lütfen yardım. Genişletmek için tıkla ... Hocam tarayıcınızı silip yeniden yükleyin yada internetiniz ağır olduğundan kaynaklı da yapabilir