Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Yeni Forum Sistemi Ve Site Değerlendirmesi ANKET - YORUM | Sayfa 8 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Yeni Forum Sistemi Ve Site Değerlendirmesi ANKET - YORUM

teknoloji hakkında şeylerde yazılabilir. sadece ulaşım , emlak , olmamalı. teknoloji alanındanda forum üyeleri görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: yuSuF ve Meksika
“Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Mektas ve Meksika
o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok.
dh ve tecnopat'ın var onlarda teknoloji sitesi olduğundan fazla kişi var insanların buraya gelmesi için özgün yazılar yazmamız gerek.

Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir.
Wowturkey mobil uygulaması
web tabanlı mobil uygulama zaten ayrı bir para gideri demek. şuanlık bu imkansız bunun olması için aktif 1000 kullanıcıyı geçmemiz gerek.

@yuSuF hocam yazılarda Fotoğrafların çok Küçültülmesi (boyutu) Çok kötü olmuş. Buraya (n) Bunu bırakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Rafet
@yuSuF hocam yazılarda Fotoğrafların çok Küçültülmesi (boyutu) Çok kötü olmuş. Buraya (n) Bunu bırakıyorum.
boyu otomatik küçülüyor.
1744474809633.png

hocam ben web kullanıyorum (chrome web) ve bu küçülme kötü duruyor. onun yerine haber sitelerindeki gibi boyut olabilir?
Bilgisayara geçince bakarım eğer düzeltilmesi gerekiyorsa düzeltme yaparız tekrardan fazla büyük olması ekranı kaplıyor oda hoş olmuyor bir tık daha büyütme şansımız olabilir

Bilgisayara geçince bakarım eğer düzeltilmesi gerekiyorsa düzeltme yaparız tekrardan fazla büyük olması ekranı kaplıyor oda hoş olmuyor bir tık daha büyütme şansımız olabilir
hocam bi tık büyütme olursa iyi olur çünkü çok küçülüyor.
1744560957652.png

• Beğen
Tepkiler: Meksika
hocam bide bizde rütbeler kayık gözüküyor tam ortada veya sola doğru olsa ve uzunluğu biraz kısalırsa iyi olur.

@yuSuF

1744567657500.png
1744567730718.png

• Beğen
Tepkiler: Meksika

Konu görüntüleyen kullanıcılar