Meksika Tecrübeli Tecrübeli 25 Eki 2024 #141 Tam35' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 57194 başlıkların uzunluğu değiştirilmiş gibi ama emin değilim, telefon da kullanırken faydalı olur Genişletmek için tıkla ... Böyle daha iyi olmuş. Önceki çok küçüktü okumak zordu. Tepkiler: Tam35
Tam35' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 57194 başlıkların uzunluğu değiştirilmiş gibi ama emin değilim, telefon da kullanırken faydalı olur Genişletmek için tıkla ... Böyle daha iyi olmuş. Önceki çok küçüktü okumak zordu.
mesutguven Paylaşımcı Üye 10 Mar 2025 #142 Mesajlara anket seçeneği ekleme yapılırsa güzel olur. Tepkiler: Rime ve Meksika
Emir006 Çaylak Çaylak 10 Mar 2025 #143 Eskisi gibi anasayfaya fotoğraflar çıkartılsa ve wow puanı verilse güzel olurdu. Tepkiler: AlbatrosDIIIFazılBey, Rafet, Mona Roza ve 3 diğerleri
Rime Çaylak Çaylak Cumartesi saat 22:49'de #144 teknoloji hakkında şeylerde yazılabilir. sadece ulaşım , emlak , olmamalı. teknoloji alanındanda forum üyeleri görmek isteriz. Tepkiler: yuSuF ve Meksika
teknoloji hakkında şeylerde yazılabilir. sadece ulaşım , emlak , olmamalı. teknoloji alanındanda forum üyeleri görmek isteriz.
recep30 Paylaşımcı Üye Pazar saat 11:22'de #145 Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir. Wowturkey mobil uygulaması Tepkiler: AlbatrosDIIIFazılBey, Rime, Meksika ve 1 kişi daha
T.C EMRE SAĞIR Paylaşımcı Üye Pazar saat 12:33'de #146 Öncelikle iyi bayramlar. Kendi mesajlarımızı silelim artık. Tepkiler: AlbatrosDIIIFazılBey, Rime, yuSuF ve 1 kişi daha
AlbatrosDIIIFazılBey Paylaşımcı Üye Pazar saat 20:24'de #147 recep30' Alıntı: Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir. Wowturkey mobil uygulaması Genişletmek için tıkla ... o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok. Tepkiler: Rime ve Meksika
recep30' Alıntı: Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir. Wowturkey mobil uygulaması Genişletmek için tıkla ... o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok.
H Houstonlu1938 Paylaşımcı Üye Pazar saat 20:49'de #148 “Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur Tepkiler: Meksika
“Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur
Rime Çaylak Çaylak Bugün 01:44 #149 Houstonlu1938' Alıntı: “Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur Genişletmek için tıkla ... Ayarlar kısmında mutlaka vardır.
Houstonlu1938' Alıntı: “Günlük aktivite karşılığında 2 puan kazandınız “ bildirimini almak istemiyorum. Bunu kapatma özelliği varsa ve birisi söylerse iyi olur Genişletmek için tıkla ... Ayarlar kısmında mutlaka vardır.
Rime Çaylak Çaylak Bugün 01:51 #150 AlbatrosDIIIFazılBey' Alıntı: o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok. Genişletmek için tıkla ... dh ve tecnopat'ın var onlarda teknoloji sitesi olduğundan fazla kişi var insanların buraya gelmesi için özgün yazılar yazmamız gerek. recep30' Alıntı: Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir. Wowturkey mobil uygulaması Genişletmek için tıkla ... web tabanlı mobil uygulama zaten ayrı bir para gideri demek. şuanlık bu imkansız bunun olması için aktif 1000 kullanıcıyı geçmemiz gerek. Tepkiler: AlbatrosDIIIFazılBey ve yuSuF
AlbatrosDIIIFazılBey' Alıntı: o kadar kullanıcı trafiği yok ki hocam, mesela benim bildiğim sosyal sitelerden bir tek forumdonanımhaberin var başka bildiğim sitelerden yok. Genişletmek için tıkla ... dh ve tecnopat'ın var onlarda teknoloji sitesi olduğundan fazla kişi var insanların buraya gelmesi için özgün yazılar yazmamız gerek. recep30' Alıntı: Aslında web tabanlı mobil uygulama geliştirilebilir. Wowturkey mobil uygulaması Genişletmek için tıkla ... web tabanlı mobil uygulama zaten ayrı bir para gideri demek. şuanlık bu imkansız bunun olması için aktif 1000 kullanıcıyı geçmemiz gerek.