Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Yks 2025 | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Yks 2025

YKS ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?
YKS yorumları sınava katılan adaylar tarafından yapılmaya başlandı. Sınavdan çıkan bazı adayların sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği yorumlar şu şekilde;

- Baya basitti bu arada, aktif üniversite öğrencisiyim +110 net gelir, paragraflarda benzerlik yoktu

- Sınav aşırı kolaydı bu arada. 105 net garanti tam emin olamadıklarımı da sayarsak 112 net falan yapmışımdır.

- Sadece kitap okuyarak TYT Türkçe’yi fulledim çok kolaydı

- YKS 2025 aşırı kolaydı, umarım herkes istediği puanı alır

- Tyt beklentim +100 net falan arkadaşlar beklediğimden iyiydi sorular yorucu değillerdi basite indirgemişlerdi sizce AYT kısmında mı çok zor soracaklar

- Çok kolaydı

YKS ZOR MUYDU, KOLAY MIYDI?
YKS yorumları sınava katılan adaylar tarafından yapılmaya başlandı. Sınavdan çıkan bazı adayların sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği yorumlar şu şekilde;

- Baya basitti bu arada, aktif üniversite öğrencisiyim +110 net gelir, paragraflarda benzerlik yoktu

- Sınav aşırı kolaydı bu arada. 105 net garanti tam emin olamadıklarımı da sayarsak 112 net falan yapmışımdır.

- Sadece kitap okuyarak TYT Türkçe’yi fulledim çok kolaydı

- YKS 2025 aşırı kolaydı, umarım herkes istediği puanı alır

- Tyt beklentim +100 net falan arkadaşlar beklediğimden iyiydi sorular yorucu değillerdi basite indirgemişlerdi sizce AYT kısmında mı çok zor soracaklar

- Çok kolaydı
türkiye sonuncusu oldum galiba. 😁🤣

• Haha
Tepkiler: emreunel159
Ama çok kolaydı diyenlere pek inanmıyorum. Hiçbir sınav çok kolay olmaz, sınavı kötü geçenlerin moralini daha çok bozmak için yapıyorlar. Gördüğüm bir kaç mesajda Din,Felsefe ve Türkçe sorularının şıklarının yakınlığını, benzerliğini ve Matematik sorularının zorluğunu görmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Bucali
Ama çok kolaydı diyenlere pek inanmıyorum. Hiçbir sınav çok kolay olmaz, sınavı kötü geçenlerin moralini daha çok bozmak için yapıyorlar. Gördüğüm bir kaç mesajda Din,Felsefe ve Türkçe sorularının şıklarının yakınlığını, benzerliğini ve Matematik sorularının zorluğunu görmüştüm.
çalışıp girende var. çalışıp girmeyen ama temeli olanda var. temeli olmayanda var
herkes 100 net yapmışsa. 50 Net yapan adam üniversiteye yerleşimeyecek

TYT' sınavına başvuran adaylardan acaba kaçı sınava katıldı veya katılabildi. 😶

Alan Yeterlilik Testleri (AYT):

Alan Yeterlilik Testleri (AYT) 22 Haziran 2025 Pazar günü saat 10:15’te başlayacak, 13:15’te sona erecek. AYT’de sınavın ilk 135 dakikası (2 saat 15 dakika) tamamlanmadan ve son 15 dakikası (13:00-13:15) içinde salonu terk etmek yasaktır. Erken bitiren adaylar, en erken saat 12:30’da, en geç 13:00’te sınav salonundan çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: dragi35
Yabancı Dil Testi (YDT):

YKS'nin son oturumu olan Yabancı Dil Testi (YDT), 22 Haziran 2025 Pazar, saat 15:45’te başlayacak, 17:45’te sona erecek. YDT oturumunda adayların sınav salonundan çıkışlarına belirli süre sınırlamaları uygulanır. Sınavın ilk 90 dakikalık bölümü sona ermeden ve son 15 dakikalık zaman dilimi içerisinde salon terk edilemez. Bu nedenle sınavı erken tamamlayan adaylar için çıkış aralığı saat 17.15 ile 17.30 arasındadır. Bu zaman dilimi dışında yapılan çıkışlar geçersizlik riski taşıyabilir ve ÖSYM kurallarına aykırı kabul edilir.

• Beğen
Tepkiler: dragi35

Konu görüntüleyen kullanıcılar