Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:10'de #21 Rime' Alıntı: İzmir'de yangında 1 can kaybı. Genişletmek için tıkla ... Mevkii belli mi hocam
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:10'de #22 emreunel159' Alıntı: Bölge halkı mı hayvan mı yoksa itfaiye eri falan mı Genişletmek için tıkla ... Bölge halkından yaşlı bir vatandaş dumandan dolayı vefat etti Tepkiler: emreunel159
emreunel159' Alıntı: Bölge halkı mı hayvan mı yoksa itfaiye eri falan mı Genişletmek için tıkla ... Bölge halkından yaşlı bir vatandaş dumandan dolayı vefat etti
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:11'de #23 Bucali' Alıntı: Mevkii belli mi hocam Genişletmek için tıkla ... Ödemiş Tepkiler: Bucali
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:12'de #24 Rime' Alıntı: Ödemiş Genişletmek için tıkla ... Memleketim yanıyor.... Tepkiler: Rime
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:13'de #25 2 uçak, 9 helikopter, 35 arazöz ile yangına müdahale ediliyor Tepkiler: emreunel159 ve Bucali
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:15'de #26 Bucali' Alıntı: Memleketim yanıyor.... Genişletmek için tıkla ... Çeşme dede yangın var
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:16'de #27 Rime' Alıntı: 2 uçak, 9 helikopter, 35 arazöz ile yangına müdahale ediliyor Genişletmek için tıkla ... En hızlı zamanda sönmesi dileğiyle
Rime' Alıntı: 2 uçak, 9 helikopter, 35 arazöz ile yangına müdahale ediliyor Genişletmek için tıkla ... En hızlı zamanda sönmesi dileğiyle
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:16'de #28 Rime' Alıntı: Çeşme dede yangın var Genişletmek için tıkla ... Ateş çemberindeyiz Buca ve Karabağlar olarak Tepkiler: Rime
Rime' Alıntı: Çeşme dede yangın var Genişletmek için tıkla ... Ateş çemberindeyiz Buca ve Karabağlar olarak
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:18'de #29 Ulaştırma Okulu civarında yangın var Tepkiler: Rime
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:18'de #30 İzban'a binersem gidip bakacağım Tepkiler: Rime
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:25'de #31 İstanbul valisi Gül; İstanbul kent ormanında yangını söndürme çalışmalarımız devam ediyor. Tepkiler: emreunel159
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:39'de #33 Bucali' Alıntı: İzban'a binersem gidip bakacağım Genişletmek için tıkla ... Çeşme hatıra ormanı kül oldu deniliyor
Bucali' Alıntı: İzban'a binersem gidip bakacağım Genişletmek için tıkla ... Çeşme hatıra ormanı kül oldu deniliyor
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:40'de #34 Rime' Alıntı: Çeşme hatıra ormanı kül oldu deniliyor Genişletmek için tıkla ... Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum
Rime' Alıntı: Çeşme hatıra ormanı kül oldu deniliyor Genişletmek için tıkla ... Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:41'de #36 Bucali' Alıntı: Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum Genişletmek için tıkla ... İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden Tepkiler: Bucali
Bucali' Alıntı: Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum Genişletmek için tıkla ... İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:43'de #37 Rime' Alıntı: İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden Genişletmek için tıkla ... İstanbul ve Ankara göndersin
Rime' Alıntı: İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden Genişletmek için tıkla ... İstanbul ve Ankara göndersin
Bucali Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:43'de #38 Rime' Alıntı: İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden Genişletmek için tıkla ... Germiyan köyündeymiş yangın
Rime' Alıntı: İzmir belediyesi acil yardım istesin diğer belediyelerden Genişletmek için tıkla ... Germiyan köyündeymiş yangın
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:44'de #39 Bucali' Alıntı: Germiyan köyündeymiş yangın Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf varsa yükleyebilirsiniz
Bucali' Alıntı: Germiyan köyündeymiş yangın Genişletmek için tıkla ... Fotoğraf varsa yükleyebilirsiniz
Rime Moderatör Moderatör Perşembe saat 14:49'de #40 Bucali' Alıntı: Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum Genişletmek için tıkla ... Yok olmuş
Bucali' Alıntı: Hobaaa. En iyi yerdi. Turizmimiz ölmüştür.Herkesi 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum Genişletmek için tıkla ... Yok olmuş