Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 104 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,063
15 sene önce ovacığa da öyle diyordu senin gibiler. Şimdi öyle demeyenler Bmw Mercedes e biniyor , sen ise renault megane e...
Göz var nizam var ovacıkla 15 yıl önceki ovacık heryeri bina doluydu burası dağın başı hem ben hiç bir zaman renoya binmedim altımda bmw mersedes yada honda olur başka araca binmedim o dediğin bmw ve mersedese biniyorum bilgin olsun

• #2,064
Göz var nizam var ovacıkla 15 yıl önceki ovacık heryeri bina doluydu burası dağın başı hem ben hiç bir zaman renoya binmedim altımda bmw mersedes yada honda olur başka araca binmedim o dediğin bmw ve mersedese biniyorum bilgin olsun
Ya da sen parsel sorgulamayı bilmiyor sun bu parseller nerde bir bal görürsün hangi dağın başında olduğunu buraya bina yapılması için ankara nın 10 ila 12 milyon nüfusa ulaşması lazım mansur ne dedi ankara ya yapılan imarın 20 ila 25 milyon kişiyi barındıracak kadar imar yapılmış dedi

• #2,065
Ya da sen parsel sorgulamayı bilmiyor sun bu parseller nerde bir bal görürsün hangi dağın başında olduğunu buraya bina yapılması için ankara nın 10 ila 12 milyon nüfusa ulaşması lazım mansur ne dedi ankara ya yapılan imarın 20 ila 25 milyon kişiyi barındıracak kadar imar yapılmış dedi
****** melih yüzünden bataklık olan yerler parladı en yakın bölge olan yakacık kuzey yıldızı bağlum ne halde rant uğruna olmayacak yerlere imar açtı değersiz yerler uçtu gitti biz bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Karaca
  • #2,067
Cevabın var ise : Malını kötüleme derim.
Yok ise ve böyle konuşuyorsan söylenecek çok şey var ama site kuralları gereği hepsini yazamıyorum. O yüzden sadece ,sanane ya da seni ilgilendirmez diyebilirim. 🙋‍♂️

• #2,068
Arkadaslar mesut özarslan in mujde olarak verdiği imar haberi ,sadece merkez icinmi yoksa ,baglumun geneli için mi dedi.dedeardi ni falan kapsıyor mu yani

• #2,069
Arkadaşlar yanlış anlamayinda yorumlar ı okuyorum siyasi şeyler hep şu şunu yapti şu yapmadi boşverelim geçmişi önümüze bakalım imar i nasıl hizlandirabiliriz bunları konuşalım, ve millet bahçesi yeniden gündeme gelmesi için örnek ne yapabiliriz bu konular hakkında konuşalim? herkes cimere şikayette bulundumu millet bahçesi için. KEÇİÖREN belediyesine net masaya yazdinizmi veya aradinizmi imar için direk başkana şikayetinizi illettinizmi?

• #2,071
2019 da projesi çizilmiş ama muhtemelen bu imar tartışmaları ve yolun sürekli ertelenmesi sebebiyle hayata geçemedi. Keçiören belediyesinin veya ABB nin bu projeyle ilgilenmesi lazım. Gerekirse yapılması için teşvik etmeliler

• #2,075
Cevabın var ise : Malını kötüleme derim.
Yok ise ve böyle konuşuyorsan söylenecek çok şey var ama site kuralları gereği hepsini yazamıyorum. O yüzden sadece ,sanane ya da seni ilgilendirmez diyebilirim. 🙋‍♂️
yeterince arsam var evim dükkanlarımda var para peşinde koşuyorum malımı kötülemem ama para etmiycek dağ başı yerleri burdan uyarmak vatandaşlık görevim

• #2,076
yeterince arsam var evim dükkanlarımda var para peşinde koşuyorum malımı kötülemem ama para etmiycek dağ başı yerleri burdan uyarmak vatandaşlık görevim
beni gayet ilgilendirir bağlumda para etmiycek yerler var yazık değilim insanları yanıltmaya dağ başı yerler belki 50 yıl boyunca bina yapılmıycak yerleri burdan uyarmam gerekiyor

• #2,077
Arkadaşlar yanlış anlamayinda yorumlar ı okuyorum siyasi şeyler hep şu şunu yapti şu yapmadi boşverelim geçmişi önümüze bakalım imar i nasıl hizlandirabiliriz bunları konuşalım, ve millet bahçesi yeniden gündeme gelmesi için örnek ne yapabiliriz bu konular hakkında konuşalim? herkes cimere şikayette bulundumu millet bahçesi için. KEÇİÖREN belediyesine net masaya yazdinizmi veya aradinizmi imar için direk başkana şikayetinizi illettinizmi?
başkan açıkladı yıl sonuna kadar bağlumun imar durumunu çözeceğiz dedi

• #2,078

Konu görüntüleyen kullanıcılar