Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 105 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,082
Konuşmaların cahilce ve bilgisizce adabında bu forumda olmaması gereken birisin yönetici seni nasıl fark edememiş hayret ediyorum engellenmesi gereken birisin sokakta git kavganı yap burası edepli bir yer

• #2,083
Konuşmaların cahilce ve bilgisizce adabında bu forumda olmaması gereken birisin yönetici seni nasıl fark edememiş hayret ediyorum engellenmesi gereken birisin sokakta git kavganı yap burası edepli bir yer
Gösterdiğin arsanında hayat boyunca inşaat girmiycek bir yerde ama arsa bilgin olmayınca burda konuşuyon

• #2,084
Herkese hakettiği şekilde konuşuyorum. Arsa ihaleye çıkmış , bikirkişi fiyat belirlemiş sen üstüne laf ediyorsun. 3-4 kişi oluyor komisyonda , ziraat mühendisi , inşaat mühendisi, şehir planlama uzmanı vs . Sen çıkmışsın o fiyat etmez diyorsun . Şimdi cahil ben miyim sen mi ?

• #2,085
Senin anlayacağın şekilde anlatayım .15 dönüm yer burası , 30 milyon demişler . 15 dönüm yere 10 bin tavuk atıp çevirsen bile , günlük en az 7500 yumurta alırsın bu da 45 bin TL yapıyor. Aylık 1 200 000 . 700 ü masrafa say 500 bin. Anlatabildim mi? Arsanın yıllık değer artışı hariç. Yine koltuk takımı diyor diyecekler ama , yeni para düzenini anlamak için bence iyi bir örnek , bi koltuk takımı 2 mt² 50 bin istiyolar yani mt² si 25 bin. Sen mt² si 2 bin olan araziye etmez diyorsun ? Anladın mı güzel kardeşim.

• #2,088
Millet bahçesinin durumunu sordum talepte bulundum toki den gelen cevap

1000017278.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kara ve fanemre

Konu görüntüleyen kullanıcılar