Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 105 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,082
Konuşmaların cahilce ve bilgisizce adabında bu forumda olmaması gereken birisin yönetici seni nasıl fark edememiş hayret ediyorum engellenmesi gereken birisin sokakta git kavganı yap burası edepli bir yer

• #2,084
Herkese hakettiği şekilde konuşuyorum. Arsa ihaleye çıkmış , bikirkişi fiyat belirlemiş sen üstüne laf ediyorsun. 3-4 kişi oluyor komisyonda , ziraat mühendisi , inşaat mühendisi, şehir planlama uzmanı vs . Sen çıkmışsın o fiyat etmez diyorsun . Şimdi cahil ben miyim sen mi ?

• #2,085
Senin anlayacağın şekilde anlatayım .15 dönüm yer burası , 30 milyon demişler . 15 dönüm yere 10 bin tavuk atıp çevirsen bile , günlük en az 7500 yumurta alırsın bu da 45 bin TL yapıyor. Aylık 1 200 000 . 700 ü masrafa say 500 bin. Anlatabildim mi? Arsanın yıllık değer artışı hariç. Yine koltuk takımı diyor diyecekler ama , yeni para düzenini anlamak için bence iyi bir örnek , bi koltuk takımı 2 mt² 50 bin istiyolar yani mt² si 25 bin. Sen mt² si 2 bin olan araziye etmez diyorsun ? Anladın mı güzel kardeşim.

• #2,088
Millet bahçesinin durumunu sordum talepte bulundum toki den gelen cevap

1000017278.jpg

• #2,089
Merhabalar, Yukarı Haçıl bölgesinde arazim var. Arazi ile ilgili bilgi almak için Keçiören Belediyesi Planlama şubesi ile 2 ay önce telefonda görüştüğümde, çeşitli alternatiflerde imar planlarının hazırlandığı ve Belediye Başkanına sunulduğu tarafıma iletilmişti. Dün tekrar belediyenin planlama şubesi ile yaptığım telefon görüşmesinde planların hala başkanın önünde beklediği söylendi. Bölgede arsası olan arkadaşların bu konu hakkında kamuoyu baskısı oluşturup süreci hızlandırmaları gerektiğini düşünüyorum. Belediyeyi arayıp teyit etmek isteyenler 3524 ve 3523 dahili numaraları ile direk planlama şubesine bağlanıp bilgi alabilirler.

• #2,090
Senin anlayacağın şekilde anlatayım .15 dönüm yer burası , 30 milyon demişler . 15 dönüm yere 10 bin tavuk atıp çevirsen bile , günlük en az 7500 yumurta alırsın bu da 45 bin TL yapıyor. Aylık 1 200 000 . 700 ü masrafa say 500 bin. Anlatabildim mi? Arsanın yıllık değer artışı hariç. Yine koltuk takımı diyor diyecekler ama , yeni para düzenini anlamak için bence iyi bir örnek , bi koltuk takımı 2 mt² 50 bin istiyolar yani mt² si 25 bin. Sen mt² si 2 bin olan araziye etmez diyorsun ? Anladın mı güzel kardeşim.
Ben sana tavuk çifliği için tavukların yayılacağı yeşil alanı daha ucuza bulurum senle iddiaya girerdim bu arsalara 50 yıl inşaat yapılmaz ömrüm yetmez giremiyorum prim yapacak yer diyorsan protokol yol kenarından al burayı prim olarak 3 e katlar

• #2,091
Herkese hakettiği şekilde konuşuyorum. Arsa ihaleye çıkmış , bikirkişi fiyat belirlemiş sen üstüne laf ediyorsun. 3-4 kişi oluyor komisyonda , ziraat mühendisi , inşaat mühendisi, şehir planlama uzmanı vs . Sen çıkmışsın o fiyat etmez diyorsun . Şimdi cahil ben miyim sen mi ?
Sen hakkettiği gibi değil karaktersizce konuşuyor sun karakterini belli ediyorsun seviyem senin seviyene düşemez ben seviyeli bir adamım

• #2,094
Turgut Altınok iyi bir insan olabilir. Vatanını seven milliyetçi biri de olabilir. Belediyeden gelir elde etmemiş de olabilir. Bunları bilmiyorum, lafım da yok. Ama iyi bir siyasetçi değildi. Sokakları gül ve lavanta ile yıkamakla olmaz. Vatandaşa maddi manevi destek sağlamak da yetmez. "Belediye" Arapça bir kelime. Kökü bld, belde, il gibi anlamlara da indirgenebilir. Şehir, onarma gibi anlamlara da gelir. İmar etmek demektir. 90'larda Keçiören'i gecekondu semti olmaktan kurtaran da Altınok'tur. Uyanış civarı gecekondu iken O'nun sayesinde lüks konutlara kavuşmuştu. Ancak son döneminde imar konusunda sınıfta kaldı. Bağlum ve Ovacık ile ilgili çivi çakmadı. Tek adım atmadı.

Mesut Özarslan ise, henüz bir icraat yapmamasına rağmen siyaseti biliyor. Bağlum ile ilgileniyor gibi görünüyor. Daire başkanları, müdürler de o yolda ilerliyor. Nereyi sorsak "Konu başkanın önünde" diyorlar 😀 Hayırlısı bakalım

• Beğen
Tepkiler: BuGözNelerGördü
  • #2,095
İhaleye çıkan arsa fiyatları oldukça uygun, bugün civar şehirlerde örneğin çankırınin ilçe köylerinde bin lira civarı metrekaresi. köyde tekrar ediyorum, hiç bir tarımın olmadiği değerli bir yerde değil. Ama yapılaşma dediğiniz gibi yıllar alır o bölgede. Bağlum malesef istenilen gelişmeyi yakalayamadı, gerek eski yönetimler gerek mevcut yönetimler bağlum için çivi çakmadi. Yapılan yolda bağlum için değil, mecbura kalındi o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: baglumlu
  • #2,097
Bence de sudan ucuz , bunu daha sonra anlayacak herkes. 2020 de 100 TL idi oralar.
20 katı artmış 5 senede. Gel de anlat ...

Konu görüntüleyen kullanıcılar