Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 46 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Bağlum zor inşallah darısı yakacık kuzey yıldızına ovacık olur umarım bulvardan sonra üç beş büyük projelerle mantar gibi inşaatlar yapılır
Bu nasil bir temenni ya, Baglum zor demek ne demek...bencede yakacık kuzey yıldızına ovacık cok zor Bagluma olur insallah...Dedigin bolgeye civi cakilmasin...nasil iyi hissediyor musun bu sekilde temenniler duyunca ?

Bu nasil bir temenni ya, Baglum zor demek ne demek...bencede yakacık kuzey yıldızına ovacık cok zor Bagluma olur insallah...Dedigin bolgeye civi cakilmasin...nasil iyi hissediyor musun bu sekilde temenniler duyunca ?
Kusura bakma yakacık kuzey yıldızı gelişmezse Bağlum bir gram gelişmez bekleme sat arsalarını

Benim kuzey yıldızı da 2 dönüm imarlı arsam var yanlış anlamayın hiç hiç umudum yok 5 para etmez isterseniz ilana koyun arayan soran olacakmı. Enerji nakil hattının geçtiği hiçbir yere kimse para bağlayıp yatırım yapmaz. Bağlum açısından umudum var Keçiören in sıkışmış son kalan bölgesi başkanda öyle diyor yeni plan ile sürprizler olabilir. Çünkü enerji nakil hattı direklerinin altına kuzey yıldızına 1 emsal verip bağlumu iki kat ile sınırlandırma na ahlaka nede jeolejik kurallarla bağdaşır. Yağcının biri belediyeye tahminin rüşvetmi verdi başka ne verdiyse 1 emsal vermişler. Akıllara zarar. Sizin kuzey yıldızı dediğiniz yerde çoğu inşaatın iskanı bile yok.Bağlum inşallah çok güzel olacak. Bu bölge ile çok uğraştılar. Ama artık bekletecek zamanları kalmadı ülke zaten deprem bölgesi şuan inşaatlar az yapılıyor. İmar planlarının neticesinde hızlı yapılaşma başlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
MK 265 bloklarının çevresi iyi.
Üst taraflar pek ümitvar değil.
Üniversite yapılırsa hareket olur.
Umarım gelişir. Herkesin ufak tefek yatırımı var.

Üniversite nin orada benim arsa lakin yapılmasına ihtimal bile yok. Başkent elektrik izin vermez. Belki enerji nakil hattı taşınırsa bir ihtimal ama enerji nakil hattı 25 milyon euro ya yapılmış kolay değil oraya iki bina ile üniversite yapılacak diye 25 milyon euro luk biryeri kimse kenera koymaz keşke yapılsa 2 dönüm yerim var. Ayrıca yakacık ta bu kadar yatırımımın olmasına rağmen bağlum sayfasında hiç dile getirmedim. Konu BAĞLUM SAYFA BAĞLUM ne alaka yakacık.

Siz haklısınız paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben diğer yoruma istinaden yazdım kuzey yıldızı da mavi boncuk var herhalde. Ne özelliği var kuzey yıldızının onu merak ettim. Üniversite arazisi dediğimiz yer normalde boş kalmasın diye öyle belirlenmiş bir alan. Çevresi 0.10 en düşük yoğunluk verilmiş bölge.Kuzey tarafına 1 emsali hangi akla ziyan mantıkla vermişler. Kaldıki oraya inşaat yapılması durumunda davalık olur. Çoğu yer iskansız. Normalde yeşilin başkenti dahilinde orman bölgesi yapılacaktı enerji nakil hattı direklerinin dolayı yapılmadı diye biliyorum. Adamlar ağaç dikemedi biz üniversite den bahsediyoruz. Hakikatten merek ettim ne var bu kuzey yıldızında.

Slm bende yeni üye her paylaşim teşekkürler eriyorum yukarı hacıl imar ve gelişmede ne haber var? Sizce bu sene çalışma olurmu?

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Yukarı haçıl dün sordum. Daha çizime başlamadık ama sıkıntı var dedi. Neymiş dedim. Mahkemenin haklı bulduğu odaların isteğine göre çizilecek dedi. Yani emsal düşecek, yükseklik düşecek. Buna itirazlar olur dedim. Satın o zaman dedi :) Gülüyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: Cakir ve Liva
FIkrini kendine sakla, cünkü bir önemi

Siz haklısınız paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ben diğer yoruma istinaden yazdım kuzey yıldızı da mavi boncuk var herhalde. Ne özelliği var kuzey yıldızının onu merak ettim. Üniversite arazisi dediğimiz yer normalde boş kalmasın diye öyle belirlenmiş bir alan. Çevresi 0.10 en düşük yoğunluk verilmiş bölge.Kuzey tarafına 1 emsali hangi akla ziyan mantıkla vermişler. Kaldıki oraya inşaat yapılması durumunda davalık olur. Çoğu yer iskansız. Normalde yeşilin başkenti dahilinde orman bölgesi yapılacaktı enerji nakil hattı direklerinin dolayı yapılmadı diye biliyorum. Adamlar ağaç dikemedi biz üniversite den bahsediyoruz. Hakikatten merek ettim ne var bu kuzey yıldızında.

Saniye ye ostime hurdacılara protokol yolu geçiyor. Asfaltı atılıyor yüksek kat imarlı emsal biraz yükselse adı gibi bir bölge olur hayırlısı mk yapı 4 bloğu bağlumda belli olmadığı için kuzey öyle

Bedir bey Size bu sene çizilirmi ? Ordan da yazdığınız yo l geçiyormu ? Ve fiyatı artarmı

Bağlum Hisar Mahalle muhtarının paylaşımı arkadaşlar
1000050224.jpg

• Beğen
Tepkiler: Liva ve Hüsayin

Konu görüntüleyen kullanıcılar