Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 48 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

O bölgenin imarı ile alakalı bolca bilgi almamız lazım. Ben meclis üyesi ile konuştuğumda mahkeme kararına uyup, odaları da dinleyip bir imar planı yapacapız dedi. Yazık olacak o bölgeye. Tek tesellimiz ise inşaatların başlaması olur galiba. Hakkımızda hayırlısı

2 katlı yerlerde kat yüksekliği verilir çünkü Keçiören de yer kalmadı başkanda konuşmasında bağlum haricinde yer kalmadığını başka ilçeler gibi rant olmadığını söyledi kat yüksekliği verilecek demedi ama bence yeni planda klasik 4 veya 5 kat verilebilir.

Merhabalar dede ardı bolgesindeki arsalar 16 katlı acaba orada bir değişiklik olurmu aynımı kalır yukselir mi bilginiz varmı

Hisar mahallesi elektrik dağıtım trafo şefliğinin yan tarafları ve alt kısımlar villa parseli 2 kat burayla alakalı yeni yapaılcak imar planında durum değişir mi acaba bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar yakacık protokol yolunun üst tarafları içinde yorum yapabilirler mi? Emsal 0,90 kat 9 diye geçiyor ne olacak oralar analiz edecek varmı

Protokol yolu ile ilgili yeni bir tane bile haber yok , ne mansur yavaş ne de mesut özarslan herhangi bir paylaşım yapmıyor açıkcası bu durum beni endişelendiriyor. Sebebi ne olabilir böyle büyük bir projeyi belediyeler neden paylaşmazlar ihalesi yapılmış yola başlanacak ama tek haber yok sizce niye ?

Protokol yolu ile ilgili yeni bir tane bile haber yok , ne mansur yavaş ne de mesut özarslan herhangi bir paylaşım yapmıyor açıkcası bu durum beni endişelendiriyor. Sebebi ne olabilir böyle büyük bir projeyi belediyeler neden paylaşmazlar ihalesi yapılmış yola başlanacak ama tek haber yok sizce niye ?
Evet katılıyorum size galiba vatandaşa yoldur imardır vs gibi işleri yapmamaya yeminliler galiba… enteresan

Çok katlı yerlerde değişim olmaz başkan konuşmasında kimse mağdur olmayacak dedi.2 katlı yerlerde klasik parselde dönerse gelişim hızlanır. Site tarzı yerler çok maliyetli güçlü firmalar gelirse çabuk inşaata başlanır. Zaten yer kalmadı bağlum haricinde hemen hemen doldu.

Çünkü yolu düşünen, başlatan ve çok büyük kısmını bitiren Melih Gökçek
Bunlarınki siyasi bi çekişme değil gibi duruyor , başka bi mevzu var kişisel anlaşılan. Ne kadar basit insanlar ne mevkilere geliyorlar , basit olduklarını nerden anladın acaba diyen sempatizanlar için yanıt: basit olmayan insan kişisel çıkar veya çatışmaları için milyonları etkileyecek davranışta bulunmaz.
Gökçekteki çaba da enteresan gelmişsin 70 küsür yaşına akşam sabah x ten 13 yaşında çocuk gibi ona buna laf yetiştirmeye çalışıyorsun. Diyorum ya siyaset kurumunda liyakat olmadığı sürece , üssüne yalakalık yapan yükselecek ve sonuçta bizi hep böyle eksik insanlar yönetecek.

50 metrelik, 20 km uzunluğundaki yol,
Yuva, Yakacık, Üst Haçıl, Kuzey Yıldızı, Bağlum, Pursaklar, Akyurt kavşağı, Havaalanı diye gidiyor.

Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi’nden başlayıp, Pursaklar, Saray, Fatih ve Mimar Sinan mahalleleri sınırları içinden, Bağlum Karşıyaka ve Hisar Mahalleleri’ne, buradan da Yenimahalle Yakacık Mahallesi, Kuzey Yıldızı sınırlarından geçip, Ovacık Üst Haçıl sınırından sonra, Yuva Mahallesi 3585. Cadde’de sona erecek. Bir ucu Yuva Mahallesi’ne çıkan yolun diğer ucu Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı’na çıkacak.

50 metrelik, 20 km uzunluğundaki yol,
Yuva, Yakacık, Üst Haçıl, Kuzey Yıldızı, Bağlum, Pursaklar, Akyurt kavşağı, Havaalanı diye gidiyor.

Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi’nden başlayıp, Pursaklar, Saray, Fatih ve Mimar Sinan mahalleleri sınırları içinden, Bağlum Karşıyaka ve Hisar Mahalleleri’ne, buradan da Yenimahalle Yakacık Mahallesi, Kuzey Yıldızı sınırlarından geçip, Ovacık Üst Haçıl sınırından sonra, Yuva Mahallesi 3585. Cadde’de sona erecek. Bir ucu Yuva Mahallesi’ne çıkan yolun diğer ucu Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı’na çıkacak.
Yol yapımına ne zaman başlanacak, bu konuda bilginiz varmı

Konu görüntüleyen kullanıcılar