Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 47 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

43795 villaların yanında ama bence çok yukarıda. Orada senelerdir yeni bina yapılmıyor. İlanlarda 3000 lira yazan da satamıyor 5000 lira yazan da.

• Beğen
Tepkiler: Portugal33
Yol lazım tabi ki. Bölge müteahhitleri büyük müteahhitler değil. Çoğu mevduatta takılıyor. Hareket lazım. Kuzey yıldızı o bölgede tıkandı. Yukarı doğru çıkmıyor. Yan tarafta SEYKENT Sitesi yapıldı. En az 10 yıl oldu. Yeni bina yok.

Yol lazım tabi ki. Bölge müteahhitleri büyük müteahhitler değil. Çoğu mevduatta takılıyor. Hareket lazım. Kuzey yıldızı o bölgede tıkandı. Yukarı doğru çıkmıyor. Yan tarafta SEYKENT Sitesi yapıldı. En az 10 yıl oldu. Yeni bina yok.
43795 in aşağıları düzlük taraflarda çok boş halbuki yakacığın içinde o taraflar neden boş admin sizce

Yukarı haçıl dün sordum. Daha çizime başlamadık ama sıkıntı var dedi. Neymiş dedim. Mahkemenin haklı bulduğu odaların isteğine göre çizilecek dedi. Yani emsal düşecek, yükseklik düşecek. Buna itirazlar olur dedim. Satın o zaman dedi :) Gülüyorum artık.
Senelerdir aynı sıkıntı. Allah’a havale ediyorum ilgisizleri.

Yukarı Haçilde çevre yoluna cephe ufak bir arsam var satıyorum ilgilenenler Whatsap yazabilir 05413810976

Neler Oluyor ?

1 - ) 05.12.2024 Keçtaş İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.` nin finansal kiralama yöntemi (Leasing) ile satın alacağı araçların ve iş makinalarının satın alınması durumunda Belediyemizce gayrimenkul veya teminat mektubu olarak teminat verilmesi için Belediye Meclisince Belediye Başkanı`na yetki verilmesi hakkındaki Plan Bütçe Komisyonu Raporu okundu.

Üzerinde yapılan görüşmelerden sonra yapılan işaretle oylama sonucunda; Plan ve Bütçe Komisyon raporu yapılan işaretle oylama sonucunda Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin red oyuna karşılık Cumhuriyet Halk Partisinin kabul oyuyla oyçokluğu ile kabul edildi.

2 - ) 05.12.2024 Belediyemiz tarafından yapılacak olan çalışma ve yatırımlarda kullanılmak üzere İller Bankasından alınacak teminat mektubu karşılığı veya teminat mektubu olmaksızın Kamu ve Özel Bankalardan 36 ay vade ile eşit taksitler halinde ödenmek üzere 100.000.000,00.-TL kredinin alınması hakkındaki Plan Bütçe Komisyonu Raporu okundu.

Üzerinde yapılan görüşmelerden sonra yapılan işaretle oylama sonucunda; Plan Bütçe Komisyonu Raporu Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin red oyuna karşılık Cumhuriyet Halk Partisinin kabul oyuyla oyçokluğu ile kabul edildi.

3 - ) 04.12.2024 Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından 2025 yılında uygulanacak ücret tarifesi hakkındaki Kanun ve Tarifeler Komisyonu Raporu okundu.

Üzerinde yapılan görüşmelerden sonra yapılan işaretle oylama sonucunda; Kanun ve Tarifeler Komisyonu Raporu Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin red oyuna karşılık Cumhuriyet Halk Partisinin kabul oyuyla oyçokluğu ile kabul edildi.

4 - ) 02.12.2024 İlçemiz Güçlükaya Mahallesi Fatih Caddesi Bülbüller Sokak No: 50/3 Keçiören adresindeki Estergon Türk Kültür Merkezinde bulunan restoranın, mutfağın ve açık teras (sur) alanlarının 10 (On) yıla kadar birlikte veya ayrı ayrı kiraya verilmesi için Belediye Meclisince Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkındaki Başkanlık yazısı okundu ve konunun Komisyona gönderilmeden görüşülmesi yapılan işaretle oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi. Teklif üzerinde yapılan görüşmelerden sonra, yapılan işaretle oylama sonucunda teklif Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinin red oyuna karşılık Cumhuriyet Halk Partisinin kabul oyu ile oyçokluğu ile kabul edildi.

Keşke Bağlum ile ilgili kararları da bu kadar hızlı alsalar.
Satma, kiraya verme, zam yapma gibi kararları bir çırpıda almışlar.

Köprünün asfalt işlemi tamam protokol yoluna asfalt kaldı…. Bulvarın son durum bilgisi olan yazabilir mi şantiyeler kuruluyor diye yazılmıştı

IMG_2409.jpeg

IMG_2408.jpeg

IMG_2407.jpeg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: albatros22 ve Liva
Hey gidi hey. Sonunda yapılacak.
Birkaç ay önceki paylaşım geldi aklıma.
Bu yol gerçekten çok önemli. Yıllar önce bitmeliydi.

Yenimahalle, İvedik Organize Sanayi (OSTİM), Keçiören’in Bağlum mahallesi ve havalimanı güzergâhlarını kapsayan yolun Bağlum'da kalan kısmına 6 yıldır tek bir çivi çakılmadı.

Screenshot_20241210_004133.jpg

keciorenliler-isyanda-mansur-yavas-bir-yolu-dahi-yapamadi-h1703162771-f4f5f7.png

• Haha
Tepkiler: Bedri18

Konu görüntüleyen kullanıcılar