Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 55 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,084
ANKARA BÜYÜKŞEHİR ‘nin 2022/855206- Muhtelif Bölgelerde Duvar Çevreleme ve Şev Tanzim inşaatı ihalesini 148.840.789 TL ihale bedeli ile SİMA YOL YAPI kazandı

• #1,087
Sima yol son 2 yılda tüm ihaleleri silmiş süpürmüş. Sadece ABB ile çalışıyor son dönemde hep böyle. 2017'de kurulmuş, aldığı ihaleler hep ABB.
Helal olsun hep maliyetin altında :)

Sima Yol Yapi İnşaat Taah. A.Ş​

Kas 2022 - Halen 2 yıl 2 ay
Ankara, Türkiye
-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara geneli muhtelif ilçelerde duvar çevreleme ve şev tanzim inşaatı. (33000 m³ betonarme imalatı ve 36 adet poza ait imalat işleri.)

-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara belirlenen ilçelerde menfez yapım işi. (Toplam 42 adet box tipi menfez imalatı max-9x7, min-2x2 ebatlarında ve Toplam 300 metre betonarme U kanal imalatı Açıklık-5m )

-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara geneli muhtelif ilçelerde 10 adet dere geçiş köprüsü yapım işi. (Uzunluk:15000 m Çap:100’lük ve 120’lik Fore Kazık İmalatı, Öngerme kirişli ve Elevasyon orta ayaklı köprü imalatları.)

• #1,089
İhale adresinde şok market üstü görünüyor. İstihbarat ile alakası yok. Kendi verdikleri adres yanlış.

• #1,091
Sanırım Seza Yapı Denetim oradan çıkmış. Sima Yol Yapı oraya geçmiş.
Cumhuriyet Caddesi burası.

Screenshot_20241227_133602.jpg

Screenshot_20241227_133549.jpg

Screenshot_20241227_133614.jpg

• 100
Tepkiler: memoli1973
  • #1,094
Belediyeyi Aradım etüd projesi geldikten sonra şehircilik bakanlığına onay için göndereceklermiş

• #1,095
Sima yol son 2 yılda tüm ihaleleri silmiş süpürmüş. Sadece ABB ile çalışıyor son dönemde hep böyle. 2017'de kurulmuş, aldığı ihaleler hep ABB.
Helal olsun hep maliyetin altında :)

Sima Yol Yapi İnşaat Taah. A.Ş​

Kas 2022 - Halen 2 yıl 2 ay
Ankara, Türkiye
-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara geneli muhtelif ilçelerde duvar çevreleme ve şev tanzim inşaatı. (33000 m³ betonarme imalatı ve 36 adet poza ait imalat işleri.)

-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara belirlenen ilçelerde menfez yapım işi. (Toplam 42 adet box tipi menfez imalatı max-9x7, min-2x2 ebatlarında ve Toplam 300 metre betonarme U kanal imalatı Açıklık-5m )

-Ankara Büyükşehir Belediyesi; Ankara geneli muhtelif ilçelerde 10 adet dere geçiş köprüsü yapım işi. (Uzunluk:15000 m Çap:100’lük ve 120’lik Fore Kazık İmalatı, Öngerme kirişli ve Elevasyon orta ayaklı köprü imalatları.)
Birden fazla ihale aldığını görmek içimi rahatlattı. Bazı firmalar isim yapmak için tahmin edilen maliyetin altında teklif verebiliyor. Ancak bunun için özsermayelerinin kuvvetli olması lazım yani borçla taahhüt işine girmemek lazım. Zira faizler % 50 hala. Demekki ellerinde yüklü miktarda nakit var. Yani öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Bilancolarini ihale komisyonuna sunmalari lazım ki şeffaf olarak bizde görelim.

• #1,099
Sessizlik var yine
Üzülerek söylüyorum ağustos 2025 da jeolojik etüd bitecek sonra jeolojik etüdün onaylanması şehircilik bakanlığında 1 yıl bekleycek ağustos 2026 sonra ilçe belediye ve büyükşehirden imar geçecek bir terslik olmazsa en erken 2027şubat ayında inşaat ruhsatları çok katlılara verilecek bunu bana belediyeden imar da yetkili biri söyledi bağlumda benim şu anda 1070 metrekare arsam var satmıycam bekliycem

• Beğen
Tepkiler: Kara

Konu görüntüleyen kullanıcılar