Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 56 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,101
Üzülerek söylüyorum ağustos 2025 da jeolojik etüd bitecek sonra jeolojik etüdün onaylanması şehircilik bakanlığında 1 yıl bekleycek ağustos 2026 sonra ilçe belediye ve büyükşehirden imar geçecek bir terslik olmazsa en erken 2027şubat ayında inşaat ruhsatları çok katlılara verilecek bunu bana belediyeden imar da yetkili biri söyledi bağlumda benim şu anda 1070 metrekare arsam var satmıycam bekliycem
bana biraz sacma geldi sure neden 26.02.2026 yaziyor o zaman

• #1,104
ihale tarihi bellidir degismez is sozlesmesi belli zaten yolun yalnizca asfalt kismi kalmis neye gore bu yorumu yapti anlamadim

ihlae.jpg

• #1,105
ihale tarihi bellidir degismez is sozlesmesi belli zaten yolun yalnizca asfalt kismi kalmis neye gore bu yorumu yapti anlamadim

Ekli dosyayı görüntüle 62269
Ben burda protokol yolunun bitişini yazmıyorum binalara inşaaat ruhsatı ne zaman verilecek onu yazıyorum yol bitince belediye mütahitlere inşaat izni verebilecekmi veremiycek evet 26/2/2026 da protokol yolu bitecek ama mütahitler imar iptal olduğu için bina yapamıycak şubat 2027 ye kadar bilmem anlatabildim mi

• #1,106

Ekli dosyayı görüntüle 62269
Hatem burak bey burda sizin için protokol yolu bitimi için bir şey yazmadım arsası olanların mütahitlere arsasını verebilmesi için yasal süreyi anlattım protokol yolu yapılacak 26/2/2026 da arsanı verebilekmisin mütahitlere hayır vveremiyceksin şubat 2027 den önce inşaatlara belediye yasal olarak izin veremiycek

• #1,107
Murat hateme anlatamazsın bunu gardasim. Ona gore hemen her yere bina yapılır sanıyor bosver ugrasma .pursaklar dibinde gökdelen ler uçuyor. Adam sanıyor ki isteseler bagluma da yapılır. Ama anlamaz imar dan ruhsattan. Acik saniyor her yeri bu .ddd ugrasma bosa

• #1,117
Burada boş yere birbirinize girmeyin. Sorumluların sizi düşündüğü yok. Eskisinin de yoktu, şu ankinin de yok.
Bağlum, Bağlum iken ortada olmayan yerlerin metresi şimdi 30 bin lira. Kendi rantları neredeyse ora gelişir. Bakınız Çakırlar, bakınız Çankaya.

• #1,118

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) 20’si daire başkanı olmak üzere toplam 34 bürokratın, birden fazla görev ve yönetim kurulu üyeliği nedeniyle çift maaş aldıkları ortaya çıktı. Siz burada Bağlum diyorsunuz ya, Bağlum'u yönetenler, proje başındakiler, daire başkanları en az 2 maaş alıp gününü gün ediyorlar.

• #1,120

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) 20’si daire başkanı olmak üzere toplam 34 bürokratın, birden fazla görev ve yönetim kurulu üyeliği nedeniyle çift maaş aldıkları ortaya çıktı. Siz burada Bağlum diyorsunuz ya, Bağlum'u yönetenler, proje başındakiler, daire başkanları en az 2 maaş alıp gününü gün ediyorlar.

Bu durum sadece ABB’de mi var sanıyorsunuz. Devletin bir çok bakanlığında, kamu kurumlarında görev alan daire başkanları, müdürler, yöneticiler vs. yine devlete ait bir çok kamu şirketi veya iştirakinin yönetim kurulunda olup çifter çifter maaş alıyorlar. ABB’ deki bu durum bunların yanında devede kulak kalır yani.

Konu görüntüleyen kullanıcılar