Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 57 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,124
Peygamber savunur gibi savunmayı bırakın. Belediyelerde ne pislikler dönüyor, her geçen gün her geçen yıl artarak çoğalıyor. Bağlum falan belediye başkanının umrunda değildir, onlar çevresine para yedirmekle meşgul. Hepsine diyorum, parti veya isim fak etmez. Şu an hele aman aman aman

• #1,125
Çift maaş alanlara laf eder, kendi çift maaş verir.
Belediyeyi yiyenlere laf eder, kendi yer.
Konserci tayfaya laf eder, kendi daha fazlasını yapar.
Beni kandıramazlar.
Size afiyet olsun.
Bağlum garibim Bağlum öksüz yetim Bağlum

• #1,126
Hisar, Akyatak ( üst haçıl) villalık arsaların rayiç bedeli metrekaresi 2750 TL. Belediye bunu belirlemiş. Kendileri satacağı zman bu fiyatı belirlemişler. Saçmalığa bakar mısınız? Emlakçılara soruyorsun 1000-1500 tl arasında diyorlar, belediye o fiyatı çekiyor.

• #1,127
Arsasını satacak olan arkadaşlar , fiyat belirleme de zorluk çekenler bu analiz sizin için. Bir koltuk takımı şu an ortalama kaç TL ?
50 000 TL desek ...
Peki koltuk takımı toplam kaç mt² yer tutar ?
Hadi en büyüğü olsun 12.5 m² diyelim...
50.000/12.5 = 4000
Bu hesabı iyi aklınızda tutun ucuza kimseye arsanızı satmayın , bir kaç yıl sonra pişman olursunuz ...

• #1,128
O bölge gerçekten çok güzel Ankara manzarası var. Asfaltı atılmasıyla çok değerlenir. Emlakçılara bakma adam hızlı satma derdinde. Bu saatten sonra bağlumdan yer satmak çok acil değilse hiç mantıklı değil. Ben yemedim sen ye dergibi olur.

• #1,136
Bağlum :) Belediyeye bağlı şirketlerde yöneticilere çift, hatta üç maaş veriliyor. Bürokratların çoğu huzur hakkı alırken yönetim kurulu toplantılarına dahi katılmıyor. Siz burada üstünüzü başınızı yırtın

Konu görüntüleyen kullanıcılar