Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 71 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,401
Şuan metre kare fiyatlarını bilginiz varsa Yakacık kuzey yıldızı bağlum için yazabilirmisiniz
Pek bilgim yok ama baktım anladığım kadarıyla hem Yakacık hem de Bağlum için genellikle merkeze ve yerleşime yaklaştıkça ve arsanın yapısına göre artacak şekilde m2 si 3000-10000 TL arasında gözüküyor. Bağlum'da şu anda yapılan 4 katlı yerleşim arsalarında m2 fiyatı 20 30 bin TL bantlarında. Kuzey Yıldızı tarafı Yakacık genelinden daha yüksek ama yine çoğu fiyat üstte yazdığım aralık içinde. Şunu da son olarak yazayım hem Yakacık hem de Bağlum'da (daha ziyade Bağlum'da tahminimce kaç senedir satılık olup artık kurtulmak isteyenler düşük yazıyor) aralığın üstünde ve altında birkaç fiyat da var.

• Beğen
Tepkiler: Portugal33
  • #1,403
bağlumda madem yeşilalan bahane ediliyor emsalleri düşürüp minimum 60 m2 1+1 daireler izin verilse bağlum canlanır 175 m2 daireyi müteahit niye yapsın kime satsın emsal 1 olsa mesela kat aynı kalsa bir çok mütahit girerde yaparda 50lik yolu bile beklemeye gerek kalmaz..60m 2 daireler 3 milyona peynır ekmek gibi satar ..

• #1,404
antalyada yaşıyorum burada altıntaş denilen bölgede emsal 0,80 bölgedeki projelere bir göz atın derim m2 35 binden başlıyor bölgede ..döşemealtı keza öyle emsal düşük fakat daireler ufak m2 25 binden aşağı değil ..

• #1,405
altıntaş.jpg

• #1,408
Pek bilgim yok ama baktım anladığım kadarıyla hem Yakacık hem de Bağlum için genellikle merkeze ve yerleşime yaklaştıkça ve arsanın yapısına göre artacak şekilde m2 si 3000-10000 TL arasında gözüküyor. Bağlum'da şu anda yapılan 4 katlı yerleşim arsalarında m2 fiyatı 20 30 bin TL bantlarında. Kuzey Yıldızı tarafı Yakacık genelinden daha yüksek ama yine çoğu fiyat üstte yazdığım aralık içinde. Şunu da son olarak yazayım hem Yakacık hem de Bağlum'da (daha ziyade Bağlum'da tahminimce kaç senedir satılık olup artık kurtulmak isteyenler düşük yazıyor) aralığın üstünde ve altında birkaç fiyat da var.
Batıkent çakırlarda bir emlakçı beni aradı 43795/1 de yakacık imarda. 200 metre karesini almak istiyoruz dedi 2 milyon teklif etti bu kadar ediyor mu bu bölge gerçekten kendim yurt dışındayım aldım unutayım diye arsayı 200 mt kareye bu fiyat nasıl sizce

• #1,410
Batıkent çakırlarda bir emlakçı beni aradı 43795/1 de yakacık imarda. 200 metre karesini almak istiyoruz dedi 2 milyon teklif etti bu kadar ediyor mu bu bölge gerçekten kendim yurt dışındayım aldım unutayım diye arsayı 200 mt kareye bu fiyat nasıl sizce
Maddi ihtiyacınız yoksa bence vermeyin, şu anda o değeri ediyorsa ilerde daha çok eder Bağlum değil sonuçta orası

• Beğen
Tepkiler: Portugal33
  • #1,411
Bu bağlumu ne çok öldürdünüz be gerçekten söylüyorum size yapmayın bunu . O bitane emlakçı film fırıldak demiş üslubuna bakacak olursan adıl fırıldak kendisi . Ben yıllarca esertepe yayla mahallesinde emlakçılık yaptım ! Ovacık boş tarla iken 2011 lerde burası çukurambar olcak dediğimde kimi müşteriler gülüyorlardı şuan izleyip ağladıklarına eminim ! Diyorum ki Bağlum Taksim olacak inanın buna ! Yaaa hiçmi birşey bilmiosunuz ? Harita okuyun şu iki resimde birisi 15-20 milyona daire satılan ovacık diğer resim henüz hiç bişey olmamış bağlum ! Ankarayı haritada gezin bir tane emsal nitelikte bu kadar sistemli yolları açılmış bu kadar nizami neyin ne olcağı belli başka bir bölgesi varmı ? Varsa gönderin bizde oraya yönelelim !
IMG_6160.png

IMG_6161.png

• #1,412
Bu bağlumu ne çok öldürdünüz be gerçekten söylüyorum size yapmayın bunu . O bitane emlakçı film fırıldak demiş üslubuna bakacak olursan adıl fırıldak kendisi . Ben yıllarca esertepe yayla mahallesinde emlakçılık yaptım ! Ovacık boş tarla iken 2011 lerde burası çukurambar olcak dediğimde kimi müşteriler gülüyorlardı şuan izleyip ağladıklarına eminim ! Diyorum ki Bağlum Taksim olacak inanın buna ! Yaaa hiçmi birşey bilmiosunuz ? Harita okuyun şu iki resimde birisi 15-20 milyona daire satılan ovacık diğer resim henüz hiç bişey olmamış bağlum ! Ankarayı haritada gezin bir tane emsal nitelikte bu kadar sistemli yolları açılmış bu kadar nizami neyin ne olcağı belli başka bir bölgesi varmı ? Varsa gönderin bizde oraya yönelelim ! Ekli dosyayı görüntüle 67128

Ekli dosyayı görüntüle 67129
O yıllarda merak ettiğim için soruyorum ovacıktan birşey aldınız mı peki? yatırım adına

• #1,413
Haaa işte konu orda yaa almadık . Demir tava geldi köz bitti , Akıl başa geldi ömür bitti . 200 metre yerleri 50-60 bine satarken aynı paralara araba aldık gezdik nasıl olsa her türlü her yerden 100-110 bine bi ev alırız mantığıyla . Ama gel gör herşey bianda nerelere geldi 🤷‍♂️
O yıllarda merak ettiğim için soruyorum ovacıktan birşey aldınız mı peki? yatırım adına

• #1,414
Haaa işte konu orda yaa almadık . Demir tava geldi köz bitti , Akıl başa geldi ömür bitti . 200 metre yerleri 50-60 bine satarken aynı paralara araba aldık gezdik nasıl olsa her türlü her yerden 100-110 bine bi ev alırız mantığıyla . Ama gel gör herşey bianda nerelere geldi 🤷‍♂️
Malasef saglık olsun :)

• #1,415
SAYIN AKKAYA 36, BÖLGEYİ BİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK MÜSADENLE SORMAK İSTERİM KIŞLABAŞI ŞENYUVA BÖLGESİ VE İMAR DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIRMISINIZ?ARSA FİYATLARI NE DURUMDADIR ,EN SON ASKIDAN İNDİ DİYE BİLİYORUM TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: Jvss
  • #1,416
Bu bağlumu ne çok öldürdünüz be gerçekten söylüyorum size yapmayın bunu . O bitane emlakçı film fırıldak demiş üslubuna bakacak olursan adıl fırıldak kendisi . Ben yıllarca esertepe yayla mahallesinde emlakçılık yaptım ! Ovacık boş tarla iken 2011 lerde burası çukurambar olcak dediğimde kimi müşteriler gülüyorlardı şuan izleyip ağladıklarına eminim ! Diyorum ki Bağlum Taksim olacak inanın buna ! Yaaa hiçmi birşey bilmiosunuz ? Harita okuyun şu iki resimde birisi 15-20 milyona daire satılan ovacık diğer resim henüz hiç bişey olmamış bağlum ! Ankarayı haritada gezin bir tane emsal nitelikte bu kadar sistemli yolları açılmış bu kadar nizami neyin ne olcağı belli başka bir bölgesi varmı ? Varsa gönderin bizde oraya yönelelim ! Ekli dosyayı görüntüle 67128

Ekli dosyayı görüntüle 67129
Bence de bağlum uçacak bu yazdan itibaren bağlum a ilgi artar 3 yıl sonra metrekaresi 400 ila 1000 dolar arası olacak 50. Metre yol kenarı 1000 dolar arkala da 600 ila 800 dolar en arkalarda 400 amerikan doları edecek bugün 21 mart 2025 2028 de mart ayında bu yazıyı okuyun simpaş gamador ve büyük firmalar inşaata başlayacak 2030 da ise biz bağlum para etmiyor diye sattık kafalarını duvara vuracak

Son düzenleme:
  • #1,417
Bence de bağlum uçacak bu yazdan itibaren bağlum a ilgi artar 3 yıl sonra metrekaresi 400 ila 1000 dolar arası olacak 50. Metre yol kenarı 1000 dolar arkala da 600 ila 800 dolar en arkalarda 400 amerikan doları edecek bugün 21 mart 2025 2028 de mart ayında bu yazıyı okuyun simpaş gamador ve büyük firmalar inşaata başlayacak 2030 da ise biz bağlum para etmiyor diye sattık kafalarını duvara vuracak
Görünen köy kılavuz istemez 2028 de ovacıkta inşaat yapacak yer kalmayacak

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,418
Malasef saglık olsun :)
Ben niye almadım ovacıktan buraya çok kat imar vermezler diye buralar bataklıktı bir fırıldaklık döndü çok kat verdiler sıkıntılı zemini var hala burdan 10 milyona ev alanlara şaşıyorum 70 kiometre ilerde deprem olsa burası 3 kat aşağı yere gömülür zemin bataklık ama bağlum zeminide iyi açılacak yollarda süper 3 yıl kaldı hadi inşallah olacak

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,419
Ben niye almadım ovacıktan buraya çok kat imar vermezler diye buralar bataklıktı bir fırıldaklık döndü çok kat verdiler sıkıntılı zemini var hala burdan 10 milyona ev alanlara şaşıyorum 70 kiometre ilerde deprem olsa burası 3 kat aşağı yere gömülür zemin bataklık ama bağlum zeminide iyi açılacak yollarda süper 3 yıl kaldı hadi inşallah olacak
Yakacık kırandağınında zemini öyle mi çok güzel yorumluyorsun bu tarafları da bir yorumla metre karesi kaç pound eder

• #1,420
SAYIN AKKAYA 36, BÖLGEYİ BİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK MÜSADENLE SORMAK İSTERİM KIŞLABAŞI ŞENYUVA BÖLGESİ VE İMAR DURUMU İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIRMISINIZ?ARSA FİYATLARI NE DURUMDADIR ,EN SON ASKIDAN İNDİ DİYE BİLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Merhabalar . Kışlabaşı bölgesi hakkında çok fazla birşey biliyorum desem yalan olur . Sorsan zamanında bademlikle birleştiği alanlara dere der buralar ağaçlandırılır ormana çıkar der geçerdik . Ama şuan çevreyolu istikmetinde geçtiğinizde varolan çalışmanın haddi var hesabı yok işmakinaları vızır vızır o bölgede çalışıyor. Bademlik millet bahçesi projesi ve çevresinin imarı çok müthiş. Bağlumdan da önce prim yapar çokta hızlı başlar biter diye düşünüyorum . Şu proje resimlerine baktığınızda kışlabaşının prim yapmama olasılığı yok .
IMG_6184.jpeg
IMG_6185.jpeg
IMG_6186.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Jvss

Konu görüntüleyen kullanıcılar