Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 70 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,381
Ankara'daki çoğu Emlakçı özellikle Yakacık ve Bağlum'u baya yerden yere vuruyor, Saraycık, Yenikent ve Temelli'yi göğe çıkarıyor. Bizim buralar vatana ihanet suçu işlemiş gibi kimse yüzüne bakmıyor.

• #1,382
Bağlumda yer alan emlakçılar korkunç bilgisiz eski tip kurnazlık peşinde koşan tipler, cin olmadan adam çarpma derdindeler oysaki kendi ayaklarına sıkıyorlar. organize bir kötülük var, iyi olan içlerinde illaki vardır ama henüz denk gelmedim.

• #1,384
Arkadaşlar tamamen haklısınız ama bağlum un yararına biz ne yaptık bide öle düşünelim bağlum da konuşma günleri oluyor belediyeden yetkililer geliyor hangimiz katıldık bağlumun yararına bir kaç kişi dışında hepimiz bir olup o konuşmalara katılalım herşeyi söyleyelim imar ruhsat açılımı için hızlanması için 50 lik yol hızlanması için vs

• #1,385
Arkadaşlar tamamen haklısınız ama bağlum un yararına biz ne yaptık bide öle düşünelim bağlum da konuşma günleri oluyor belediyeden yetkililer geliyor hangimiz katıldık bağlumun yararına bir kaç kişi dışında hepimiz bir olup o konuşmalara katılalım herşeyi söyleyelim imar ruhsat açılımı için hızlanması için 50 lik yol hızlanması için vs
Kesinlikle katılıyorum, ben de öğrenci olmasam geleceğim ama derslerim var. Bağlum'da yatırımı olan, Bağlum'da oturan kim varsa hep talepkar hep vizyonlu hep gelişmek istiyoruz kafasında olmalı ve bunu üst yöneticilere sürekli söylemeli. Bağlum'da şu anda ciddi bir toplu ulaşım sorunu var otobüsler çok dolu ve çok yavaş. Bağlum'a giden bütün yolların başı sonu trafik yani nereden bakarsak falso bir durumda Bağlum

• Beğen
Tepkiler: srntn123 ve Kara
  • #1,386
50 metrelik yolun açılmasıyla yakacık tarafından metro ring seferlerinin bağluma yapılması mümkün diye düşünüyorum yakacık bağlum sınırında zaten bağlum son durağa mesafe fazla değil. İvedik e bağlum son duraktan direk otobüs hattı olabilir 50 metrelik yol bağlum her tarafa birleştiriyor. Yolun açılması çok önemli hem ulaşım hem gelişim açısından. Eski yönetimler bağlum u önemsemedi bunun faturasını çok ağır ödediler. Şuan yeni yönetim baya ilgileniyor. Yolun açılmasıyla çok güzel gelişmeler bekliyorum. Emlakçı konusu ise hepsi için demiyorum ama keçiörendeki Emlakçılar olumsuz düşüncelerinin bedelini zaten şimdiden ödüyorlar. Keçiörendeki dışındaki Emlakçılar çatır çatır bağlumda hem arsa hem konut açısında güzel iş yapıyorlar. 1 yıla kalmaz inşallah yolun açılması.

• #1,387
Kesinlikle katılıyorum, ben de öğrenci olmasam geleceğim ama derslerim var. Bağlum'da yatırımı olan, Bağlum'da oturan kim varsa hep talepkar hep vizyonlu hep gelişmek istiyoruz kafasında olmalı ve bunu üst yöneticilere sürekli söylemeli. Bağlum'da şu anda ciddi bir toplu ulaşım sorunu var otobüsler çok dolu ve çok yavaş. Bağlum'a giden bütün yolların başı sonu trafik yani nereden bakarsak falso bir durumda Bağlum
Evet siz ögrencisiniz anlıyorum sizi ya diğerleri katılanlar çok az sayıda o kadar üye varız burda anca burda yazıyoruz burda yazmakla kimse sesimizi duymuyor hepimiz katılalım şikayet lerimizi dile getirelim

• #1,388
50 metrelik yolun açılmasıyla yakacık tarafından metro ring seferlerinin bağluma yapılması mümkün diye düşünüyorum yakacık bağlum sınırında zaten bağlum son durağa mesafe fazla değil. İvedik e bağlum son duraktan direk otobüs hattı olabilir 50 metrelik yol bağlum her tarafa birleştiriyor. Yolun açılması çok önemli hem ulaşım hem gelişim açısından. Eski yönetimler bağlum u önemsemedi bunun faturasını çok ağır ödediler. Şuan yeni yönetim baya ilgileniyor. Yolun açılmasıyla çok güzel gelişmeler bekliyorum. Emlakçı konusu ise hepsi için demiyorum ama keçiörendeki Emlakçılar olumsuz düşüncelerinin bedelini zaten şimdiden ödüyorlar. Keçiörendeki dışındaki Emlakçılar çatır çatır bağlumda hem arsa hem konut açısında güzel iş yapıyorlar. 1 yıla kalmaz inşallah yolun açılması.
Metro konusu çok güzel peki bu fikrinizi toplantılarda konuşmalarda dile getirseniz eyer imkanınız varsa güzel olur

• #1,389
Tabikide Kara bey 50 metrelik yolun açılmasıyla halk buluşmasında mutlaka konuyu vede bağlum için ne yapılabileceği konularını mutlaka ileteceğim şuanki yönetim gayet güzel gidiyor inşallah güzel gelişmeler kısa sürede kısmet olur.

• #1,391
Biraz önce kuzey yıldızı yakacıktaydım protokol yolu kum çakıl taşıyla dolu alt yapı vs işleri yapılıyor makinalar oradaydı çalışmalar sürüyor bilginize… mk inşaatın karşısında ilk resimde bir inşaat başlamış umarım güzel şeyler olacaktır herkes için

IMG_2806.jpeg

IMG_2807.jpeg

• #1,392
Biraz önce kuzey yıldızı yakacıktaydım protokol yolu kum çakıl taşıyla dolu alt yapı vs işleri yapılıyor makinalar oradaydı çalışmalar sürüyor bilginize… mk inşaatın karşısında ilk resimde bir inşaat başlamış umarım güzel şeyler olacaktır herkes için

Ekli dosyayı görüntüle 66966

Ekli dosyayı görüntüle 66967
Benim evim 50 M lik yola 2. Parsel ama çukurda olduğundan net görünmüyor, Hisar tarafındayım ben birkaç iş makinesi ve kamyon gördüm yolda çalışan

• #1,399
Instagram'da bir emlakçının Pursaklar ve Yakacık'ta ilanı olmasına rağmen Bağlum'da olmamasının sebebini sordum cevap bu. Bu şartlarda içimden bir ses diyor ki ne olursa olsun Bağlum'dan herkes uzak duracak, sizler ne düşünüyorsunuz

Screenshot_20250321_001624_Instagram.jpg

Son düzenleme:
  • #1,400
Bu konuda çok emin değilim ama şu anda Bağlum ve Yakacık'a müteahhiti çekecek bir özellik yok, bende de herkes gibi 50 M lik yol önemli bir arter konumuna gelirse geçtiği bölgeye yatırım çekebilir mi acaba düşüncesi var.
Şuan metre kare fiyatlarını bilginiz varsa Yakacık kuzey yıldızı bağlum için yazabilirmisiniz

Konu görüntüleyen kullanıcılar