Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 72 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,421
Ben niye almadım ovacıktan buraya çok kat imar vermezler diye buralar bataklıktı bir fırıldaklık döndü çok kat verdiler sıkıntılı zemini var hala burdan 10 milyona ev alanlara şaşıyorum 70 kiometre ilerde deprem olsa burası 3 kat aşağı yere gömülür zemin bataklık ama bağlum zeminide iyi açılacak yollarda süper 3 yıl kaldı hadi inşallah olacak
Abi ovacığın altı su evet ama bu vakti zamanında bölgeyi değersizleştirmek için söylenen kalıplaşmış sözler . Bugün fore kazığı sistemiyle yapılıyor binalar hepsinde drenaj var direk gider hattına bağlı altı suda olsa asitte olsa var bir çözümü . Bu kadar gecikmesinin sebebi vakti zamanında belediye encümenlerinin yozgat bulvarı cepheye bakan forum göbek ve orta göbek arasındaki alanı bi şekilde kentsel servis alanı ticari konuta çevirmeleridir . Bölgede üst göbek ve orta göbek arasıda sadece konut imarlı idi ve burada hissesi olan hakim savcının sayısı çok fazlaydı açtıkları davalar üst ve orta göbek arasınıda kentsel servis alanı yapma çabalarından ki yaptılar . Bu yüzden bu kadar gecikti . Bölgede insanların elinden arsaları ufak bi payla arsaya girip izalei şuyu açıp satılan davalı arsaları toplaya toplaya aldılar . Süreç bu yüzden bu kadar uzadı . Şuan zaten ovacık bitti denilebilir . Kalan gördüğünüz boşluk arsaların nerdeyse hepsi kamu hissesi okuldur spor alanıdıt yeşil alandır parktır bu tip yerler . Ovacık bitti zaten .

• Beğen
Tepkiler: srntn123
  • #1,422
Ovacık denilen alanın nerdeyse % 70 i Belediye Encümenlerinin toplayıp sahip olduğu yerlerdi . Kalanıda çok daha canlı diye tabir ettiğimiz para babalarının yeriydi . Bugün bağlumda aynı filmi çekmeye çalışıyorlar . Haaa birde bağlumun kaderini ovacığın bitmesine bağlamayın lütfen . Her ilin , her ilçenin , her mahallenin kendi gelişim şeması var . Bugün ovacığın dolması bağlumu değil kendi devamı olan aşağı yukarı haçıl ve karakaya bölgelerini tetikler . Bağluma bakınca hisar mahallesinde 3 katlı yapılaşmanın bitmesi nüfusu mahalle olarak karşılayamaması 2. Etabı tetikler , karşıyaka tarafında ise pursakların dolarak gelmesi ve karşıyakada ki 3 katlıların bitmesi bu iki bölgenin nüfusu karşılamaması 1. Etabı tetikler . Örnek olarak karşıyakada gidip görebilirsiniz inşaat alanının kalmadığını millet bahçesi alanının üst tarafında yeni yapılan 3 kat üzeri heralde 16 kat civarı yüksek katlı binaların yapıldığını görebilirsiniz bunlarda muhtemelen parsel birleştirip yapılan yüksek katlılar artık zemin+3 kat diye birşey kalmadı imarı bu şekilde olan yerlerde bi şekilde kamu bağışıyla felan imarı yüksek kata çevriliyor resmi detaylı inceleyin okun yönü millet bahçesi alanına bakıyor alanın hemen üstündeki yeni yapılan çok katlılar bunlarda Karşıyakanın son yapıları devamı 1.Etap 🫡
IMG_6187.png

Son düzenleme:
  • #1,434
Yakacığı kim ne yapsın 1000 metre de bende var Yakacığı gelişmesi bağlumdaki yapılaşma hızına bağlı kuzey yıldızı tarafında metresi 2 bine alıcı yok biz Dua edelimde 50 metrelik yol kısa zamanda açılıp güzel bir imar planı da olursa şuan yapılıyor zaten anca öyle adam 6 aydır 2 binden ilana koydu bir kişi bile aramamış bağlum gelişmediği sürece yakacık tan bir halt olmaz özellikle hisar mahallesinin gelişmesi Yakacığı sınır olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,435
Yakacıkta 500 dolardır o zaman mt kare fiyatı
Şimdi yakacıkla bağlum arasında fark var yakacıkta inşaat ruhsatı var ama mütahit para kazanamıyor bağlumun imarını mahkeme iptal etmiş yeni imar yapılıyor bağlumun yeri yakacıktan çok iyi bağluma yeni imar yapıldıktan sonra yakacıktan çok daha değerli olacağı net yakacığın gelişimi bağlumdan sonra olur bu yüzden yakacığa bir dolar hesabı vermem zor olur yakacık adım adım artacak ama bağlum 3 yıl sonra pahalı 5 yıl sonra erişilmez olacak saygılarımla doları bırak altınla hesaplanacak bağlum arsası

• Beğen
  • #1,436
Şimdi yakacıkla bağlum arasında fark var yakacıkta inşaat ruhsatı var ama mütahit para kazanamıyor bağlumun imarını mahkeme iptal etmiş yeni imar yapılıyor bağlumun yeri yakacıktan çok iyi bağluma yeni imar yapıldıktan sonra yakacıktan çok daha değerli olacağı net yakacığın gelişimi bağlumdan sonra olur bu yüzden yakacığa bir dolar hesabı vermem zor olur yakacık adım adım artacak ama bağlum 3 yıl sonra pahalı 5 yıl sonra erişilmez olacak saygılarımla doları bırak altınla hesaplanacak bağlum arsası
Bağlum gelişmeden yakacık gelişmez

• Beğen
  • #1,437
Yakacığı kim ne yapsın 1000 metre de bende var Yakacığı gelişmesi bağlumdaki yapılaşma hızına bağlı kuzey yıldızı tarafında metresi 2 bine alıcı yok biz Dua edelimde 50 metrelik yol kısa zamanda açılıp güzel bir imar planı da olursa şuan yapılıyor zaten anca öyle adam 6 aydır 2 binden ilana koydu bir kişi bile aramamış bağlum gelişmediği sürece yakacık tan bir halt olmaz özellikle hisar mahallesinin gelişmesi Yakacığı sınır olduğu için.
İmar planları yapılıyor mu peki şuan

• #1,438
Şimdi yakacıkla bağlum arasında fark var yakacıkta inşaat ruhsatı var ama mütahit para kazanamıyor bağlumun imarını mahkeme iptal etmiş yeni imar yapılıyor bağlumun yeri yakacıktan çok iyi bağluma yeni imar yapıldıktan sonra yakacıktan çok daha değerli olacağı net yakacığın gelişimi bağlumdan sonra olur bu yüzden yakacığa bir dolar hesabı vermem zor olur yakacık adım adım artacak ama bağlum 3 yıl sonra pahalı 5 yıl sonra erişilmez olacak saygılarımla doları bırak altınla hesaplanacak bağlum
bana Mt karesini 10 binden alıcı çıktı arsama 200 mt karemi istediler vermedim biliyorum ki önü açık yol yapılıyor yüksek katlar dikiliyor mk inşaatın önünde bir inşaat başladı oraya dükkanlar yapıldı protokolün üst taraflarında yol varsa hizmette vardır projede görüşüm bu kuzenlerim otuz sene önce bağluma mangala giderdik diyor hala bağlum aynı değişmemiş diyor geçenlerde

• #1,439
Benim eniştem turgut altınoklardan ama yıllar yılar önce bize kırandağından arsa almamızı tavsiye etti bağlum diye bir yer söylemedi aldırmadı kendisi de kırandağından arsa toplamışlığı var bağlum öz evlat muamelesi görüyor her yönetimde düzeleceğini de düşünmüyorum konum olarak harika bir yer ama projelere küsmüş bir yer fikrim sadece saygılarımla

• #1,440
Enişteniz Turgut beylerdense sırtınız yere gelmez sadece bağlumdaki 67000 metrekare yeri var bilmediğimiz ne kadar kimbilir benimde öyle eniştem olsa bu sitelere hiç girmem nasıl olsa emlak şirketine ortaklığı varmış. Siz burada boşuna zaman kaybediyorsunuz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar