Şimdi yakacıkla bağlum arasında fark var yakacıkta inşaat ruhsatı var ama mütahit para kazanamıyor bağlumun imarını mahkeme iptal etmiş yeni imar yapılıyor bağlumun yeri yakacıktan çok iyi bağluma yeni imar yapıldıktan sonra yakacıktan çok daha değerli olacağı net yakacığın gelişimi bağlumdan sonra olur bu yüzden yakacığa bir dolar hesabı vermem zor olur yakacık adım adım artacak ama bağlum 3 yıl sonra pahalı 5 yıl sonra erişilmez olacak saygılarımla doları bırak altınla hesaplanacak bağlum
Yakacığı kim ne yapsın 1000 metre de bende var Yakacığı gelişmesi bağlumdaki yapılaşma hızına bağlı kuzey yıldızı tarafında metresi 2 bine alıcı yok biz Dua edelimde 50 metrelik yol kısa zamanda açılıp güzel bir imar planı da olursa şuan yapılıyor zaten anca öyle adam 6 aydır 2 binden ilana koydu bir kişi bile aramamış bağlum gelişmediği sürece yakacık tan bir halt olmaz özellikle hisar mahallesinin gelişmesi Yakacığı sınır olduğu için.
bana Mt karesini 10 binden alıcı çıktı arsama 200 mt karemi istediler vermedim biliyorum ki önü açık yol yapılıyor yüksek katlar dikiliyor mk inşaatın önünde bir inşaat başladı oraya dükkanlar yapıldı protokolün üst taraflarında yol varsa hizmette vardır projede görüşüm bu kuzenlerim otuz sene önce bağluma mangala giderdik diyor hala bağlum aynı değişmemiş diyor geçenlerde