Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 38 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Yahu adam çıkmış Bağlum'a ne yatırım yapılabilir ki her şey var diyor.
Kendini kandırıyor.
Burada yatırımlarım var, proje ve hizmet bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Jvss
Bağlum'da İMARLI yerler mevcut.
Hastane de yapılır. Park bahçe de yapılır. Toki de yapılır.
YASAK mı ?
43844 ada 5 parsele üniversite yapılamaz mı ? Bağlum bölgesine katkısı olmaz mı ?
Millet bahçesi yapılamaz mı ?
Belediye buralara hizmet getiremez mi ?
YASAK mı ?

• Beğen
Screenshot_20241105_202951_Chrome.jpg

Entrikalar dönüyor dönecek de. Sadece Ankara değil. Konyalıyım, ihalelerde neler dönüyor. X parti Y parti farkı yok. Ankara'da son dönemde arttı. Hepsini yasal düzene oturtup kapı ardından iş çevirme her belediyede var. Rakam 300 milyondur. 100 milyon da el altından verilir. Bunlar maalesef ki ülkemizde normal. İspat edemezsin ve itirazlar red edilir. Bu kadar basit. Hile hurda her yerde olduğu için biz artık işin oluruna bakacağız.

100 yılda bir yol YAPILACAK.
O da 2014'de kazılan yol.
Sen yatırım olarak görüyorsan ve yeterli diyorsan sana hayırlı işler.
Yatırım ve proje diyorum. Zaten kazılan ama yıllardır yapılan yol yeterli diyorsun.

BAĞLUM ÇOK DAHA FAZLA YATIRIM VE PROJE HAK EDİYOR. Bu yol size yeter diyorlarsa geçmiş olsun.

• Beğen
Baglum dan bi halt olmaz bosa kendiniz yazıp tartışmayın. Kac sene olmuş pehh bizim gibi saflar gider baglum dan alir

Burada mesaj okuyan 3-5 kişi. Onlar da bizim laflarla mı alıp satacak. Millete etiket yaftalamayın. İktidar adaylarına bu seçimde oy falan vermedim.

• Beğen
Tepkiler: Hüsayin
keçiören belediyesini aradım yerlerimiz aynı yerdemi kalıcak diye :şu an jeolojik etüd çalışması yapılıyor sonuçlara göre tekrar düzenleme yapılacak 1 SENE SONRA EVET 1 SENE SONRA TEKRAR ARAYIN Arsanızın durumunu tekrar sorun dedi harita şubedeki bayan yani 1 sene sonra biter bile diyemedi ..

pursaklar saray arası kavacık su havzası jeolojik etüd yapılmışmıki oralara bişey diyen yok

Memoli 1973 - 10 Ay jeolojik etüt çalişmasi sürecek ondan sonra ona istinaden keçiören belediyesi yeniden imar planı yapacak. Onun sonuçlanmasida 2 seneyi bulur itiraz süreçleri vs.

Şehir Plancıları Odası'nın ideolojik tavrı ve inadı yüzünden Bağlum için yapılan imar planlarına hep dava açılıp iptal edildi. İşi zorlaştırmak için Ankara'nın diğer bölgelerinde istemedikleri şeyleri dayatıyorlar. Ben belediyelerden ziyade odalarının tavrının önemli olduğunu düşünüyorum. İmar planlarının iptal ettirmek için mutlaka bir bahane buluyorlar.

Konu görüntüleyen kullanıcılar