Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Maliyetler zor olmuş sağ olsun kasayı boşaltılar belediyeler borçtan nefes alamıyor bir gün düşünürlerse tabiki güzel olur yoldan önce birşey yoktu belki yeni bulvardan sonra görürler düşünürler umarım
Doğru yorumluyorsunuz, ben bilmiyorum ama yakacik veya kuzey yıldızı protokol yoluyla bir ivme yapabilirmi acaba bölgeye büyük firmalar nasıl bakıyor duyumu olan analizini yazabilir mi
İş ABB'de bitiyor. Ben şahsen paramın konser veren belli 2-3 şarkıcıya gitmesini değil, Ankara arsalarına yatırıma gitmesini isterim. Ömrümde konsere gitmedim.
İş ABB'de bitiyor. Ben şahsen paramın konser veren belli 2-3 şarkıcıya gitmesini değil, Ankara arsalarına yatırıma gitmesini isterim. Ömrümde konsere gitmedim.
Evet abb de bitiyor bende ömrümde gitmedim konsere. Ama dediğim gibi yola başlaninca heryere bildirek sikayetleri birlikten güç doğar birşey kaybetmeyiz yatırım yapılsın diye hepimiz yazarsak süper olur
Yıllarca dinozora para gitti. Şimdi de konsere. Hizmet de çok zayıfladı.
Hayırlısı bakalım.
Yıllardır yazılıyor da sonuç yok. Yine de istemekten zarar gelmez.
Yıllarca dinozora para gitti. Şimdi de konsere. Hizmet de çok zayıfladı.
Hayırlısı bakalım.
Yıllardır yazılıyor da sonuç yok. Yine de istemekten zarar gelmez.
Sadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Öyle ama sonuçta bölge çevre yolu yeni bulvar sanayi bölgesine yakın ona rağmen çok yavaş ilerlemiş yıllardır imarlı bölgeler olmasına rağmen çok garip. Sizce burada siyasi olarak sormuyorum Melih gökçek görevinden alınmasaydı bu bölgeler bugün ne durumunda olurdu herkes fikrini yazabilir mi