Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 42 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

Maliyetler zor olmuş sağ olsun kasayı boşaltılar belediyeler borçtan nefes alamıyor bir gün düşünürlerse tabiki güzel olur yoldan önce birşey yoktu belki yeni bulvardan sonra görürler düşünürler umarım

Arkadaşlar yola başladıktan sonra hem cimere hemde abb herkes yazsin şikayet leri okul hastane vs ilgili yatırımlar için

İş ABB'de bitiyor. Ben şahsen paramın konser veren belli 2-3 şarkıcıya gitmesini değil, Ankara arsalarına yatırıma gitmesini isterim. Ömrümde konsere gitmedim.

• Beğen
Tepkiler: karakaya72
İş ABB'de bitiyor. Ben şahsen paramın konser veren belli 2-3 şarkıcıya gitmesini değil, Ankara arsalarına yatırıma gitmesini isterim. Ömrümde konsere gitmedim.
Evet abb de bitiyor bende ömrümde gitmedim konsere. Ama dediğim gibi yola başlaninca heryere bildirek sikayetleri birlikten güç doğar birşey kaybetmeyiz yatırım yapılsın diye hepimiz yazarsak süper olur

• Beğen
Tepkiler: karakaya72
Yıllarca dinozora para gitti. Şimdi de konsere. Hizmet de çok zayıfladı.
Hayırlısı bakalım.
Yıllardır yazılıyor da sonuç yok. Yine de istemekten zarar gelmez.

• Beğen
Tepkiler: Kara
Başkan ve prensinden bir beklentim yok. Zevk sefa yeme içme konser peşindeler.
Ovacık haçıl bağlum belki 5 sene sonra başlar.

Başkana arsaları soruyorum, başkan diyor ki güreşlere geldin mi, nasıldı gördün demi çok güzeldi.

Sadece asfalt ile olmaz. İmar sorunlarının çözülüp birkaç kamu binası da gelse fena mı olur. Üniversite alanına kampüs yapılsa, birkaç okul, park bahçe...
Öyle ama sonuçta bölge çevre yolu yeni bulvar sanayi bölgesine yakın ona rağmen çok yavaş ilerlemiş yıllardır imarlı bölgeler olmasına rağmen çok garip. Sizce burada siyasi olarak sormuyorum Melih gökçek görevinden alınmasaydı bu bölgeler bugün ne durumunda olurdu herkes fikrini yazabilir mi

Keçiören Belediyesi, Sivas İli Divriği İlçesine Rekreasyon alanı yapacak. Tüm masrafı belediye karşılayacak.
Bilginiz var mı ?

Konu görüntüleyen kullanıcılar