Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 75 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,481
Screenshot_1.jpg

• #1,483
albertos 22 :şubat ayında bu plan askıda idi,itiraz oldu herrhalde,yeniden düzenleyip tekrar askıya çıkardılar,bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilginiz varmıdır?Teşekkürler

• #1,490
Arkadaşlar bu bağlum toplantılara elimizden geldigi kadar katılalım ve çoğunluk sağlayalım sorunlarımızı söyleyelim her defasında

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,492
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bağlumda inşaatler neden durdu beş altı aya açılacak diyorlar bilen varmı birde millet bahçesi durduruldu a caba o bölge için başka bişey mi yapılacak bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur 50 metrelik yol ne durumda

• #1,493
Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bağlumda inşaatler neden durdu beş altı aya açılacak diyorlar bilen varmı birde millet bahçesi durduruldu a caba o bölge için başka bişey mi yapılacak bilen arkadaşlar yazarsa iyi olur 50 metrelik yol ne durumda
Bağlumun çok katlı imar planı iptal oldu şu anda jeolojik etüd yapılıyor bu etüd yapıldıktan şehircilik bakanlığına gidecek orda 1 yılda en erken onaylanır sonra keçiören ve büyükşehir imar planı onaylıcak en erken 22 ayda imar planı onaylanır sonra şehir planlamacılar odası imarı beğenmezse mahkemeye verir mahkeme de sıkıntı çıkmazsa inşaat ruhsatı verilir inşaatlar başlar

• #1,494
Biz belediyeyi aradık 5 aya ruhsatlar açılır dediler ama sizin dediğinize göre çok var daha

• Beğen
Tepkiler: fanemre

Konu görüntüleyen kullanıcılar