Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 82 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,621
15 gün içinde hisar mahallesi balıkçılar caddesine taşınacağım sizlere hisar mahallesi civarının bol bol güncel durumu atarım

• Beğen
Tepkiler: ÇamlıkBağlum
  • #1,623
Emsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırız
Plan notlarının da değişmesi lazım, minimum metrekare alt limiti kaldırılmalı veya mümkün olduğunca düşürülmeli. Ekonomik krizde insanlar artık 2+1 lere rağbet gösteriyor. Plan notları 2+1 veya 3+1 yapımına uygun çıkarsa mükemmel olur. 140-150 m2 si olan da küçük de olsa daire sahibi olabilir

• #1,627
hayirli günler bayadir yazmiyordum herkeze bereketli olur insallah sizce ankavia villalarin orda mahmudiye yolunda arkaya bakan kösrelik göleti bölgeside keciörene ait orda villa parselleri deger olarak cikarmi sizce saray pursaklar havalimani komple mazarali oralar bilen bilir benim yerler tek tapu ve önü kesinlikle kapanmayacak yerlerde tam olarak bizde orda satmayi düsünüyorduk ama simdi beklemek istiyorum hayirlisi insallah

• Beğen
Tepkiler: Tuncer
  • #1,628
rkadaşlar merhaba , 2107 parselde ufak bir arsamız var satmak istiyoruz m2 fiyatı nedir acaba güncel bilgiye sahip bir arkadaş var mıdır ? Teşekkür ederim iyi forumlar .

Konu görüntüleyen kullanıcılar