Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 82 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,623
Emsal 1.6 olursa 200 metreye 1 daire alırız emsal 1.4 olursa 250 metreye bir daire alırız
Plan notlarının da değişmesi lazım, minimum metrekare alt limiti kaldırılmalı veya mümkün olduğunca düşürülmeli. Ekonomik krizde insanlar artık 2+1 lere rağbet gösteriyor. Plan notları 2+1 veya 3+1 yapımına uygun çıkarsa mükemmel olur. 140-150 m2 si olan da küçük de olsa daire sahibi olabilir

• #1,627
hayirli günler bayadir yazmiyordum herkeze bereketli olur insallah sizce ankavia villalarin orda mahmudiye yolunda arkaya bakan kösrelik göleti bölgeside keciörene ait orda villa parselleri deger olarak cikarmi sizce saray pursaklar havalimani komple mazarali oralar bilen bilir benim yerler tek tapu ve önü kesinlikle kapanmayacak yerlerde tam olarak bizde orda satmayi düsünüyorduk ama simdi beklemek istiyorum hayirlisi insallah

• Beğen
Tepkiler: TURAN46 ve Tuncer
  • #1,628
rkadaşlar merhaba , 2107 parselde ufak bir arsamız var satmak istiyoruz m2 fiyatı nedir acaba güncel bilgiye sahip bir arkadaş var mıdır ? Teşekkür ederim iyi forumlar .

• #1,631
villa parsellerin metre fiyati ne kadar baglumda
onlarada yüksek kat gelme durumu varmi imar degisim olursa

• #1,634
jeolojik etüd eylül ayında bitmesi lazım ondan sonra süreç işler
Bugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti bu gün görüştüğüm mimarlar ise belli olmaz daha erkende onaylanabilir dediler

• #1,635
Bugün gittim belediye ye bağlumun çok katlıların imar durumunu sordum en geç eylülde jeolojik etüd ü teslim edecekmiş şehircilik bakanlığı jeolojik etüd ü onayladıktan sonra imar süreci başlayyacakmış bu ikinci gidişim oldu belediye ye ilk gittiğim mimar onayın en az 1 yıl sürdüğünü söylemişti bu gün görüştüğüm mimarlar ise belli olmaz daha erkende onaylanabilir dediler
Bunu Cimer e baskı yaparak hızlandırabiliriz. Her hafta yazarız. Şu jeolojik rapor çıksın, sıra ona gelince inş hallederiz.

• #1,636
Dedeardı, ova, uluharman gibi yerlerde de yapılacak mı? Diyelim ki zemin çok sağlam çıktı o zaman yüksek kat mı verilecek? Emsalin düşme ihtimali çok yüksek gibi bari yüksekliğe karışmasalar. 1.4 emsal 16 kat belki kabul edilebilir ama daha da düşüş olursa yüksek fiyatlardan alanlar için kötü olur
Belediye kesinlikle yoğunluk artıracak bir işlem olmayacak, ama emsal düşebilir diyor. Emsal artışına karşılar mış.

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,637
saolasın ayağına sağlık

• Beğen
Tepkiler: fanemre
  • #1,638
Merhaba.Kanuni Mahallesinin karşısına düşen Hacıkadın deresinin üst tarafı olan Kışlabaşındaki imar gelişmelerinin son durumu nedir.En son 12 Mayıs 2025 te askıdan inmişti plan.

• #1,639
1000155091.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar