Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 85 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #1,683
işaretlediğim yerde 1050m2 bir arsamız var tek tapu geleceği nasıl olur değerlenir mi satayım mı

2025-05-19_22-08-56.png

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #1,687
2021'den bu yana Bağlum hakkında bütün süreçleri takip ediyorum, yazdığım şeyin bir kanıtı yok ama bu konudaki kıdemli üyeler de iyi bilir mimarlar odası Bağlum'a inşaat yaptırmamak için elinden geleni yapıyor, bu durum ekşi sözlüğe bile düştü. 30 senedir inşaatın açılmasını bekleyen, zamanında ne güçlüklerle yaptığı birikimini ev sahibi olmak hayalleriyle buralara yatırmış ve ev sahibi olamadan vefat etmiş çokca insan var. Bununla beraber Ankara'daki çoğu emlakçı Saraycık, Yenipeçenek gibi batıdaki yerleri pazarlamakta Bağlum hakkında soru sorduğumuzda cevap verme gereği bile duymamaktadırlar. Son olarak Bağlum'daki insan yapısı ve imkanları da şu anda çoğu kişi tarafından beğenilmemekte ve insanlar Bağlum'dan ev almayı pek tercih etmemektedirler. Ben kendim de Turan46 gibi Hisar Mahallesi Balıkçılar Caddesinde 3 seneye yakın süredir oturuyorum ev bizim, bina 6 yaşına geldi hala binanın yarısından çoğu boş. Balıkçılar caddesi 16 Kat ile klasik imarın sınırını oluşturduğunu ve Karşıyaka'da 2042/6 nın bize ait olduğunu göz önünde bulundurarak burada Bağlum'un kalkınmasını en çok isteyeceklerdenim:)Ekli dosyayı görüntüle 69075
Mustafa bey; DM den yazdım size bakabilirmisiniz?

• #1,688
Hisar mahallesi 91521/4 parselde 200 m2 hissemi satıcam ilgilenen varsa iletişime geçebiliriz

• #1,692
Ovacık foruma metronun gelmesi yakın bölgelere faydası olur mu, yapılacak yol ile beraber

• Beğen
  • #1,694
Ovacık foruma metronun gelmesi yakın bölgelere faydası olur mu, yapılacak yol ile beraber
Ovacığa inen yolun Bağlum tarafından girişinden Forum AVM 4.5 Km mesafe, durum bu iken hani bir Batıkent ve Eryaman gibi olmasa da Koru metroda olduğu gibi park et devam et sistemi mantığında mutlaka faydalı olur, ama metro keşke Bağlum'a da gelse sonuçta toplu ulaşım açısından zaten yoğun bir bölge ayrıca süreler de uzun

• Beğen
  • #1,700
Kamyonların park edildiği yere ilerde viyadük yapılır. Çünkü orda trafik yoğunluğu o kadar fazla olacak ki ışıklarda bekleme işi fazlalaşınca , zorunlu olarak viyadük yapacaklar. Çok değil 2 yıla görürüz. O yol Bağlumun kaderini değiştirecek. Bağlum merkezi yolun etrafına kayacak. Bakın Pursaklara; yolun geçtiği yerler nasıl canlanmış. Merkezde ki sıkışıklık o bölgelerde yok. İyi olacak, çok iyi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar