Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 10 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Arkadaşlar Herkese İyi Günler.Bu Sayfayı Yıllar Önce Takip Ediyordum Sonradan Kapatıldı.3 Ay Önce Yeniden Açılmış Şimdi Kaydoldum.
Yukarı Haçilden 12 Yıl Önce 3 küçük Yer aldım.Ancak Çok Pişman Oldum.Yüzlerce Kez Keçiören Belediyesini Aradım Şahsen Başvurdum 4000 'e Yakın Instiğramdan Facebook tan Tivitirden ve Bizzat Kendi Sayfalarına Yazılar Yazdım.Turgut Altınok Yrd Merih Karayol İmar Md.Filiz Hn.İlçe Bşk.ilçe ve İl Encümen Üyeleri Şükrü Bey Fatih Ünal il Bşk Hakan Bey ve Üyelerine Milletvekillerine Bakanlara Genel Merkeze Cumhurbaşkanına Sonuç mu MALESEF SIFIR.Şimdi Yukarı Haçil'i Konut Değil Sade Depolama Alanı Yapmışlar.Çok Kötü.Biz Emsal ve Kat Yükseltilir Biran Önce Yapılaşmaya Açılır Derken Şu Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yeri ZEMİNİ Sağlam Yüksek Ankara Manzaralı Güney Cepheli Üstten 50 M.lik Yol Alttan Çevre Yolu Geçen Yukarı Haçile Revamı.Bari 2 Emsalli üstü Çıkmak Serbest Homofis Olan Sanayi ve Ticaret Bölgesi Yapsalardı

Arkadaşlar Herkese İyi Günler.Bu Sayfayı Yıllar Önce Takip Ediyordum Sonradan Kapatıldı.3 Ay Önce Yeniden Açılmış Şimdi Kaydoldum.
Yukarı Haçilden 12 Yıl Önce 3 küçük Yer aldım.Ancak Çok Pişman Oldum.Yüzlerce Kez Keçiören Belediyesini Aradım Şahsen Başvurdum 4000 'e Yakın Instiğramdan Facebook tan Tivitirden ve Bizzat Kendi Sayfalarına Yazılar Yazdım.Turgut Altınok Yrd Merih Karayol İmar Md.Filiz Hn.İlçe Bşk.ilçe ve İl Encümen Üyeleri Şükrü Bey Fatih Ünal il Bşk Hakan Bey ve Üyelerine Milletvekillerine Bakanlara Genel Merkeze Cumhurbaşkanına Sonuç mu MALESEF SIFIR.Şimdi Yukarı Haçil'i Konut Değil Sade Depolama Alanı Yapmışlar.Çok Kötü.Biz Emsal ve Kat Yükseltilir Biran Önce Yapılaşmaya Açılır Derken Şu Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yeri ZEMİNİ Sağlam Yüksek Ankara Manzaralı Güney Cepheli Üstten 50 M.lik Yol Alttan Çevre Yolu Geçen Yukarı Haçile Revamı.Bari 2 Emsalli üstü Çıkmak Serbest Homofis Olan Sanayi ve Ticaret Bölgesi Yapsalardı
Kim dedi bunu ? Konut değil, depolama alanı oldu diye kim dedi ?

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
500 metreye 1 daire düşermiş... Yahu tamam anladık birileri bu bölgeyi gözüne kestirmiş ama bari inanılacak bişeyler söyleyin. Bu bölge için gerçekten 6 kat sınırı oluşmuş ve bu bağlamda plan çizilecek ise mantıklı olan aliminyumcular sanayi sitesinin devamı niteliğinde plan çizip tüm bölgeyi Sanayi parseline çevirmek olur.

500 metreye 1 daire düşermiş... Yahu tamam anladık birileri bu bölgeyi gözüne kestirmiş ama bari inanılacak bişeyler söyleyin. Bu bölge için gerçekten 6 kat sınırı oluşmuş ve bu bağlamda plan çizilecek ise mantıklı olan aliminyumcular sanayi sitesinin devamı niteliğinde plan çizip tüm bölgeyi Sanayi parseline çevirmek olur.
Emsal 0.50 olursa dedim. İyi okuyup cevap yazalım.

• Beğen
Boş yapıyorsunuz, telefon diye br şey var. Pazartesi günü sorarsınız. Nasıl çizilecek diye sorarsınız. Konut imarlı ama hepsi konut değil, ticarisi var, yeşil alanı var, camisi var, tesisi var. Emsal ve kat yüksekliği yarıya inecek o şekilde çizilecek.

Keşke ticari depolama olsa da bir an önce ruhsat verilse. Millet zengin olur. Konut yapılacak da müteahhit girecek de oooo 15 sene sürer. Aşağı haçıl 10 yıldır ruhsata açık. 2 bina yapıldı :) Ticari depolama olursa 5-6 ayda mantar gibi dikilir, kiraya verip dünyanın parasını alırsınız. Marketlerin lojistik depoları buraya gelir. Ostimdeki firmalar buraya depolama alanı yapar. Alacağınız kira size değil sülalenize yeter.

Konut imarlı olsa 2040'da kiracı koyarız.
Depolama olursa 2026'da kiracı koyarız.
Buradan hesabını siz yapın.
Daireden 20 bin alsak, kocaman dükkandan 200 bin alırız.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar