Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 12 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Artık kominist belediyesi gibi olduk. Hacil köprüsü cok gec kaldı cünkü trafik kaldırmıyor. Protokol yoluna 7 senedir yolunu bekledik. Yukari hacile bos arsaya 20 senedir vergi veriyoruz halen bir cizim yok. Hele vatler havada uctu yok böyle olacak söyle olacak diye. Sonuc Hayeler Paris gercekler Somali. Birde Belediye iscisi sat kardesim demesi cok yanlıs bir davranıs bu demektirki bu isin icinden cikamadilar.

YAKACIK
İtfaiye hizmet binası
Screenshot_20241215_140713.jpg
Screenshot_20241215_140733.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Yatırım Olsun Çocuklara 3-5 Yıla Kadar Bir DAİRE Düşer diye Düşündüm.Benimle Birlikte Ovacıktan Başka Yerlerden Alanlar Evlerini Çoktan Aldılar Oturuyorlar Sattılar Başka Yerlerden Aldılar.Yukarı Haçil Yüksek Vergi Alınmasına Ovacık'tan Daha Güzel Olmasına Rağmen BOMBOŞ.Mersin'in 85 km içerisindeki Köyden 10 Milyona Arsa alamazsınız. KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇALIŞMADI BELEDİYECİLİK YAPMADI İMAR PLANLAMA İŞLERİNİ BİLMİYOR BU BUNLARIN İŞİ DEĞİL KEÇİÖREN VE BÜYÜKŞEHİR ENCÜMEN ÜYELERİNEDE SÖYLEDİM HAKLISIN DEDİLER.MESUT BEY İLK SEÇİLDİ DURUMLARI ANLATTIM İLK İŞİNİZ YRD MERİH İMAR MD FİLİZ HARİTA VE PLANLAMA ŞUBELERİ KOMPLE DEĞİŞTİRİN DEDİM.SADECE YRD VE İMAR MD DEĞİŞTİ DİĞERLERİ DURUYOR ONLAR DURDUĞU SÜRECEDE HİÇBİRŞEY OLMAZ ÇÜNKÜ UMURLARINDA DEĞİL BİLMİYORUM BENİMLE İLGİSİ YOK BAŞKA YERE SORUN DİLEKÇE VERİN BAŞKANLIKTAN TALİMAT BEKLİYORUZ DIŞARIYA ÇİZİM YAPTIRIYORUZ HENÜZ ÇALIŞMA BAŞLAMADI SONRA ARAYIN BEKLİYENLER VAR PLAN BÜYÜKŞEHİRDEN GERİ DÖNDÜ DİYİP DURDULAR BAZENDE BILGİSAYARDA OYUN OYNADILAR GELENİN YÜZÜNE DAHİ BAKMADILAR YENİMAHALLE BELEDIYESINDEN BU İŞLERİ BILEN BİR EKİP GELMESİ LAZIM BUNLAR BU İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZ DAHADA ELLERİNE YÜZLERINE BULAŞTIRACAKLAR ÖYLEDE OLDU

• Beğen
Tepkiler: Liva
Ben karakayadan 2006 yılında aldım arsa...dediğiniz hersey çok doğru...bu kecioren imar işinden anlamıyor, en iyi düşünceyle...hala çivi cakilmadi ...yok çiziyoruz yok yapıyoruz....tarlalar şehir oldu bizim karakaya hala başlayacak umudu ile bakıyoruz...Kısmet diyoruz artık elden bisey gelmiyor...umarım 50 mt yok biter ve arac trafiğine acılir o zaman bu bölgeler mecburen ruhsata acılir utanma belası diye düşünüyorum...

Yarın Keçiören Belediyesini Arıyalım Bakalım.Tabi Yıllardır Olduğu Gibi Daha Birşey Yok İptal Oldu Yeniden Çalışma Yapılacak v.s Diyecekler. Köyler Dağ Başları İMARSIZ Yerler Şehir Oldu.Güzelim Yukarı Haçil ve Karakaya'yı Mahvettiler. BECERİKSİZLERİN ELİNDE NE OLDUGUNU GÖRDÜK.BUNLAR YAPAMAZLAR.O BÖLGEDE ARSASI OLANLARI BİR ARAYA GETİRMEMİZ BELEDİYEYE GİTMEMİZ DİLEKÇEYLE BAŞVURMAMIZ BURAYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRMEMİZ BİR AN ÖNCE BURALARINDA HAK ETTİĞİ HATTA DAHA FAZLASINA GELMESINİ SAĞLAMAMIZ LAZIM.İLGİLİ BİRŞEY YAPMAYAN BOŞ KENDİ ŞAHSİ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA HARET EDENLER GİTTİLER ASLINDA HESAP SORMAK LAZIM.AMA ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR.HALEN FIRSATLARDA ZAMANDA VAR.OLACAKSASA EN GÜZELİ OLSUN. BELKİ BUNDADA BIR HAYIR VARDIR.KONUT OLACAKSA EMSAL VE YÜKSEKLİK ARTIRIMI YOLLAR PLAN PROJE ÇALIŞMALAR YAPILACAK.YADA 2 VEYA DAHA FAZLA EMSALLERLE YÜKSEKLİK ÇIKMAK SERBEST OLUP SANAYİ VE TİCARET BÖLGELERİ KURULMALI. BİLİNÇLİ HAREKET ETMEMİZ HAKKIMIZI ARAMAMIZ İLGİLİ TÜM YERLERE ULAŞMAMIZ ŞART.YOKSA BÖYLE DEVAM EDER.TEMENNİ ETMEK BİRŞEYLER YAZMAK KONUŞMAK BİLGİ ALIŞVERİ GÜZEL AMA YETMİYOR.MADEM HEPİMİZİN SORUNU İSTEĞİ AYNI.AYNI BÖLGEDEYİZ KOMŞUYUZ YARINLARIMIZ KENDİMİZ EŞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HEP BERABER BİRLİKTE TEK VUCUD OLUP HAREKET ETMEMİZ HAKLARIMIZI YAPACAKLARIMIZI YASAL HUKUKİ DİYALOG KARŞILIKLI İYİ ANLAYIŞ İYİ NİYET DOĞRULTUSUNDA YETKİLİLER TANIDIKLARIMILA YAPMAMIZ ARAMAMIZ ŞART.BİRAN ÖNCE

Herkese Günaydın Hayırlı Sabahlar Hayırlı Günler.Ben Keçiören Belediyesi ve Tapu İçin Şunu Gördüm Tüm Emlakçılar Olmasada Özellikle Ovacık'daki Emlakçılar NE Olduğunu Olacağını Planları Çalışmaları İmarı Yapılacaklar Değerlenip Değerlenmiyeceğini Öncelik Sırasını Nereden Nezaman Başlanacağını NE Zaman Değerleneceğini Fiyatı Alınıp Alınmayacağı Satılıp Satılmayacağını Biliyor Ona Göre Piyasayı Yönlendiriyor Kazanıyorlar. İnternetteki ilanlarda baksanız Görürsünüz istedikleri Gibi Oynuyorlar Yönlendiriyorlar Fiyatların Bu Kadar Oynak Olduğu Başka Bir Yer Yok. Dikkat Edin Yeni Yeni Başka Yerlerden Emlak Satışları Girmeye Başladı ARAYIN Oda Bilmiyor yada bir Müşterisi Getirmiş O Bölgeye Daha Önce Çalışmamış Yani Şunu Diyorum Keçiören Belediyesi İmar Md.lüğü Harita Planlama Ruhsat Şubenin Bilmiyoruz Haberimiz Yok Henüz Birşey Yok Çalışma Başlamadı NE Olacağı Belli Değil Demesine Rağmen Onlar Herşeyi Biliyorlar.Bunlar Benim Gördüğüm Duyduğum Bildiğim Şahit Olduğum vede Şahsi Görüşlerim

Keçiören Belediyesi İmar Müdürü Zeki Çevik Beyle ve İmar Şb Planlama Bölümünden Sorumlu Yusuf Beyle (Eskiden Tanıyorum İyi Birisi Turgut Gelince Başka Yere Göndermişti) Görüşemiyorum YUKARI HAÇİL'İ SORACAĞIMI BÖLGEYE KONULARA YAPILAN YAPILMAYANLARA VAKIF OLDUĞUMU SORULAR SORACAĞIMI YADA DAHA ÖNCEKÎ KONUŞMA VE YAZIŞMALARIMI BİLDİKLERINDEN GÒRÜŞMEK İSTEMİYOR OLABİLİRLER.ORADAKİ BAYANLARDA DİK DİK KONUŞUYOR TEK KELİME BİLMİYORUZ HENÜZ BİRŞEY YOK VE BENZERİ ŞEYLER SÖYLEYİP BEKLİYENLER VAR DİYİP KAPATIYORLAR.YILLARDIR BU YUKARI HAÇİL İLE İLGİLİ BİLGİLİ BİR TANE MUHATAP YETKİLİ MÜHENDÎS SORUMLU BULAMADIM.NE KÖTÜ NE SAHİPSİZ NE SIKINTILI YERMİŞ.AMA EN ÜSTEN VERGİ ALMASINI BİLİYOR MESAJ ATIYORLAR.PLAN PROJE YOK.ALT YAPI ÜST YAPI YOK. ÇALIŞMA YOK.HİZMET YOK.GERÇEK BELEDİYECİLİK HÎÇ YOK.YAPILAŞMA RUHSAT YOK.BU VERGİYİ NİYE NEDEN NİÇİN NEYİN KARŞILIĞI OLARAK ALIYORSUNUZ.ZERRE KADAR YUKARI HAÇİL'E BİR ŞEY YAPTIĞINIZ YOK Kİ.HİÇ KİMSE BİR ŞEY BİLMİYOR VE YAPMIYOR. O ZAMAN O MAKAMLARDA NEDEN OTURUYORSUNUZ?BIRAKIN YUKARI HAÇİL NASIL BOŞSA O MASA VE KOLTUKLARDA BOŞ KALSIN.

• Beğen
Tepkiler: KSakin35
Doğru Eskiler Eskide Kaldı.Bundan Sonra NE Yapabiliriz.Bir AN Önce Yukarı Haçil ile ilgili Son Durum Nedir Yapılmak İstenen Nedir Plan Proje Çalışma Nedir Başladı mı NE Zaman Başlayacak Konut mu Depolama mı Sanayi mi Emsal Kat ve Yükseklik Nedir?Bu ve Diğer Hususlarda İmar Md.Zeki Bey İmar Şb nin Bağlı Olduğu Başkan Yrd ve Belediye Başkanı Sayın Mesut Özarslan Beyle Gòrüşmemiz Bu Durumları Anlatıp Gerekli Düzenleme ve Çalışmaların Başlatılmasını Yıllardır Bekliyen Yikarı Haçil'in İnşaatta Açılması Küçük Yatırımcının Arsa Sahiplerinin Mağduriyetlerinin Giderilmesi Sağlamalıyız.BUNUN İÇIN YUKARI HAÇİL'DE ARSASI OLANLARI BİR ARAYA GETÎRMEMİZ BİLGİLENDÎRMEMİZ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAMIZ ŞART. AKIL AKILDAN ÜSTÜNDÜR. BİRİLERİNİN TANIDIĞI VEYA BİLGİSİ OLUP YARDIMCI OLABİLİR.

Herkese Günaydın Hayırlı Sabahlar. Bugün Sabah:09.00'da 30 dk.Kadar Keçiören Belediyesi İmar Şb. Planlama Sorumlusu Yusuf Beyle Görüştüm Onlarda İşin İçinden Çıkmaya Çalışıyorlar.Sanayi ve Ticaret Bölgesi Olarak Yapılmasını Teklif Etmişler Bakanlık Reddetmiş.2-3 Mütahitle Görüşme Halinde Olup Yolları Yapıp Nasıl Değerlendirebiliriz diye üst kademe Çalışma Yapıyormuş Turgut Merih Filiz ve eski planlama İmar Şb Bölgenin Güzelliğini Bitirmekle Kalmadı YERLE Bir Edip Gittiler.Yazdıklarımın hepsini Tekrar Yusuf Beye Söyledim.Tekrar Ya 2 Emsalli Sanayi ve Ticaret Bölgesi Çıkmak Serbest(Hom Ofisler Yapılabilir)Yada Emsali ve Kat Yüksekliğini Arttırarak Konut Olarak planlamasını Mağduriyetlerin Giderilmesini Aksi Taktirde Yukarı Haçil'i Tamamen Bitirmiş Olacaklarını Hiç Para Etmiyeceğini Mütahitlerinde Girmeyeceğini(Ovacık'ın Emsalinin 1.60 olduğu 145 m bir daire düştüğünü Buranın 0,5 Emsal Oursa 500-550 metreye 1 daire düşeceğini bununda bir çok şikayeti mahkemelik durumu meydana getireceğini Söyledim.Haklısınız Not Alıyorum Gerekli Yerlere İleteceğim dedi. Sizlerdende Ricam Keçiören Belediye Başkanı Mesut Beyle İmardan Sorumlu Başkan Yrd ile İmar Müdürü Zeki Bey Harita ve Planlama Şube ile Yetkililerle Görüşebilirmisiniz.Biran Önce Geç kalmadan Yeni plan Çıkmadan Çözüm Bulmamız Lazım. 12 Yıldır Uğraşıyorum.Ne Sorunlu Bölgeymiş Keşke Almasaydım.Rezil Rüsva Ettiler.Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yerlerinin Haline BAKIN. YAZIK

• Beğen
Tepkiler: qwerty ve Liva
Herkese Günaydın Hayırlı Sabahlar. Bugün Sabah:09.00'da 30 dk.Kadar Keçiören Belediyesi İmar Şb. Planlama Sorumlusu Yusuf Beyle Görüştüm Onlarda İşin İçinden Çıkmaya Çalışıyorlar.Sanayi ve Ticaret Bölgesi Olarak Yapılmasını Teklif Etmişler Bakanlık Reddetmiş.2-3 Mütahitle Görüşme Halinde Olup Yolları Yapıp Nasıl Değerlendirebiliriz diye üst kademe Çalışma Yapıyormuş Turgut Merih Filiz ve eski planlama İmar Şb Bölgenin Güzelliğini Bitirmekle Kalmadı YERLE Bir Edip Gittiler.Yazdıklarımın hepsini Tekrar Yusuf Beye Söyledim.Tekrar Ya 2 Emsalli Sanayi ve Ticaret Bölgesi Çıkmak Serbest(Hom Ofisler Yapılabilir)Yada Emsali ve Kat Yüksekliğini Arttırarak Konut Olarak planlamasını Mağduriyetlerin Giderilmesini Aksi Taktirde Yukarı Haçil'i Tamamen Bitirmiş Olacaklarını Hiç Para Etmiyeceğini Mütahitlerinde Girmeyeceğini(Ovacık'ın Emsalinin 1.60 olduğu 145 m bir daire düştüğünü Buranın 0,5 Emsal Oursa 500-550 metreye 1 daire düşeceğini bununda bir çok şikayeti mahkemelik durumu meydana getireceğini Söyledim.Haklısınız Not Alıyorum Gerekli Yerlere İleteceğim dedi. Sizlerdende Ricam Keçiören Belediye Başkanı Mesut Beyle İmardan Sorumlu Başkan Yrd ile İmar Müdürü Zeki Bey Harita ve Planlama Şube ile Yetkililerle Görüşebilirmisiniz.Biran Önce Geç kalmadan Yeni plan Çıkmadan Çözüm Bulmamız Lazım. 12 Yıldır Uğraşıyorum.Ne Sorunlu Bölgeymiş Keşke Almasaydım.Rezil Rüsva Ettiler.Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yerlerinin Haline BAKIN. YAZIK

Konu görüntüleyen kullanıcılar