Herkese Günaydın Hayırlı Sabahlar. Bugün Sabah:09.00'da 30 dk.Kadar Keçiören Belediyesi İmar Şb. Planlama Sorumlusu Yusuf Beyle Görüştüm Onlarda İşin İçinden Çıkmaya Çalışıyorlar.Sanayi ve Ticaret Bölgesi Olarak Yapılmasını Teklif Etmişler Bakanlık Reddetmiş.2-3 Mütahitle Görüşme Halinde Olup Yolları Yapıp Nasıl Değerlendirebiliriz diye üst kademe Çalışma Yapıyormuş Turgut Merih Filiz ve eski planlama İmar Şb Bölgenin Güzelliğini Bitirmekle Kalmadı YERLE Bir Edip Gittiler.Yazdıklarımın hepsini Tekrar Yusuf Beye Söyledim.Tekrar Ya 2 Emsalli Sanayi ve Ticaret Bölgesi Çıkmak Serbest(Hom Ofisler Yapılabilir)Yada Emsali ve Kat Yüksekliğini Arttırarak Konut Olarak planlamasını Mağduriyetlerin Giderilmesini Aksi Taktirde Yukarı Haçil'i Tamamen Bitirmiş Olacaklarını Hiç Para Etmiyeceğini Mütahitlerinde Girmeyeceğini(Ovacık'ın Emsalinin 1.60 olduğu 145 m bir daire düştüğünü Buranın 0,5 Emsal Oursa 500-550 metreye 1 daire düşeceğini bununda bir çok şikayeti mahkemelik durumu meydana getireceğini Söyledim.Haklısınız Not Alıyorum Gerekli Yerlere İleteceğim dedi. Sizlerdende Ricam Keçiören Belediye Başkanı Mesut Beyle İmardan Sorumlu Başkan Yrd ile İmar Müdürü Zeki Bey Harita ve Planlama Şube ile Yetkililerle Görüşebilirmisiniz.Biran Önce Geç kalmadan Yeni plan Çıkmadan Çözüm Bulmamız Lazım. 12 Yıldır Uğraşıyorum.Ne Sorunlu Bölgeymiş Keşke Almasaydım.Rezil Rüsva Ettiler.Ankara'nın ve Keçiören'in En Güzel Yerlerinin Haline BAKIN. YAZIK