Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 11 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Kusura Bakmayın İşe Gidiyordum.Turgut 5 Yıl Pazar Gezdi.Yrd.Merih Kırıkkale'ye Gitti Milletvekilliği ve Beld.Bşk lığına Aday Oldu.Filiz Odasına Girmedi.Planlama ve Harita Şubeleri Çok İlgisiz Kaldı. Bundan 15 Yıl Önce Mustafa Ak Geldiğinden Keçiören'in Sanayi Bölgesi Yok Karakaya Yukarı Haçil'i Sanayi ve Ticaret Bölgesi Yapacam dedi 11-12 Yıl Öncede bu Yönde Plan Hazırlandı Tam Çıkacakken 250 Kişiye Dilekçe Verdirip Bozdurdular. Aleminyumcular Koparatif ve Pahalı.Yanında 11 Parselde Sanayi ve Ticaret Bölgesi Orda Çıkmak Serbesti Turgut Altınok İPTAL Ettirdi Kimseninde Haberi Olmadı.Şuan 10,50 Yukseklikle Boş Kaldı.Turgut Bey Ovacığada Yıllarca Çok Kata Müsade Etmedi.Klasik Yani Giriş Üstü 3 Kat Dedi Enson Mustafa Ak Çok Katta Dedi Sene 2010 du Yeni Yeni Birşeyler Oldu.Mütahitlerin Çoğunu Turgut ve Merih Kaçırdı.Hatta Çoğu Devretti.

Biliyorum Uzun Yazıyorum Dertliyiz.Ben Burayı Aldığımda Çukurambar Çayyolu Ümitköy İncek Saray Pursaklar Devam Ediyordu Çakırlar Yoktu.Hepsi Modern Şehirler Oldu.Yakacık Emsal Daha Düşük 23-25-27 katlı Binalar Var Hatta Başkentte Daha Yüksek Olacağı Söyleniyor.Yollarını hatta 50 Metrelik Yolu Yenimahalle Sınırına kadar Asfaltladılar

İmar Md.Zeki Beyi Defalarca Aradım Görüşemedim.Yusuf Bey le 2 Defa Görüştüm Henüz Net Birşey Yok Dedi.Perşembe Günü Ruhsat Şb den Fatma Hanımla Görüştüm Sağolsun İyi Birisi Cuma Günü Planlama Şubeden Bir Bayanla Görüştüm İsmini Vermedi Ama Sert Birisi Bilgi Vermedi.Bunun Üzerine Emlakçı Arkadaşlarımı Aradım Bildikleri İçin Ben Daha Birşey Demeden Onlar Kesin Olmamak Kaydıyla Sade Depolama Alanı Olduğunu 5000 Metre kareye Yapılacağını Toplanıp Dilekçe Verilirse Değişiklik Olacağını 11-12 Yıl Önce Sanayi ve Ticaret Alanı Olsaydı Şimdiye Bitmiş olacağını Kazan'dakilerin Buraya Gelmiş olacağını Ancak Şimdi Bakanlığın 4 Yer İçin Sanayi ve Ticaret Bölgesi Olarak Karar Aldığını Biride Kahraman Kazan Olduğunu Söyledi. Diğerlerinide Saydı Ama Unuttum.Bu Yetkininde Belediyeden Alındığı.Biz 1 Emsalin Bile Kurtarmadığını Söylerken 0,5 Emsal 6 kat KİMİ Neyi Kurtarır.Bir AN ÖNCE EMSALLERİNİN YÜKSELTİP KAT SAYISININ ARTTIRILMASI 50 METRELİK YOL DAHİL 35 M 25 M VE DİĞER YOLLARIN ASFALTLANMASI ÜNİVERSİTE GETİRİLMESİ KENT ORMANIN YAPILMASI DÜZGÜN İTİRAZ OLMAYACAK ŞEKİLDE PLAN PROJE ÇALIŞMA YAPILARAK YAPILAŞMAYA AÇILMASI LAZIM. YILLARDIR EN YÜKSEKTEN VERGİLER ALINAN MAGDUR EDİLEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI BIKTIRDILAR KÜSTÜRDÜLER.BİR KISMI ÇOK UCUZA SATTI.4 EV PARASI VERDİĞİM YERDEN ŞU AN BİR EVİN 3 TE 1 İNİ ALAMIYORUM.BU NASIL YATIRIM.KÖYLER ŞEHİR OLDU. TARLA VASIFLI YERLERE 1,60-2-3-4 VE 4,5 EMSALLER VERİLDİ.2019 DA BİRİ YUKARI HAÇİL 34534 DE ARSASINI SATTIP 2019'DA ANTALYA ALANYA ALTUNTAŞTAN ARSA ALDI 2021 YILI HAZİRAN AYINDA REİSDANSA VERDİ.

Moderatör tarafında düzenlendi:
0505-5245723 Arayan Olursa Bildiklerimi Görüşebilirim.11 Yıl Ankaradayım 6 Yıldîrda Mersindeyim.Uzaktan Ancak Bu kadar Yapabiliyorum.Durum Tam Olarak Bir Netlik Kazansın Dilekçe ile Başvuracağım Tabi NE Derece Etkisi Olur Ne Olur Bilemiyorum.Çoğunlukla Ret Ediyorlar Belediye Haklı Çıkıyor Ensal Karar Vardı.Daha Kaç Yıl Kaybedeceğiz Mesut Başkanada Yazdım 2 Hafta Önce TV ye Çıktı Orayada Yazdım.Ancak Yazmak Yeterli Olmuyor.Arsa Sahiplerinin Bir Araya Gelmesi ilgili Yerlerle Görüşmesi Hakkımızı Aramamız Şart İş İşten Geçtikten Sonra Hiçbir Anlamı Olmaz.Biz NE Dersek diyelim O Zaman Boş Olur.KEÇİÖREN'İDE YUKARI HAÇİL'İDE BİTİRDİLER YAZIK GÜNAH HARAM.KENDİ KEYFLERİNE KENDİ İŞLERİNE BAKTILAR.

Bölgede arsası olanlar şanslı ise Sanayi depolama olur. 2 seneye Kira almaya başlarlar. Şansları yoksa konut diye bekleyip, torunları yer, onlar göremez.

Konut Olacaksa Emsal ve Kattın Arttırması Lazım.Yada Sanayi Ticaret Bölgesi Yani İşyerleri ve Üretim Olması Lazım.Yoksa Sadece Depolama Olursa BÖLGE BİTER FİYATLARDA DİBE VURUR ZATEN DÜŞÜK ZATEN YATIRIMCI YILLARDIR MAĞDUR EDİLDİ.BİRAN ÖNCE KEÇİÖREN BELEDİYESİ İMAR MÜDÜRÜ İMARDAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI VE BELEDİYE BAŞKANI MESUT BEYLE GÖRÜŞMEK LAZIM

Belediye bu bölgede yatırım yapan insanları çok hırpaladı. Konut olarak yapılacak planlama zararı telafi etmez. İyiki beklemişim diyebilmemiz için Sanayi parseli olmalı.

11-12 YIL ÖNCE HAZIRLANAN SANAYİ VE TİCARET ALANI PLAN YÜRÜRLÜĞE GİRSEYDİ BİTMİŞTİ. FİYATTA KAT KAT ARTMIŞTI OVACIKTAN BİLE FAZLA OLURDU. ŞİMDİ EMSALİ DÜŞÜK YAKACIK BİLE BİZİ GEÇTİ.ALIRKEN 4 TE BİR FİYATI VARDI ŞİMDİ YÜKSEK KATLI BİNALAR VAR.YUKARI HAÇİLDE DAHA PLAN PROJE ÇALIŞMA YOK NE OLACAĞI NASIL OLACAĞI BİLE BELLİ DEĞİL NASIL BİR YERE DÜŞTÜK.BU REZİLLİK NEDİR?ÖNCEKİ DÖNEMDEKİLERE PLANLAMA VE HARİTA ŞUBEDE GÖREVLİ OLUP HALEN DEVAM EDENLERE SORMAK LAZIM BU DURUM HOŞLARINA GİDİYORMU?YAPMAYAN İLGİLENMEYEN BİLE BİLE BU HALE GETİRENLERİN VICDANLARI SIZLAMIYOR MU? ÇANKAYA'YA YENİMAHALLE'YE ÇUKURAMBAR'A ÇAYYOLU'NA ÜMİTKÖY'E İNCEK'E SARAY'A PURSAKLAR'A MAMAK'A BAKSINLAR DERS ALSINLAR ÒRNRK ALSINLAR BELKİ UTANIRLAR.NİYE KAYBETTİKLERİNİ ANLARLAR.BU AZİZ MİLLET SEÇMEN HİÇBİRŞEYİ YUTMAZ.VAKTİ ZAMANI GELDİĞİNDE SANDIKTA GEREKEN DERSİ CEVABI VERİR.VERDİ DE VERECEKTİRDİ.AMA İŞ İŞTEN GEÇTİ NEYE YARAR.ONLARIN KEYFİ TIKIR RAHATLAR.MADDİ SIKINTILARI HİÇ YOK.KARUN'DAN DAHA ZENGİNLER. 7 SULALELERİNE YETECEK KADAR VAR.GÖZÜMÜZ YOKTA ÇIKIP MAL VARLIKLARININ HESABINI VERSİNLER

Konut arsası olanlar itiraz ederler. Mahkemeler seneler sürer.
Bilmezler ki, Sanayi depolama arsası, konut arsasından kat kat iyi. Konut olursa sanıyorlar ki hemen bina dikilecek 🤭🤭

Belediye de haklı. O dönem Sanayi depolama olacak denince yüzlerce itiraz geldi. İmar müdürü bayanın odasını bastılar. Sonra konut olarak devam edildi.

Şuan durum biraz farklı. Konut olursa böyle 6 kat emsal de düşüyor denilince çoğu kişi sağa sola danışmaya başlar. Aklı başımda herkes sanayi/depolama parselinin konuttan çok daha kıymetli olduğunu bilir. Hayırlısı olsun.

Sanayi Depilama Değil Aynı Aleminyumcular Sitesi ve Sitenin Dışında Olup Aleminyumcular Planı ile birlikte Çıkartılan 11 Parsel Gibi 2 Emsalli Sanayi ve Ticaret Bölgesi Olup Tamamı Birleştirilerek Plan Çıkartılırsa Geçte Olsa Daha GÜZEL OLUR.KEŞKE ZAMANINDA ÇIKARILSAYDI.ANCAK BİLDİGİM SON 10 GÜN KALA 250 KİŞİYE OVACIK KONUT ORASI SANAYİ OLURSA OVACIK'IN DEĞERİ DÜŞER BİZ SANAYİ DEĞIL KONUT OLMASINI İSTİYORUZ DİYE DİLEKÇE VERDİRDİLER VE PLANI İPTAL ETTİRDİLER.TURGUT ALTINOK ZAMANINDADA HEP HATA OLDU YANLIŞ OLDU EKSİK OLDU İTİRAZ OLDU ŞİKAYET OLDU MAHKEMELİK OLDU DİYE DİYE PLANLAR HEP İADE OLDU BİR DAHADA ÇÎZMEDİLER AYNISINI GÖNDERDİLER.ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDE GEREKÇELERİNİ YAZARAK HEP İADE ETTİ ONAYLAMADI.KEÇİÖREN'DE DÜZELTMEDİ.YENİDEN YAPMADI. HATTA BİR YAPTIĞINDA 6-7 ADAYA EL KOYDU EĞİTİM OLARAK.ÖYLEDE ÇIKSA BÎRÇOK ARSA SAHİBİ HAKLI OLARAK MAHKEMEYE VERECEKTİ

Ben itiraza mahal bırakmadan kapsamlı ve tatmin edici bi plan çıkartılacağını düşünüyorum. Hali hazırda Karakaya örneği ortada. Turgut efendinin bi türlü çözemediği işi adamlar en kısa sürede halletti. 2025 yaz ayında üst haçıl planı çıkar, onayı parselasyonu derken en geç 2026 yazında ruhsata açılır inşallah.

Belediye de haklı. O dönem Sanayi depolama olacak denince yüzlerce itiraz geldi. İmar müdürü bayanın odasını bastılar. Sonra konut olarak devam edildi.
O Dönem İsmi Aklıma Gelmiyor Ama İmar Müdürü Erkekti.Bayan Değil. Bayan Olan Filiz Hanım Turgut Altınok Zamanında İmardan Sorumlu Bld.Bşk.Yrd.Merih Karayol'la Birlikte Gölbaşı'dan Geldiler.Tabi Hanımefendi Odasına Girmedi.Hep Dışarıda Gelmedi Yemekte Misafirleri Var Misafirlerini Uğurlamaya Gitti Öğlen Gelir Öğleden Sonra Gelir İkindi Gelir Bugün Gelmez Diye Diye 5 Yıl Gitti.Türkiye'de 5 Yıl Pazarları Boş Sokakları Boş Parkları Gezerek Bunlar Gibi Hareket Ederek Belediyeye Birşey Katmayan Planı Projesi Çalışması Gerçek Belediyeciliği Hedefi Vizyonu Ekibi Olmayan Bu Kadar Borç Bırakan Boş Arsalardan Dünyanın Vergisini Alan 2.nci Bir Belediye YOKTUR HERHALDE

Olabilir.

Ben Filiz Hanım ile telefonda konuştum. Sanayi depolama olacak diye çok yoğun itiraz oldu, her gün gelenler oldu demişti. Bundan sonra ben varım, kısa sürede her şey hallolacak demişti 😀

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Şirket henüz başlamadı.
Ocak ayında diye söylenmişti.
O zaman da kar tipi olur. 450 gün süresi vardı. 415 gün kaldı. 150-200 günlük iş aslında. Bence baharda başlayıp 2026 başında bitirirler.

• Beğen
Tepkiler: Bedri18

Konu görüntüleyen kullanıcılar