Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Üst haçıldan bir umut yok bari diğer arkadaşlar için yakacıktan bulvar yolundan kuzey yıldızından bilgiler konuşalım üst haçıl gibi ümitsizmiyiz yakacık için… yıllardır imarlı olan bir bölge olduğu için soruyorum

Ben senin emlak danışmanın değilim dostum. Senin gibi ben de para bağladım bekliyorum. Tavsiye niteliğinde yazılanları sana bilgi vermek mecburiyeti gibi algılama. Belediye orada git ne öğrenmek istiyorsan sor. Umudun kalmadıysa sat kurtul. Burada felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak niyetinde olanlarla, satmamaları konusunda telkinlerde bulunanları iyi ayırt et..
Verilen bilgilere teşekkür ettim, mecburiyet imasında da bulunmadım. Yanlış anlaşılma olduysa çok özür dilerim. Bende bir bilgi sahibi olsam yazarım. Belediye sorulan sorulara cevap verse de anlam ifade etmiyor. İmarın bu kadar çok değişmesi dava konusu olması da belediyenin işinin göstergesi. Sanırım 2023 yılında yaptıkları imarların %90 davalık olmuş. Belediye faaliyet raporunda yazıyordu. Önceki formda da mesajlarınızı hatırlıyorum. Bilgi bir şekilde alınıyor ama uygulamada hiçbir şey yok. Yine de bilgi verenlere ve size yine teşekkür ederim. Bence de ortak bir hazırlayıp sürekli Keçiören belediyesinden bilgi edinme/başkana mesaj vb kanallar üzerinden, cimer üzerinden mail vb gönderebiliriz. Ben Akim e bile yazmıştım. Belediye başkanına da şimdi evvelce yazdım. 1999 dan beri buranın imarını takip ediyorum. O gün doğan çocuk askere gitti. Bizim imar bitmedi. İnsanların niyetlerini bilmek çok zor ancak "felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak" amacında olanlar olduğunu duydum. Sözüm buradaki arkadaşlara değil asla. Çünkü bizde karamsar cümleler ediyoruz. Arsayı satmayı düşünmüyorum. Çocuğumuz rahat yararlansın nasipse. Cevabımda kırıcı bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum. Ancak kırdıysam tekrar çok özür dilerim.

herkese merhaba.. AŞAĞI HAÇIL ile ilgili bilgisi olan var mı? örneğin metre kare fiyatları ne kadar,yapılaşma ile ilgili bilgisi olan veya öngörüsü olan varmı...benim 91922 de hissem var ondan sebep soruyorum.

Hep aynı yazılar artık sıktı. Yok Zeki bey çok iyi adammış, Mesut bey çok düzgün adammış. Yok köye cami yaptırmış,
yok 2 kere umre yapmış. Yahu bırakın bu lafları. Google amcanıza PORTAŞ 28 MİLYAR yazın, en sağcı en solcu gazete bile portaş 28 milyar vurgununu madde madde ispatıyla yazdı. İyi adam lazım değil, iş yapacak adam lazım. Gelir gelmez ücretsiz olan her şeyi ücretli yapan adama ben iyi adam da demem.

Üst haçıla gelince inşaallah konut ve 0,50 emsal olmaz. 2071'e kadar bitmez. İtirazı davası derken torunların çocuklarına kalır. Sanayi depolama yapacaksın, ruhsata açacaksın, milletin cebi biraz para görür. Konut imarlı olan ruhsatlı yerlere konut mu yapılıyor hani. Depolama olursa tüm büyük marketler gelir, Kazan yerine buraya gelirler.

Belediyemizin şirketlerinden Portaş A.Ş.’nin ayni olarak sermaye artırımına ilişkin Başkanlık yazısı.

Çankaya İlçesindeki bazı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanlarındaki yapılacak iş ve işlemlere ait tüm yetkilerin Çankaya Belediyesine devredilmesine ilişkin Başkanlık yazısı.

doymadılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar