Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Antalya - Mersin Arası Yol Yapım Çalışmaları | Sayfa 2 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Antalya - Mersin Arası Yol Yapım Çalışmaları

22 km lik gökcebelen tunelinin durumunda gelismeler var mı bilgilendirilme yapabilirmisiniz.bu tunel kısım kısım açılır mi trafige yoksa tek bir tünel olarak mi açılır trafige

Gökçebelen tüneli yekpare mi? Yoksa aralarda boşluklar olacak mı? 22 km az değil. Tünelde bir kaza yaşanması trafiği düğümler.
Sanırım 11 km gidiş 11 km dönüş o açıdan 22 yazılmış olabilir . Çünkü 11 km en büyük 3. tünel olacak denilmişti. Açıklama şu şekilde : Projenin toplam uzunluğu bağlantı yolları ve 140 m uzunluğunda 1 adet üstgeçit köprüsü ile birlikte yaklaşık 12,5 kilometre ve yaklaşık 20 kilometrelik bir yol bölümünü bypass ediyor. Normal şartlarda 27 dakika süren seyahat, tünelimizi bitirdiğimizde yasal hız sınırlarıyla sadece 10 dakikaya inmiş olacak.

selamlar, şu çeşmeli kız kalesi inşaatınında ne durumda olduğu ? otobanın nerelerden geçeceğini gösteren bir görsel var mı yukarıda gökçebelen için gösterdiğiniz gibi ?
Ekran Resmi 2024-11-30 15.17.23.png

mavi karayolu :)

uydudan baktığıma göre yanışlıdan bir yol yapmışlar, ağaçlı dinlenme tesislerine gelmeden bir tünelden geçip yol batıya düz gidiyor ama sipahilide baha sitesinin batısında ki tünelden girildiğinde çıkışın neresi olduğunu bulamadım.

kırmızı ile yolu çizdim çıkış yeri neresi bilen var mı ?
36°10'00"N 33°23'16"E

Google'da bu koordinatları girerseniz, tünelin batı çıkışını göreceksiniz.
Saygılar

Merhaba,
Çeşmeli - Kızkalesi otoyolundaki 7 ayrı tünelin ayrı ayrı metraj bilgisi elinizde var mı? Bakanın sunumunda KGM'nin bir haritası vardı fakat soft halini bulamadım. Elinde olan varsa, paylaşabilir mi? Teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar