Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Asgari Ücret 2025 | Sayfa 7 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Asgari Ücret 2025

40 bini belediyedeki şef bile almıyor. Elemanlar 17 bin 25 bin arasında değişiyor. Hangi belediyede işçi 40 bin alıyormuş. 9 senelik çöpçü 25 bin alıyor.

Hamza'ya kalsa asgari ücret 50 bin olsun ama ekmek 10 liradan 25 liraya çıkmasın :)
Kira artış oranı yüzde 60
Enflasyon yüzde 48
Enflasyon değerleme oranı gelecek yıl 44
Asgari ücret yüzde 30 tuik verilerine göre bile alım gücün düşmüş şaklakcılığa gerek yok akıl mantık iktisat bilgin var ise dediğimi anlarsın mantığın var ise düşünme gücün var ise dediğimi anlarsın matematik var ise 4 işlem dediğimi anlarsın İslam dinne inaıyorsan dediğimi anlarsın vicdan varsa dediğimi anlarsın

Ben asgari ücret almıyorum. Daha doğrusu sabit maaşım yok. Çok zengin de değilim. 2024'ün hiçbir ayında maaşım 40 bin liranın altına düşmedi. Burada akşama kadar çorak tarlaları satmak için aylardır uğraşan sensin. Sanırım bu ay asgari ücret kadar da kazanamadın.

Ben asgari ücret almıyorum. Daha doğrusu sabit maaşım yok. Çok zengin de değilim. 2024'ün hiçbir ayında maaşım 40 bin liranın altına düşmedi. Burada akşama kadar çorak tarlaları satmak için aylardır uğraşan sensin. Sanırım bu ay asgari ücret kadar da kazanamadın.
Hiçbirşey bilmeden yorum yapmıyacaksın önce öğreneceksin sonra yorum yapacaksın senin çorak tarla dediğin tarla bugün cevre planlarına işlenmiş kentsel gelişim Bölgesi yerler önce öğreneceksin sonra yorum yapacaksın ikincisinben esnafım kazanacam paranın zekâtını versem senin gibi insanları satın alırım 3 cüsü o bölgelerde ramsar diye birşey var ve ramsar olan bölgelerde imar gelmiyor ve çoğu kişiye yardımcı oluyorum 3 kuruş biriktiği para ile zarar etmesin diye ben su o gurupta bir çok kişiye yardımcı olarak belkide 500 kişiyi ramsarlı araziyi almamak için uğraştım önce öğreneceksin sonra konuşacaksın cahil insanlar işim olmaz benim yöneticiler böyle insanları buraya almayın buranın seviyesi düşmesin benim çevrem öyle dar düşünen insanlarla dolu değil yargısız infaz yapmak kolay tabi benim en samimi arkadaşlarım bugün savcı hakim galerici banka müdürü emlakçı finans broker

Öncelikle bana karşı savunma yaparak kişiliğini ele verdin çorak arsaları satıyorsun diyerek çıkar ve menfaat bir kişiliğin var beni tanımadan bu adam tarla satıyor diyerek menfaatçi olduğunu ele verdin benim maaşım 40 bin TL altına düşmüyor diyerek para kazanma hırsın çıkar ve menfaat üzerine kurulmuş aynı zamanda kıskanç bir yapım var çok zengin olmamak olduğunu belirtmiştim ama zengin olmak için menfaatlerin önüne geçemememissin yine kendini ele vermissin

• Beğenmedim
  • Beğen
Tepkiler: BERKO92 ve Bedri18
Hamza beni tanımadan laf eden sensin.

Açlıktan ölme diye seni düşünüyorum sen ölmek istiyorsan ben bişey yapamam sana

dedin. Sen benim maddi durumumu ne biliyorsun. Dediğin şeylerin aynısını ilk sen yaptın.

Hiçbirşey bilmeden yorum yapmıyacaksın önce öğreneceksin sonra yorum yapacaksın

dedin ama bunu sen yaptın.

Konu görüntüleyen kullanıcılar