Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Asgari Ücret 2025 | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Asgari Ücret 2025

SON DAKİKA: Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 4. toplantısını birazdan yapacak.
Geliyor rakam

• Beğen
Tepkiler: BERKO92
SON DAKİKA: Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 4. toplantısını birazdan yapacak.
Geliyor rakam
Allah c.c rahmet ve bereketi üzerimize olsun.

Toplantıda bir rakam belirlense bile bakanın rakamı açıklaması zayıf ihtimal. Muhtemelen cumhurbaşkanın onayına sunulacağını falan söyler. Yarın Cumhurbaşkanı açıklar. Yani bugün kimse rakam beklemesin 😀

• Beğen
Tepkiler: BERKO92 ve Rime
Allah c.c rahmet ve bereketi üzerimize olsun.

Toplantıda bir rakam belirlense bile bakanın rakamı açıklaması zayıf ihtimal. Muhtemelen cumhurbaşkanın onayına sunulacağını falan söyler. Yarın Cumhurbaşkanı açıklar. Yani bugün kimse rakam beklemesin 😀
SON DAKİKA | İşçi tarafı, asgari ücret toplantısına katılmamayı değerlendiriyor.

SON DAKİKA | Asgari ücret için masada 4 teklif bulunuyor:

—23 bin 292 TL
—23 bin 377 TL
—23 bin 462 TL
—23 bin 632 TL

• Beğen
Son yıllardaki en doğru karar.
Enflasyonun dizginlenmesi gerekiyor.
Gerçi asgari ücret alan kesim az.
Bim kasiyerleri bile 19 bin 750 alıyordu. Şimdi 25 olur.

• Beğen
Son yıllardaki en doğru karar.
Enflasyonun dizginlenmesi gerekiyor.
Gerçi asgari ücret alan kesim az.
Bim kasiyerleri bile 19 bin 750 alıyordu. Şimdi 25 olur.
Bu çok klişe bir söylem bizim ülkemizde. Fiyat artışlarını asgari ücret zammına bağlamak saçmalık. Zaten asgari ücret açiklanmadan yıl içinde iğneden ipliğe herşeye zam geliyor. Enflasyonun %45-50lerde gezdiği ülkede milleti 22 bin liraya mahkum etmek vicdansizliktir

Bazıları niye ağlıyor anlamıyorum. Asgarî ücretin anlamı resmi olarak minimum maaş sınırdır. Yani bundan az maaş veremezsin diyor. İyi kazanmak istiyorsan iyi çalış daha fazla al. Türkiye çapında bir devlet için fena rakam değil. Diğer devletlerden haberiniz yok ama herkes milyoner olmak istiyor

Bazıları niye ağlıyor anlamıyorum. Asgarî ücretin anlamı resmi olarak minimum maaş sınırdır. Yani bundan az maaş veremezsin diyor. İyi kazanmak istiyorsan iyi çalış daha fazla al. Türkiye çapında bir devlet için fena rakam değil. Diğer devletlerden haberiniz yok ama herkes milyoner olmak istiyor
Bir kira parası değil bu para o sebeple tartışmaya kapalı bir konudur at gözlüğü ile bakmamak lazım olaya alım gücü Türkiye de çok düşük bunuda Avrupa ülkeleri ile kıyaslamak ta cahilliktir

Kardeşim Sırbistan da çalışıyor 2250 Euro maaş alıyor kirası 700 Euro aylık 250 Euro tüm kumanya alıyor geri kalıyor 1250 Euro 1 senede biriktiği para her ay bin Euro kenara atıyor 12 bin Euro biriktiriyor o geri kalan 250 Euro hafta sonu o bar benim o disco benim takılıyor haftada 4 gün şimdi bana hikaye anlatmayın

Konu görüntüleyen kullanıcılar