Merhaba arkadaşlar, bu başlığı da başınıza gelen trajikomik olayları paylaşmanız için açmaktayım. İlk olarak kendimden yazayım, başlığı yazan biri olarak, biraz uzun olabilir.
Yıl 2012, o zaman Honda aracım var.
Bir arkadaşım ile yolda giderken dedi ki, "Yola çıkarken sağına baksana."
Ben: "Çok konuşma, göz ucuyla bakıyorum, sen kendine bak, iki araç pert ettin. Bana akıl veriyorsun."
Arkadaş: "Başına gelirse anlarsın," dedi.
Tabii ki, olaylar bundan sonra başlıyor. Beddua mı etti, ne bilemedim ama
Ben: "Sabah 10:00 sularında evden çıktım, işe gidiyorum. Arabayı sollamamla ışıklarda duran pikap araca vurdum. Haliyle ön gitti, işin kötü tarafı ertesi gün olması."
Tabii ki suçluyum, karşı tarafta bir şey yok, ben arabamı kaskodan yaptırdım.
Olayın devamı da geliyor. Aradan 2 hafta geçti, şirketten çıktım, imalata geçeceğim. Yolda birinin kapısını açtığı için kapıyı götürdüm. Kaçacak yer yok, tabii tek şerit kalıyor arabaların parkından dolayı.
Neyse, yine tutanak vs. gittim yaptırdım. Arabadan aradan 1 hafta geçti, bayram tatiline gideceğiz. Arabayı otoparka bıraktım, bir geldim arabanın arka tamponu yok
Adamlar vurmuş, onu da yaptırdık. Neyse, bayram tatiline git gel.
Aradan 2 hafta kadar geçti, geçmedi. E5 sol şeritte gidiyorum, 100 gibi hızım var, arkadan biri bodoslama daldı
Annem, ablam arabada olduğu için ses etmedim, kartımı verdim, dedim sonra tutanak tutarız vs. Tabii adam sonra itiraf etti, telefona bakıyormuş ama arka taraf gitti, araba yol aldığı için gittim.
Arabayı yaptırdım, aradan 1 ay kadar geçti, geçmedi, kurban bayramına 1 hafta kadar var. Kurban bakmak için imalattan işimden çıktım, İkitelli civarı TEM otoyola bağlandım, trafik dur kalk tabii.
Arkadan tır vurmaya başladı, frenden ayağımı çektim, o vurdukça araba gidiyor. Kornaya basıyorum ama duymuyor vatandaş. Neyse, duydu, durdu, tutanak vs. gittim yaptırmaya.
Artık tamirci bile "yağlı müşteri" geldi diyordu
Yaptırdık, vs. Daha bitmedi olaylar
1-2 ay kadar zaman geçti, geçmedi, arabayı sokağa park edeceğim. Babam dedi ki, "Buraya park etme, vururlar." Dedim, "Buradan iki araba geçer."
Demez olaydım
Sabah kalktım işe gideceğim, bir baktım sağ önden arkaya kadar çökerterek sürtmüşler, komple iki kapı boya
Yaptırdım.
Artık diyorum, "Bir şey olmaz, ya biter mi?" Bir gün kalktım, sağ arka kelebek cam kırık, 2 gün sonra bagaj kilidi kırık
Her neyse, bu anlattığım olay 6 ay içinde gerçekleşti.
Araba tam bir boyama oldu. Arkadaşa gittim, sonunda "Beddua mı ettin, ne ettiysen geri al, sözümü geri alıyorum," dedim.
Arkadaş: "Yok ya, ne beddua edeceğim," dedi. "Bir tatlı al," dedi, aldım. Sonrasında daha arabanın başına bir şey gelmedi, daha ne gelecek olabilirdi ki
Sizlerde varsa hayatınızda, kısa olmak şartıyla
bu başlık altında yazabilirsiniz. Benimki biraz uzun oldu. Okuyan, okumayan herkese iyi forumlar dilerim.
Yıl 2012, o zaman Honda aracım var.
Bir arkadaşım ile yolda giderken dedi ki, "Yola çıkarken sağına baksana."
Ben: "Çok konuşma, göz ucuyla bakıyorum, sen kendine bak, iki araç pert ettin. Bana akıl veriyorsun."
Arkadaş: "Başına gelirse anlarsın," dedi.
Tabii ki, olaylar bundan sonra başlıyor. Beddua mı etti, ne bilemedim ama
Ben: "Sabah 10:00 sularında evden çıktım, işe gidiyorum. Arabayı sollamamla ışıklarda duran pikap araca vurdum. Haliyle ön gitti, işin kötü tarafı ertesi gün olması."
Tabii ki suçluyum, karşı tarafta bir şey yok, ben arabamı kaskodan yaptırdım.
Olayın devamı da geliyor. Aradan 2 hafta geçti, şirketten çıktım, imalata geçeceğim. Yolda birinin kapısını açtığı için kapıyı götürdüm. Kaçacak yer yok, tabii tek şerit kalıyor arabaların parkından dolayı.
Neyse, yine tutanak vs. gittim yaptırdım. Arabadan aradan 1 hafta geçti, bayram tatiline gideceğiz. Arabayı otoparka bıraktım, bir geldim arabanın arka tamponu yok
Aradan 2 hafta kadar geçti, geçmedi. E5 sol şeritte gidiyorum, 100 gibi hızım var, arkadan biri bodoslama daldı
Arabayı yaptırdım, aradan 1 ay kadar geçti, geçmedi, kurban bayramına 1 hafta kadar var. Kurban bakmak için imalattan işimden çıktım, İkitelli civarı TEM otoyola bağlandım, trafik dur kalk tabii.
Arkadan tır vurmaya başladı, frenden ayağımı çektim, o vurdukça araba gidiyor. Kornaya basıyorum ama duymuyor vatandaş. Neyse, duydu, durdu, tutanak vs. gittim yaptırmaya.
Artık tamirci bile "yağlı müşteri" geldi diyordu
Demez olaydım
Artık diyorum, "Bir şey olmaz, ya biter mi?" Bir gün kalktım, sağ arka kelebek cam kırık, 2 gün sonra bagaj kilidi kırık
Araba tam bir boyama oldu. Arkadaşa gittim, sonunda "Beddua mı ettin, ne ettiysen geri al, sözümü geri alıyorum," dedim.
Arkadaş: "Yok ya, ne beddua edeceğim," dedi. "Bir tatlı al," dedi, aldım. Sonrasında daha arabanın başına bir şey gelmedi, daha ne gelecek olabilirdi ki
Sizlerde varsa hayatınızda, kısa olmak şartıyla
Son düzenleme: