Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Başınıza Gelen Trajikomik Olaylar | WowTurkey Bilgi Resim Ulaşım Paylaşım Forum Sitesi

Başınıza Gelen Trajikomik Olaylar

yuSuF

Yönetici
Yönetici
Merhaba arkadaşlar bu başlığı da başınıza gelen trajikomik olayları paylaşmanız için açmaktayım. İlk kendimden yazayım başlığı yazan biri olarak, biraz uzun olabilir.

Yıl 2012 yılları o zaman Honda aracım var.

Bir arkadaşım ile yolda giderken dediki yola çıkarken sağına baksana.

Ben: Dedim çok konuşma göz ucuyla bakıyorum sen kendine bak 2 araç pert ettin. Bana akıl veriyorsun.

Arkadaş: Başına gelirse anlarsın dedi.

Tabiki: Olaylar bundan sonra başlıyor tabi, beddua mı etti ne bilemedim ama :)

Ben: sabah 10:00 sularında evden çıktım işe gidiyorum arabayı sollamam ile ışıklarda duran pikap araca vurdum haliyle ön gitti işin kötü tarafı ertesi gün olması olayın.

Tabiki suçluyum karşı tarafta birşey yok ben arabamı kaskodan yaptırdım.

Olayın devamı da geliyor aradan 2 hafta geçti şirketten çıktım imalata geçicem yolda arabanın biri kapısını açtı kapıyı götürdüm kaçacak yer yok tabi tek şerit kalıyor arabaların parkından olayı.

Neyse yine tutanak vs gittim yaptırdım arabayı aradan 1 hafta geçti bayram tatiline gidecez arabayı otoparka bıraktım bir geldim arabanın arka tampon yok :) adamlar vurmuş onu da yaptırdık neyse bayram tatiline git gel,

Aradan 2 hafta kadar geçti geçmedi E5 sol şeritte gidiyorum 100 gibi hızım var arkadan biri bodoslama daldı :) annem, ablam, arabada olduğu için ses etmedim kartımı verdim dedim sonra tutanak tutarız vs, tabi adam sonra itiraf etti telefona bakıyormuş ama arka taraf gitti araba yol aldığı için gittim.

Arabayı yaptırdım aradan 1 ay kadar geçti geçmedi kurban bayramına, 1 hafta kadar var kurban bakmak için imalattan işimden çıktım İkitelli civarı tem oto yola bağlandım trafik dur kalk tabi,

Arkadan tır vurmaya başladı frenden ayağımı çektim o vurdukça araba gidiyor kornaya basıyorum ama duymuyor vatandaş neyse duydu durdu tutanak vs gittim yaptırmaya.

Artık tamirci bile yağlı müşteri geldi diyordu :) yaptırdık vs daha bitermi olaylar :) 1-2 ay kadar zaman geçti geçmedi arabayı sokağa park edicem babam dediki buraya park etme vururlar dedim buradan 2 araba geçer,

Demez olaydım :) sabah kalktım işe gidecem bir baktım sağ önden arkaya kadar çökerterek sürtmüşler komple iki kapı boya :D yaptırdım

Artık diyorum birşey olmaz ya biter mi bir gün kalktım sağ arka kelebek cam kırık, 2 gün sonra bagaj kilidi kırık :) her neyse bu anlattığım olay 6 ay içinde gerçekleşti.

Araba tam bir boyama oldu arkadaşa gittim sonunda beddua mı ettin ne etti isen geri al sözümü geri alıyorum dedim.

Arkadaş: Yokya ne beddua edecem dedi bir tatlı al dedi aldım sonrasında daha arabanın başına birşey gelmedi daha ne gelecek olabilirdi ki :D

Sizlerde varsa hayatınızda kısa olmak şartı ile :) bu başlık altında yaza bilirsiniz benimki biraz uzun oldu okuyan okumayan herkese iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar