Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

C-286 / 121B

Eski kasa bu BMC sayesinde uzun zaman sonra yüksek bir otobüse binmiş oldum. Bu kasalarla yolculuk gayet keyifli, şoför de İsmail Kartal’a çok benziyor :)
Bahsettiğiniz şoför yaklaşık 15 yıldır (benim bildiğim bu, belki daha da fazladır) C-286'da çalışıyor. Eskiden 14R'de çalışırdı C224 - C304 grubu oradan hatırlıyorum. Bu arada İsmail Kartal'ın akrabası olabilir. Belki biliyorsunuzdur; İsmail Kartal Anadolukavağı'nda yaşıyor. Ben çok denk geldim sahildeki çay ocağında Kartal'a.

33TE - O3070

Bu araç M2051 ile birlikte 500A'da uzun süre boyunca sabit çalışmıştı. Hazır buraya verilmişken 10 dakikalık bir yolculuk yaptım. Çok da temiz bir araç değil.

Şu anda A.143 'ün yeni aracı olan yeni kasa 2024 model "GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF EURO 6." marka model otobüsün içindeyim yalnız bu aracın sol karşısındaki 3'lü koltuğunun cam tarafındaki koltuğu çok fazla rahat ve konforlu.😮😮 😮🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Son düzenleme:
98G - O2289 / Yüzyıl -> İncirli

98G - O1221 / İncirli -> Bağcılar Dev. Hst.

98G - O2289 / Bağcılar Dev. Hst. -> Yüzyıl

B3003'ü, kalabalık olduğu için pas geçip bu araca bindim. 2289'da hem daha az yolcu vardı hem de indiğim yere daha önce vardı.

Güzergahında 8-9 tane hastane olmasından dolayı bu hat bir "acil durum hattı" sayılır. 😅

142E -> K1524

2013 Model Karsan Avancity S Plus ile Ulubatlı -> Belediye Alt Geçit arası seyahat ettim.

Çok güzel bir hat. Otobüs bomboştu.

Bir tek Demirören civarında trafiğe takıldı.

Araçtan da sürekli yanık kokuyordu. Arada da MASKO, Bayramtepe ve Tahtakale'de otobüs arızalandı. Durdu.

Sağ sağlim Esenyurt'a vardı otobüs.

Dün:

97M - A-319 (Akia Ultra LF12)
Yüzyıl Köp. - Bağcılar Belediyesi
Beklediğimden daha iyi bir araç. Rahatsız olduğum tek şey ikili koltuğun hemen önündeki içe dönük koltuk.

97M - A-1752 (Temsa Avenue LF)
Bağcılar Belediyesi - Yüzyıl Köp.
Klasik Temsa titremesini bir kez daha deneyimledim. 😅

Bugün:

33TE - O1276 (Otokar Kent 290LF)
Hz.Ali Camii - Esenler Kadın Doğum Hst.
İç kısmı sımsıcak olduğu için bu araçtan hiç inmek istemedim. ☺️

146 -> B3001, A-1744

2013 Model BMC Procity ile Bakırköy -> Esenyurt Belediyesi arası seyahat ettim.
2012 Model Mercedes-Benz Conecto ile Esenyurt Belediyesi -> Bakırköy arası seyahat ettim.

Bugün hep eski otobüslere bindim.

98T -> B-1736

1. Nesil Güleryüz Cobra GD-272 LF ile İncirli -> Bakırköy arası seyahat ettim. Otobüsün tavanından sular damlıyordu.

73B -> B-1836

2013 Model Mercedes-Benz Conecto ile Bakırköy -> İncirli arası seyahat ettim.

Son düzenleme:
76G -> A-819

Bugün bu otobüse 3 defa bindim.
Avcılar -> Gürpınar
Beylikdüzü -> Gürpınar
Müminağa -> Avcılar

Araçtan memnun kaldım. Temsa Avenue LF.

76G -> A-805

Buna da 1 defa bindim.
Müminağa -> Beylikdüzü

76G'de bugün bir tek A-810'a binemedim.

---

76 -> D-173

Bunla ise Dikilitaş -> Avcılar arası seyahat ettim.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Bu başlığın amacı ne bindiğin indiğin otobüsleri başkası ne yapsın
Burada bindiğimiz otobüsleri paylaşmak için paylaşıyoruz. Bazen benim ilk defa bindiğim otobüsleri, arka arkaya bindiğim yani sık bindiğim otobüsleri burada paykaşıyorum. Kısaca bindiğim nadir, enteresan vb. otobüsleri bu başlık altında paylaşıyorum.

Diğer kişilerin de yazdıklarına katılıyorum. Ve keşke bu yazıyı yazmasaydınız.

Dün bindiğim otobüsler
50A Alibeyköy Metro - Edirnekapı
A-397
50T Alibeyköy Metro - Taksim
B-051
89C İkitelli Garajı - Taksim
T1073
36 Yenimahalle Metro - Aksaray
A-370

33TE - O1193

O11**lerden sadece 16 tanesi Avrupa yakasında kaldığından bu serideki araçlara binmeyeli uzun zaman olmuştu. Araca gelecek olursam, tahmin ettiğimden daha iyi durumda.

33TE gün boyu çalışır hale getirilmesi gereken bir hat.

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu

Konu görüntüleyen kullanıcılar