Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim? | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Dün;
146T - K1618

Üç tam biletle çalışan soyguncu 303B'ye binemeyince bu araca bindim. Körüklü olmasına rağmen araç tıka basa doluydu.

303B aşırı pahalı olduğu için, 146T ise aşırı kalabalık olduğu için en binilmek istenmeyen hatlar olabilir.

Boğaz atlayan bazı hatlar bile tek biletle çalışırken 303B'nin bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum.

Dün;
146T - K1618

Üç tam biletle çalışan soyguncu 303B'ye binemeyince bu araca bindim. Körüklü olmasına rağmen araç tıka basa doluydu.

303B aşırı pahalı olduğu için, 146T ise aşırı kalabalık olduğu için en binilmek istenmeyen hatlar olabilir.

Boğaz atlayan bazı hatlar bile tek biletle çalışırken 303B'nin bu kadar pahalı olmasına anlam veremiyorum.
303B'yi binmiş birisiyim. 303B, Avrupa Yakasındaki en uzun İETT hattı. Bazen 2 saatlik yol 4 saate kadar çıkabiliyor.

15SD -> M2185

2006 Model Mercedes-Benz Citaro ile Ahmet Hamdi Akseki Camii -> Dudullu arası seyahat etmekteyim.

Bu sabah 8:15 gibi Kavacık Mezarlık tan bulgurlu metroya geçmek için 15BK beklerken arka arkaya M2570 ve C1758 geldi. İki araçta da 35-40 kişi anca vardı , trafikte olmadığı için konforlu sorunsuz bir yolculuk oldu

Bu sabah 8:15 gibi Kavacık Mezarlık tan bulgurlu metroya geçmek için 15BK beklerken arka arkaya M2570 ve C1758 geldi. İki araçta da 35-40 kişi anca vardı , trafikte olmadığı için konforlu sorunsuz bir yolculuk oldu
Ne güzel. 😄 15BK körüklüyle yolculuk yapmak güzel his veriyor. Birde TEM ve E5'te trafik yoksa Kavacık-Kadıköy arası 20-25 dk falan sürüyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar